Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Comunicat de presa

De ce ți-ai cumpăra un #penthouse în complexul Atrium Garden? (P)

GALERIE
Penthouse Atrium Garden
  • Penthouse Atrium Garden
- +

Acum mai mult ca niciodată este momentul oportun să facem o analiză a unui tip de locuință în vogă. Te invităm să treci pragul celui mai spectaculos penthouse panoramic din complexul Atrium Garden. În felul acesta, te poți convinge singur că acest imobil chiar merită să primească un loc pe lista ta de dorințe.

De regulă, când auzi cuvântul penthouse, îți imaginezi instantaneu o viață de lux, la ultimul etaj, cu o priveliște de neegalat spre orizontul orașului. Și chiar așa este! Ținând cont că penthouse-ul din complexul Atrium Garden este la ultimul etaj, acesta îți oferă exclusivitate, dar și o vedere trilaterală, care te lasă fără cuvinte. Mai mult decât atât, acesta este dotat cu o terasă imensă cu priveliște superbă atât către oraș, cât și către parcul plin de verdeață din inima complexului.  Cât de frumos, nu-i așa? Parcă te-ai teleporta chiar acum în acest penthouse, așa că noi spunem că este timpul să descoperim câteva dintre principalele avantaje ale acestui tip de locuință, care sunt cu adevărat superbe și situate chiar aici, în complexul Atrium Garden. 

 

Să începem cu ce ne place nouă cel mai mult – vederea spre parc și priveliștea deasupra întregii vieți urbane, care sunt posibile datorită numeroaselor ferestre. Te poți bucura de această priveliște uluitoare înspre oraș, în orice moment, în timp ce stai confortabil pe canapea în camera de zi sau pe terasă.

De asemenea, te vei bucura de răsăritul sau apusul soarelui la care doar ai visat până acum. Un alt avantaj specific penthouse-ului este spațialitatea, care este un aspect foarte important.

De asemenea, acest tip de locuință asigură intimitate și confort. Mai mult decât atât, acest penthouse de la Atrium Garden este o locuință primitoare, cu camere moderne și finisaje premium. Acesta include spații deschise, o bucătărie generoasă, două băi complet echipate cu obiecte sanitare de lux și, desigur, o terasă impresionantă placată cu travertin și dotată cu instalații pentru jacuzzi.

 

 
Din dorința de a oferi proprietarilor Atrium Garden o experiență unică, am optat pentru piese de mobilier de cea mai bună calitate, alese cu grijă și responsabilitate. De asemenea, materialele folosite pentru finisajele interioare  garantăm că se ridică la cel mai înalt nivel.  În plus, apartamentele au toți pereții din cărămidă, fiindcă nu am vrut deloc să existe pereți falși.” Claudio Botticelli, investitorul de la Atrium Garden  
Cu toate aceste avantaje, este greu să reziști! Viața ta de zi cu zi nu va fi niciodată la fel cu o priveliște uimitoare, cu camerele spațioase și designul rafinat al penthouse-urilor excepționale din complexul Atrium Garden.

 

Ești gata să îți cumperi un penthouse? Dacă vrei, te poți simți ca în vacanță, dar la tine acasă în ultimul penthouse cu vedere trilaterală din complexul Atrium Garden, cu o suprafață totală de 167 mp. Aceasta poate fi cea mai bună investiție imobiliară a ta la un preț special de doar 839 euro/mp (fără TVA). Mai mult decât atât, se vinde în rate direct de la dezvoltator, cu 0% dobândă, dacă îl achiți în primele 12 luni.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri