anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
TVR Iasi Telejurnal
anunturi

sambata, 01.04.2023

De la 6-3 la 1-4: l Concordia Chiajna – Politehnica Iaşi, 4-1, rezultat final.

GALERIE
@@@enoh-poli-meira-ivanovici-chiajna
  • @@@enoh-poli-meira-ivanovici-chiajna
- +

 

Meci în etapa a XIII-a a play-out-ului Ligii I de fotbal

’89: 4-1, min. 87:Gorobsov,execuție superbă, din preajma careului, ușor lateral stânga.

’83: Platini nu mai poate continua, Iașul rămâne în zece

’74: Ivanovici, o nouă acțiune impetuoasă, șut Nivaldo, Rusu atent

3-1, min. 71: Bawab, din penalty, mingea trimisă din bară în gol. Penaltiul a fost acordat la un contact între Panțîru și Nivaldo. Stoican a contestat vehement.

’63: acțiune Grădinaru, șut slab de la marginea careului

2-1, min. 57: Teixeira înscrie din penalty, după ce Sanoh a fost faultat în careu de Meira

’48 - acțiune pe stânga Platini, serviciu pentru Sanoh care șutează, dar Caparco intervine salutar

’47 - un alt șut prin surprindere, la cealaltă poartă, Fota, reține Rusu.

’46 - șut Platini cu boltă, peste poartă.

’45^1: Prima ocazie ieșeană: combinație Sanoh-Platini, ultimul șutează slab și Rîmniceanu reține

2-0, min.20 -Nivaldo majorează scorul, deschis de Ivanovici, dintr-o poziție aproximativ asemănătoare cu cea de la golul lui Bawab

’24 - șut Sanoh în plasa laterală

1-0, min. 11: Ivanovici prelungește în careu până la Bawab, care șutează la colțul lung al porții lui Rusu

’9 - șut Bawab, Rusu respinge în față dar recuperează.

Formaţiile de start

Concordia: Rîmniceanu (’46-Caparco) – Grădinaru, Meira, Marc, Fota –Ropotan, Gorobsov -  Ivanovici (ț90 - Paliu), Bawab, Nivaldo – Iloki (’51 - Bărboianu). Antrenor: Adrian Falub

Poli: Rusu – Bosoi (’77- Rus), Gardoș, Chelaru (’33 - Qaka), Panţîru – Cioinac, Teixeira –Petre (’33 - Platini), Sanoh, Zaharia – Garros. Antrenor: Flavius Stoican.

Arbitri: Lucian Rusandru – Imre Bucsi, Gabriel Stroe

Cartonașe galbene: Marc, Meira, Ropotan

LIVETEXT REALIZAT DE ZIARUL DE IAȘI

 

............................

Politehnica Iaşi are mâine prilejul de a-şi mai îndulci extrem de modesta linie statistică din acest an, în care a câştigat doar cinci meciuri din cele 17 disputate şi are un golaveraj negativ, 13-18. Asta chiar dacă s-a confruntat în ultimele 12 partide cu echipele din eşalonul al doilea al campionatului. Iaşul joacă pe terenul celei mai slabe formaţii din Liga I, Concordia Chiajna. Cu o singură victorie în ultimele 27 de partide (!!!), ilfovenii sunt şi resemnaţi din această săptămână, când eşecul de la Călăraşi a parafat matematic că la anul Concordia va juca în eşalonul secund. Ţinând cont şi de faptul că în sezonul regulat Poli a zburdat la Chiajna, unde s-a impus cu 6-3, fanii moldovenilor aşteaptă un nou galop de sănătate al “alb-albaştrilor”. Oaspeţii au un alt avantaj, lipsa presiunii. Poli nu mai are vreo şansă de a mai atinge ultimul obiectiv al sezonului, clasarea pe locul IX, după ce a ratat, succesiv, toate ţintele propuse, cupele europene, calificarea în play-off, câştigarea play-out-ului şi nu are emoţii legate de retrogradare.

