anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM

Advertorial

DENT ESTET, liderul pieței de servicii stomatologice, anunță o creștere cu 37% a cifrei de afaceri în primul trimestru 2021 față de anul trecut (P)

“Ne-am turat motoarele, 2021 urmând să fie un an fără precedent în dezvoltarea organică, dar și prin achiziții ale grupului DENT ESTET”

GALERIE
echipa-dent-estetoana-taban-dent-estet2oana-taban-dent-estet
 • echipa-dent-estet
 • oana-taban-dent-estet2
 • oana-taban-dent-estet
- +

Grupul DENT ESTET, lider detașat pe piața de medicină dentară din România, a înregistrat în primele trei luni ale anului 2021 o cifră de afaceri de 22 de milioane de lei, în creștere cu 37% față de primul trimestru din 2020.

•  Cifra de afaceri a grupului a crescut, în T1 2021, peste nivelul bugetat, și net superior față de ritmul de creștere al pieței de profil

•  Veniturile operaționale sunt peste previziuni pentru toate diviziile DENT ESTET

•  Segmentul de cazuri complexe a continuat să crească, impactul asupra business-ului de adulți al grupului fiind de 30%

•  Divizia KIDS a înregistrat venituri în creștere cu 44%

•  Clinica din Timișoara, motorul diviziei DENT ESTET 4 KIDS, cu o creștere de 55% față de primul trimestru 2020

•  2021 - un an fără precedent în dezvoltarea DENT ESTET, grupul axându-se pe consolidarea poziției de lider la nivel național prin deschiderea de clinici și noi achiziții strategice

Raportat la previziunile pentru 2021, veniturile înregistrate pe trimestrul I se situează peste nivelul bugetat la începutul exercițiului financiar. Nivelul de performanță financiară atins de DENT ESTET, parte a grupului medical MedLife, este cu atât mai important, cu cât aceste rezultatele sunt obținute în condițiile unei piețe aflate încă sub semnele impredictibilității generate de pandemia de Covid-19.

Evoluția favorabilă a comportamentului de consum și, implicit a economiei, datorate campaniei de vaccinare și ridicării parțiale a restricțiilor, se reflectă și în piața de stomatologie privată. Cifrele DENT ESTET pentru T1 2021 reprezintă o consolidare a rezultatelor financiare înregistrate în 2020, când grupul a înregistrat o cifră de afaceri de 67 milioane lei, în creștere cu 5% față de 2019, deși clinicile existente în țară au fost închise 2 luni pentru a respecta restricțiile impuse de autorități. Aceste rezultate financiare reprezintă dovada unui management strategic eficient și a implicării reale a echipei de specialiști pentru îmbunătățirea sănătății dentare în rândul românilor“, spune Mihai Marcu, Președintele Consiliului de Administrație & CEO al Grupului MedLife.

Venituri operaționale peste previziuni pentru toate diviziile DENT ESTET

Fiecare divizie a grupului DENT ESTET a avut o contribuție semnificativă în evoluția cifrei de afaceri, segmentul de adulți înregistrând o creștere de 26% față de aceeași perioadă a anului trecut, în principal datorită cererii pentru tratamente complexe în implantologie.

Segmentul de cazuri complexe a continuat să crească, impactul asupra business-ului de adulți al grupului fiind de 30%. Această tendință confirmă faptul că pacientul DENT ESTET este selectiv în privința alegerii echipei medicale și bine informat în ceea ce privește calitatea implanturilor dentare, a materialelor folosite în implantologie și a celor mai noi tehnologii digitale existente la nivel mondial.

Grație parteneriatului cu profesorul doctor Paulo Maló, cea mai puternică personalitate a implantologiei mondiale, DENT ESTET se menține, astfel, în topul preferințelor pacienților pentru tratarea cazurilor cu severă atrofie osoasă.

De asemenea, divizia DENT ESTET 4 KIDS/DENT ESTET 4 TEENS a stabilit noi recorduri în ceea ce privește numărul de pacienți noi, dovedind încă o dată că piața de stomatologie pediatrică este dominată de clinicile grupului dedicate exclusiv copiilor și adolescenților.

Astfel, divizia KIDS a înregistrat, per ansamblu, venituri în creștere cu 44%, motorul fiind clinica din Timișoara, cu o creștere de 55% față de T1 2020, valori peste cele previzionate la începutul exercițiului financiar.

2021 - un an fără precedent în dezvoltarea DENT ESTET

2021 este un an fără precedent în dezvoltarea organică a grupului, strategia de extindere axându-se pe deschiderea de clinici noi, dar și pe un program accelerat de achiziții, ca urmare a interesului major existent pe piața de stomatologie privind apartenența la brandul DENT ESTET.

Având sprijinul MedLife, cel mai mare operator privat de sănătate din România, DENT ESTET continuă planurile de extindere la nivel național.

Astfel, începând din trimestrul trei al acestui an, locuitorii orașului Ploiești vor putea beneficia de serviciile premium de stomatologie oferite de DENT ESTET, precum și de expertiza unei echipe de medici de renume în toate ramurile medicinei dentare.

Pentru că obiectivul grupului, declarat încă de la înființare, este accesul cât mai multor români la servicii la standarde internaționale, DENT ESTET are programată deschiderea unei noi clinici și în Craiova, în trimestrul patru 2021.

