EURO-2024

Punem punctul pe știi

De Ligt s-a căsătorit în singura zi liberă acordată jucătorilor olandezi înainte de EURO 2024

vineri, 14 iunie 2024, 19:56
1 MIN
 De Ligt s-a căsătorit în singura zi liberă acordată jucătorilor olandezi înainte de EURO 2024

Fundaşul Matthijs de Ligt a profitat de singura zi liberă acordată fotbaliştilor naţionalei Olandei înainte de EURO 2024 pentru a se căsători cu logodnica sa AnneKee Molenaar săptămâna trecută, a anunţat vineri agenţia de presă ANP, citată de agenţia France Presse.

Matthijs de Ligt, fundaşul central al lui Bayern Munchen, în vârstă de 24 de ani, s-a căsătorit cu AnneKee Molenaar, model şi influencer, în satul Broek, la nord de Amsterdam, pe 7 iunie, a doua zi după meciul amical împotriva Canadei, câştigat cu 4-0 pe stadionul De Kuip din Rotterdam.

„Cu agenda noastră încărcată şi în funcţie de parcursul nostru la EURO, a fost singura zi în care eram sigur că sunt liber”, a declarat De Ligt care s-a căsătorit „într-o clipă”.

Fundaşul s-a întors în seara aceleiaşi zile în cantonamentul din oraşul olandez Zeist, de unde delegaţia Olandei a plecat câteva zile mai târziu în Germania. Olanda va întâlni duminică Polonia în primul său meci la EURO 2024.

Citiți și: Ce urmări au alegerile de duminică pentru sportul ieșean. Chirica și Alexe sunt la „butoane”, dar vor avea curent?

Citiți și: O nouă luptă ridicolă în România: bărbat pus la pământ de o femeie în 9 secunde

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii