Definitivat: 282 de cadre didactice din iaşi au devenit, de ieri, calificate
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Definitivat: 282 de cadre didactice din iaşi au devenit, de ieri, calificate

GALERIE
examen definitivat
  • examen definitivat
- +

282 de candidaţi din cei 367 care au participat la proba scrisă a definitivatului la Iaşi au obţinut dreptul de practicâ în învăţământul preuniversitar în sesiunea 2020, rezultatele finale fiind publicate ieri.

 Cei 282 de candidaţi au reuşit astfel să obţină medii mai mari sau egale cu 8, media minimă de promovare a examenului. Înainte de contestaţii fuseseră declaraţi promovaţi 267 de candidaţi. Afişarea rezultatelor finale a avut loc cu o zi mai devreme faţă de calendarul iniţial. La nivelul judeţului, în această sesiune au avut dreptul să susţină examenul 402 candidaţi; dintre aceştia au fost prezenţi 390 de candidaţi. Pentru a fi declarat promovat, un candidat trebuie să obţină cel puţin media 8, aceasta fiind calculată ca medie ponderată a notelor obţinute la mai multe probe. Cea scrisă are o pondere de 70% în calculul mediei finale.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Volei, handbal, rugby

Nicolae GRECU

Volei, handbal, rugby

Dacă ar fi de ales trei jocuri sportive pentru a le sprijini, tradiţia  ar obliga guvernanţii să se opreasă la cele trei.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (III)

Eugen MUNTEANU

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (III)

În episodul de faţă sunt menţionate numele tuturor cercetătorilor care au contribuit la finalizarea proiectului.

Însemnări pentru predica de mâine

pr. Constantin STURZU

Însemnări pentru predica de mâine

Pilda întoarcerii fiului risipitor este considerată de scriitorul Charles Dickens cel "mai măreţ pasaj din literatura universală". Nu cred că este inimă care să nu vibreze la citirea ei. 

Forma oraşului

arh. Ionel OANCEA

Forma oraşului

O ştire surprinzătoare, învelită în trecut, revelatoare pentru ieşeni, vine tocmai de la începutul secolului nouăsprezece. Oraşul avea pe atunci aproximativ zece mii de suflete în structură cosmopolită, cum stă bine unei capitale de ţară, moldoveni, evrei, greci, armeni, albanezi, ruşi şi mulţi alţii în procente mai mici. 

pulspulspuls

Aventurile lui Peni Hill la un ziar din capitală

Aventurile lui Peni Hill la un ziar din capitală

S-a dus Peni Hill deunăzi şi a dat interviu la un ziar din capitală, ca să mai scoată capul în lume după problemele cu justiţia. 

Caricatura zilei

Bloc lângă vilă

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.