anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 25.06.2022

De la bazarul Fiscului se poate cumpăra de la case până la ferăstraie

GALERIE
FISC12
 • FISC12
- +

Fiscul va scoate la vânzare mai multe bunuri ale firmei Saco pentru a recupera din datoriile înregistrate la bugetul de stat. Licitaţia va avea loc pe data de 31 iulie, ora 12, la sediul Direcţiei Generale de Finanţe Publice a Judeţului, iar în total vor fi scoase la mezat active în valoare de peste 175.000 lei fără TVA.

 

 Printre bunuri se numără o autoutilitară furgon Dacia Logan din 2007, sursă de energie motorină, culoare albă, preţ de pornire 18.328 lei fără TVA şi o autoutilitară IVECO Magirus din 1998, motorină, de la preţul de 93.915 lei fără TVA. Mai sunt scoase la vânzare un ferăstrău circular începând de la preţul de 9.800 lei, o maşină automată de aplicat cant BC 91 de la 12.780 lei şi una Challenge 2 2, de la preţul de 40.456 lei. În aceeaşi zi, de la ora 11, Fiscul va încerca să vândă şi un apartament de patru camere decomandat, în suprafaţă utilă de 76,89 mp şi balcon de 11.36 mp, situat în municipiul Paşcani, str. Ştefan cel Mare şi Sfânt, nr.7. Preţul de evaluare/ pornire a licitaţiei este de puţin peste 237.000 lei fără TVA. De la ora 10, va începe o altă licitaţie organizată de Fisc pentru recuperarea datoriilor înregistrate de firma Security Force din Iaşi. Vor fi scoase la mezat trei autoturisme Dacia SD LSDAE din 2006, 2007 şi 2008, la preţuri de pornire de 7.400 lei fără TVA, 10.900 lei fără TVA şi 11.400 lei fără TVA. Pe lângă cele trei autoturisme Dacia, firma ar putea rămâne şi fără un autoturism Ford FAD6 din 2007, dacă nu îşi achită obligaţiile fiscale până la data de organizare a licitaţiei. Preţul de pornire a licitaţiei pentru acest automobil este de 31.200 lei fără TVA.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce urmează după David?

Nicolae GRECU

Ce urmează după David?

Va rămâne copilul minune din înotul românesc un star nemuritor, rece şi singur sau va fi pionul unei emulaţii atât de necesare în sportul autohton?

opinii

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Ideile învăţaţilor ardeleni privitoare la originea romană a poporului român şi la caracterul latin al limbii române au fost receptate şi împărtăşite şi de păturile cultivate ale societăţii din Moldova şi Valahia, contribuind la accelerarea procesului de modernizare, în sensul occidentalizării.

Cât de eficiente sunt pieţele?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Cât de eficiente sunt pieţele?

Titlul este extrem de îndrăzneţ deoarece dialectica privind eficienţa sau ineficienţa pieţelor se găseşte permanent într-un impas. Sistemele complexe nu pot fi înţelese dintr-o perspectivă simplistă. Interogaţia poate fi încadrată în ceea ce Andrei Pleşu numea întrebări „mari” sau „ruseşti”, ceea ce poate conduce spre un drum fără oprire. 

Franţa, în echilibru fragil

Alexandru CĂLINESCU

Franţa, în echilibru fragil

Dezavuarea lui Macron şi a politicii sale este fără echivoc. Partidul preşedintelui LREM (La République En Marche) a fost din capul locului o construcţie artificială, o ficţiune. LREM a canibalizat cele două mari partide tradiţionale de la dreapta şi de la stânga (...). Reformele pe care le promitea Macron au rămas, aproape toate, literă moartă. Preşedintele a preferat să apeleze la ceea ce se numeşte „democraţie directă”, organizând dezbateri naţionale (ineficiente) şi înfiinţând organisme artificiale („Convenţia cetăţenească pentru climat” - „cetăţenesc” este un cuvânt magic, sugerând racordarea la tradiţia republicană).

pulspulspuls

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Foială mare de câteva zile la poştalionul ieşean, stimaţi telespectatori. Motivul: nu vreo chestiune profesională sau vreun eveniment legat de instituţiune, ci cu totul altceva: faptul că şeful de la Iaşi, un locotenent de-al menajerului de oraş Grămadă, va candida la alegerile pemepiste din filiala judeţeană, alegeri care au loc chiar astăzi. 

Caricatura zilei

Tik Tok Yoga

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.