De Sf. Mihail şi Gavril, floriiniasi.ro te aşteaptă cu peste 30 de specii de trandafiri
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial

De Sf. Mihail şi Gavril, floriiniasi.ro te aşteaptă cu peste 30 de specii de trandafiri

GALERIE
rotund_de_toamna
  • rotund_de_toamna
- +

Pe 8 noiembrie, de Sf. Mihail şi Gavril, pe www.floriiniasi.ro, dar şi la Gutuiul de Aur, te aşteptam cu peste 30 de specii de trandafiri, unul mai frumos ca celalălt.

Trandafiri curcubeu, buona vita, green eye, double delight, fiesta, gelato, crazy one, free spirit, latin circus, juanita, clown, lemon tree, amsterdam, big fun, coffee break, n-joy, wanda etc – pe toţi îi găseşti în aranjamente inedite pe Str. Păcurari 122 – exact în Staţia Petru Poni.

Exemplu: un buchet de 7 trandafiri green eye (albi, ciufuliţi, cu miez verde), exprimând inocenţă şi vitalitate are preţul de 84 lei şi include verdeaţă, accesorii, ambalaj asortat. Vezi detalii aici (http://www.floriiniasi.ro/flori-florarie-online/Trandafiri-Green-Eye-p-17131-c-0-p.html)


Pentru aranjamente speciale, floriiniasi.ro oferă bonus un minitort de 500 g de la http://tortelino.eu/

http://www.floriiniasi.ro/flori-florarie-online/Rotund-de-toamna-p-17135-c-0-p.html

La buchetele de 50 de trandafiri, ai reducere 20% la cumpărăturile de crăciun (brazi de crăciun, ambalare cadouri, aranjamente deosebite de sezon, decoraţiuni de crăciun).


FloriinIasi.ro este o florărie a cărei stil se defineşte prin eleganţa, rafinamentul, creativitatea şi originalitatea aranjamentelor florale, rapiditatea echipei de livrare şi puterea de a ne adapta la cerinţele fiecărui client. Livrăm flori proaspete şi cadouri la domiciliu, în maxim 2 ore, de luni până duminică, 24 / 24.

FloriinIasi.ro găzduieste colecţii de lux şi noutăţi periodice. Comenzile se pot efectua online, în maxim 5 minute. Echipa florăriei FloriinIasi.ro are o experienţă vastă, dobândită zi de zi, cu cei mai exigenţi şi pretenţiosi clienţi, cunoscuţi la nivel naţional şi internaţional.

Stocul de trandafiri pentru 8 noiembrie este limitat. Comenzi la telefon 0745.245.216. Livrarea este gratuită folosind cod cupon mihailgavril.

Contact:
Iasi, Str. Păcurari 122 (Staţia Petru Poni)
T: 0232-244100
M: 0745-245216
www.floriiniasi.ro
www.gutuiuldeaur.ro

www.tortelino.eu

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Alexandru LĂZESCU

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Îndoiala şi spiritul critic nu mai sunt la modă. Un curent dominant în mass media şi pe reţelele sociale cultivă intoleranţa faţă de punctele de vedere care se abat de la cele considerate acceptabile, „corecte”, adesea, în mod ironic, „în numele ştiinţei”.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Liviu Suhar

Nichita DANILOV

Liviu Suhar

Senzaţia pe care o încearcă spectatorul privindu-i tablourile e una stranie. Cufundate într-o tăcere ce trece dincolo de cotidian, proiectându-şi umbra lăuntrică în spaţiul ancestral, obiectele par să comunice între ele într-un limbaj mut, prin intermediul ultrasunetelor transpuse într-o partitură muzicală. Tăcerea lor e înşelătoare.

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Dana ȚABREA

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Aparent, dacă e să-l avem în vedere pe Richard Rorty, distincţia dintre sferele publică şi privată sunt separate în măsura în care problemele care cad sub incidenţa fiecăreia dintre ele sunt diferite şi, desigur, întrebările adresate sunt altele. Cu privire la individul uman, cineva ar putea fi deopotrivă liberal şi ironist, ceea ce conduce la posibilitatea ca cele două sfere să nu prezinte o opoziţie ireconciliabilă. Dimpotrivă. Cele două sfere converg. Să luăm ca exemplu familia: prin definiţie familia presupune spaţiul privat şi discreţia, cu toate acestea familia este reglementată prin reguli şi norme care ţin de sfera publică.

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Michael ASTNER

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Acum trei ani, la început de martie - eram în drum spre Bucureşti (cu trenul) - m-am trezit cu un mesaj de la o persoană necunoscută, dar cu acelaşi nume de familie. Am avut o conversaţie ciudăţică pe messenger cu femeia în cauză, apoi am uitat de discuţie. 

pulspulspuls

Suferinţele discrete ale madamei

Suferinţele discrete ale madamei

Una mai molcuţă, de uichend, pe azi, dacă tot e sâmbătă şi e aşa frig afară. Şi ce ar putea fi mai moale şi mai pufos decât opera lirică, stimaţi telespectatori, şi mai ales graniţa penală a acesteia cu politichia mâloasă de Bahlui? 

Caricatura zilei

De 8 martie

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.