După un an dificil pentru întreaga piață de stomatologie, privim cu optimism anul 2021, care va însemna o dezvoltare accelerată a rețelei DENT ESTET. Vom deschide clinici noi în Ploiești și Craiova, pentru a le oferi pacienților români tratamente premium realizate de o echipă medicală supraspecializată, astfel încât aceștia să beneficieze de cea mai bună îngrijire medicală posibilă. Pentru noi, prioritatea principală este să menținem același nivel al calității serviciilor în toate clinicile pe care le deschidem, pentru că numai astfel vom continua să creștem puternici, pe o piață în continuă dezvoltare”, spune dr. Oana Taban, Fondator & Director General al grupului DENT ESTET.

DENT ESTET – pol de atracție pentru noi achiziții strategice

După succesul înregistrat prin achiziționarea pachetului majoritar de acțiuni al clinicii Krondent din Brașov, ale cărei venituri au crescut în primele 3 luni de la tranzacție peste nivelul așteptat, managementul DENT ESTET a decis să-și continue programul de achiziții. În prezent, există negocieri cu clinici cu potențial de creștere în orașe considerate strategice pentru stomatologia din România.
Printre avantajele apartenenței la grupul DENT ESTET sunt aplicarea protocoalelor medicale și de management specifice, accesul la tehnologie de ultimă ora și la programe de mentorat sub tutela medicilor certificați internațional.

Ne bucurăm de interesul manifestat de alte clinici stomatologice pentru a veni sub umbrela brandului nostru. Pentru noi este o nouă confirmare a faptului că viziunea pe care am avut-o în urmă cu 22 de ani de a lansa un concept unic la acel moment pentru stomatologia din țara noastră s-a dovedit a fi cheia succesului, fiind, totodată, un exemplu pentru mulți jucători din piață”, spune dr. Oana Taban, Fondator & Director General al grupului DENT ESTET.

Despre DENT ESTET

DENT ESTET este încă de la înființare, din anul 1999, lider de piață în domeniul serviciilor de medicină dentară din România, fiind recunoscut pentru contribuția la dezvoltarea domeniului stomatologic privat din țara noastră.

Grupul deține 11 clinici stomatologice multidisciplinare în București, Timișoara, Sibiu și Brașov, destinate tuturor categoriilor de vârstă, 3 divizii de excelență unice în România (Implant Division, Esthetic Division și Advanced Orthodontic Division), primul laborator de tehnică dentară digitală Aspen și 3 studiouri foto digitale specializate Future Dental Smile.

Printre inovațiile majore aduse pe piața din România se numără DENT ESTET 4 KIDS (2008) și DENT ESTET 4 TEENS (2012), primele clinici stomatologice din România și din Estul Europei dedicate exclusiv copiilor și adolescenților și, nu în ultimul rând, Asociația Dental Office Managers (ADOM), sub umbrela căreia se desfășoară cursurile primei școli de manageri dedicați clinicilor de medicină dentară.

Din anul 2016, DENT ESTET face parte din grupul MedLife, cel mai mare operator privat de servicii medicale din România.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

300 km autostradă pe an, 15 spitale, 4,6 milioane salarii peste medie

Dan CONSTANTIN

300 km autostradă pe an, 15 spitale, 4,6 milioane salarii peste medie

Iată ce s-ar putea face cu o mai bună colectare a TVA! Rezolvarea acestei probleme ar crea o sursă importantă de venit la buget, şi nu ar mai fi nevoie de creşterea impozitului pe venituri.

opinii

Biberonul

Nichita DANILOV

Biberonul

Mult timp am fost obsedat de casa copilăriei mele. Ea îmi revenea deschizându-şi larg uşile până şi în vis. Dacă se întâmpla însă să-i trec pragul, mă simţea străin. Nici un lucru pe care-l cunoşteam nu se mai afla la locul său, căci spaţiul intim din interiorul casei se transforma într-un adevărat labirint, prin care înaintam încercând să-mi reconstitui anumite scene petrecute în copilărie.

Despre câteva lucruri interesante din Anuarul Statistic al Judeţului Iaşi ediţia 2021 (II)

Ciprian IFTIMOAEI

Despre câteva lucruri interesante din Anuarul Statistic al Judeţului Iaşi ediţia 2021 (II)

În vreme ce, în Ucraina, obiective civile şi militare sunt făcute una cu pământul de invadatorii ruşi, în România zonelor metropolitane (polii de creştere economică) se lansează proiecte imobiliare pe bandă rulantă. 

Mamaia şi „tataia”: O snoavă de prin tren

Michael ASTNER

Mamaia şi „tataia”: O snoavă de prin tren

De la Vinţu de Jos până la Cluj am fost ba trei, ba patru persoane în compartiment. De la Cluj am rămas doar cu o „băbuţă” (aşa i-am zis eu în mintea mea, femeia, bine păstrată şi sprintenă, să tot fi avut cel mult 75 de ani) urcată (am înţeles dintr-o convorbire telefonică de-a ei) de la Deva (şi care mergea şi ea până la capăt, până la Iaşi, adică). 

pulspulspuls

Băieţii de la cumătrie, supăraţi pe sponsorii lui Maia Sandu

PULS

Băieţii de la cumătrie, supăraţi pe sponsorii lui Maia Sandu

Auzim prin zona băieţilor de la cumătrie că e mare agitaţie în zona acestora, cu tot sprijinul indirect de care beneficiază ei dinspre palatul cel roznovan, pe motiv că sunt prea şuntaţi de concurenţa pe bune care vine dinafara Iaşului cu bani tot mai mulţi de investit în cartiere întregi de blocuri.

Caricatura zilei

Cireșe, nu ruble

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.