Conducătorii ieşeni au anunţat că antrenorul Flavius Stoican nu va conta duminică pe Burlacu, Sin, Mihalache (accidentaţi), Frăsinescu, Bădic şi Nascimento, care au fost învoiţi. Oaspeţii mai spus ieri că jucătorii care au acuzat probleme digestive înainte şi după meciul cu Dinamo, de miercuri, sunt la capacitate maximă, după tratamentul pe care l-au urmat. Conform unor surse, ieşenii nu vor face nicio plângere contra hotelului unde au stat în legătură cu gravul incident derulat, care a dus la îmbolnăvirea a 11-12 persoane. Motivul? Poli are multe facturi neachitate la complexul la care stă mereu atunci când joacă în zona Bucureştiului. La gazde nu este clar pe cine se va mai putea baza antrenorul Adrian Falub, mulţi fotbalişti dorind să încheie conturile cu ilfovenii cât mai repede.

 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Greierii din capul „furnicuţei”

Nicolae GRECU

Greierii din capul „furnicuţei”

Cazul Dorinel Munteanu nu este izolat: climatul de scandal care domină fotbalul românesc, iniţiat de oameni de fotbal cu calităţi îndoielnice, este girat chiar de către zeii care au scos acum 30 de ani lumea în stradă.

opinii

Eufemismele (V)

Eugen MUNTEANU

Eufemismele (V)

Comentarea metamorfozelor mereu surprinzătoare ale fenomenului discursiv pe care îl numim eufemizare continuă pe marginea unor exemple din aria terminologiilor profesionale.

Unionismul ca perdea de fum pentru goarnele Moscovei

Dorin DOBRINCU

Unionismul ca perdea de fum pentru goarnele Moscovei

Tema unionismului – în mod explicit unirea României cu Republica Moldova (sau invers) – a fost destul de populară în ultimul deceniu, în mai mare măsură la vest de Prut, în creştere la est de râu. Nu este de mirare că mulţi politicieni de la Bucureşti sau Chişinău, activişti de diverse orientări, cetăţeni în căutare de notorietate s-au agăţat de subiect şi l-au rostogolit în media, pe reţelele sociale, la manifestaţii felurite, la adunări electorale, conferinţe, l-au inscripţionat pe clădiri publice sau pe marginea căilor de comunicaţii.

Constituţia de la 1923 şi posteritatea ei

Ioan STANOMIR

Constituţia de la 1923 şi posteritatea ei

La centenar, constituţia de la 1923 întruchipează paradoxurile epocii interbelice: mai mult decât oricare alt text, ea ilustrează reuşitele şi imperfecţiunile sistemului de guvernare al României Mari. Lichidată în 1938 de lovitura de stat carlistă, repusă în vigoare parţial la 1944, înlocuită cu ordinea totalitară comunistă, spre a fi invocată mai apoi în anii de după 1989, constituţia de la 1923 devine, o dată cu trecerea timpului, imaginea libertăţii pe care noile tiranii o înlătură. În posteritate, constituţia de la 1923 este mai elocventă şi memorabilă decât în intervalul ei de aplicare concretă. În lupta cu dictaturile secolului XX, legea fundamentală de la 1923 este mobilizată ca un semn al moderaţiei şi al domniei legii.

pulspulspuls

O fi ea mare, dar nici la pensie nu-i tihneşte lui dom’colonel. Cine i-a stricat tihna şi de ce?

PULS

O fi ea mare, dar nici la pensie nu-i tihneşte lui dom’colonel. Cine i-a stricat tihna şi de ce?

Dacă e uichend, haideţi pe astăzi să fie una fără politicieni, că aşa ne-am şoptit în barbă acuma ceva vreme: măcar sâmbăta să nu-i mai vedem prin faţa ochilor pe aici pe la rubricuţă! Aşadar, să fie una cu „Bă, tu iar n-ai şapcă?”. Adicătelea cu ţaigheri şefi, foşti sau actuali. Iar pe astăzi avem veşti noi despre unul fost, actualmente pensionar baban. 

Caricatura zilei

România - Belarus

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

    Fotografia zilei

    Intrebarea zilei

    Credeti ca blocurile ridicate dupa anii 2000 in Iasi si in tara sunt sigure in cazul unui cutremur major?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.