DENTAL FUTURE 2019 prezintă la Iași viitorul stomatologiei și al tehnicii dentare prin intermediul unor specialiști din întreaga lume
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 28.02.2021

Conferință internațională & workshop-uri

DENTAL FUTURE 2019 prezintă la Iași viitorul stomatologiei și al tehnicii dentare prin intermediul unor specialiști din întreaga lume

GALERIE
Dental Future
  • Dental Future
- +

După o primă ediție de succes, DENTAL FUTURE, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate medicilor stomatologi și tehnicienilor dentari din România, anunță cea de-a doua ediție, la Iași, pe 25 și 26 ianuarie 2019.

Evenimentulva fi structurat pe două secțiuni - conferinţă generală (25 și 26 ianuarie 2019, Hotel Internațional), precum și workshop-uri (23, 24 și 25 ianuarie 2019, la sediul Drăghici Dental). Vor fi două zile de informaţii teoretice, precum și sesiuni practice susținute de specialişti de top din șase țări și de pe două continente.

Iaşi: 25 şi 26 ianuarie 2019 – Conferință generală
23, 24 și 25 ianuarie 2019 – Workshop-uri

Bilete: www.dentalfuture.ro/bilete

Cele mai noi tehnici şi ultimele tendinţe din domeniul stomatologiei şi al tehnicii dentare vor fi în prim-plan într-un eveniment care urmărește interacțiunea directă între specialiștii români și cei străini și consolidarea colaborării între medicul dentist și tehnicianul dentar în beneficiul pacientului.

Printre invitații ediției din acest an se numără: Dr. Álvaro Bastida Freijedo – Spania, membru de onoare şispeakerinternaţional al Open DentalCommunity, autor al protocolului FILO pentru Implantologie minim-invazivă, Dr. Daniel Rodriguez Riquel – Spania, expert universitar în periodonţie al Universidad Europea de Madrid, Dr. Federico Mandelli – Italia, îndrumător în cadrul Departamentului de Chirurgie Orală Avansată din cadrul clinicii dentare de la Departamentul de Tehnologii ale Sănătății, Universitatea din Milano, Dr. Andrea Mastrorosa Agnini – Italia, fondator al „Digital Dental Revolution Education“, coautor a numeroase publicaţiiştiinţifice din Italia şi internaţionale, Dr. David Vallejo Rodríguez – Spania, specialist în ortodonţie în diferite centre de sănătate,Dr. Robert Ciocîrlan – România, specialist în medicina dentară restaurativă şi protetică dentară, Dr. Eliza Drăgan – România, medic Specialist în Chirurgie Dento-Alveolară, Dr. Cosmin Bâță – România, specialist în implantologie şi fondatorul Institutului de Stomatologie Sibiu, Dr. Ovidiu Alexinschi – România, medic primar psihiatru, artizanul şi promotorul conceptelor „No addict“ şi „EVOLUTION“.

DENTAL FUTURE 2019 îl va găzdui la Iași pe unul dintre primii trei tehnicieni dentari de la nivelul întregii lumi, Show Yamamoto, din Japonia. Realizările sale profesionale cuprind câteva decenii de activitate, precum și numeroase certificări și atestări: Certified trainer – Japan Academy of EstheticDentistry, Masterlab of VITA, VITA International Speaker, Active Member of International Academy for Digital Dental Medicine.

Lista tehnicienilor dentari speakeri la DENTAL FUTURE 2019 îi cuprinde, de asemenea, pe:

Simone Maffei – Italia, MaffeiDentalLaboratory, Modena, Câştigător al AIOP International Award 2014, KyriakosDrivas – Grecia, instructor al Asociaţiei Internaţionale „Immediate Team”, Specializat în diverse sisteme all-ceramic, estetică dentară, tehnologie digitală şi implanturi dentare, Lucian Dânșorean – România, care de-a lungul anilor a format un număr considerabil de tehnicieni dentari, a dezvoltat o serie de metode şi concepte tehnice, unele deja brevetate şi transformate în cursuri sub egida „Practici avansate în tehnica dentară“,
Mihail Sledkov – Lituania, Director al laboratorului de tehnică dentară Mihail Sledkov.

Dan Drăghici: DENTAL FUTURE – o datorie și un vis împlinit

DENTAL FUTURE este un proiect de suflet al nostru şi ne bucură nespus faptul că am reușit să îl aducem la a doua ediție. Cred că este de datoria noastră să ne punem oraşul în valoare ca centru medical de elită într-un context internaţional din care facem deja parte.

Pe scurt, DENTAL FUTUREeste deja un eveniment important în domeniu. Pentru profesionişti, suntem siguri că numele celor care au acceptat să fie alături de noi în calitate de speakeri și ne-au acordat încrederea lor sunt suprize foarte plăcute. Mizăm pe sprijinul întregii comunităţi stomatologice pentru a reuşi să ducem mai departe acest proiect.

În plus, DENTAL FUTUREeste definit şi de programul de responsabilitate socială pe care îl susţinem. Am decis ca o parte importantă din fondurile obţinute de pe urma acestei conferinţe să ia drumul Fondului de Burse, un proiect derulat de Fundaţia Comunitară Iaşi“ – Dan Drăghici, inițiator DENTAL FUTURE.

Peste 8000 de euro din fondurile obținute din finanțarea DENTAL FUTURE 2019 vor fi direcționate către Fundația Comunitară din Iași, în cadrul programului de responsabilitate socială al Conferinței. Banii vor fi folosiți pentru a susține un număr important de elevi în cadrul programului Fondul de Burse, un program construit de ieşenii care au ales să susţinăşi să sprijine material viitorul tinerilor străluciţi, exact atunci când sprijinul lor contează cu adevărat, când se încheagă caracterul şi se formează harta deciziilor de viaţă.

În 2018, DENTAL FUTURE a reunit peste 200 de participanți, parteneri și colaboratori. La eveniment au participat 12 speakeri din 8 țări, respectiv Luxemburg, Italia, Grecia, Ungaria, Germania, Spania, Coreea de Sud, alături de specialişti români cu vizibilitate europeană.

DENTAL FUTURE 2019 este organizat de echipele Drăghici Dental, SafraDental și Junior&FamilyDental Center. Drăghici Dental are o experiență de peste 11 ani în domeniul tehnicii dentare, iar calitatea serviciilor și tehnologiilor folosite au ajutat compania să asigure lucrări dentare și consultanță de specialitate pentru aproximativ 400 de medici stomatologi din București și 10 județe din Estul României. Reţeaua de clinici Junior&FamilyDental Center numără trei clinici în România, două în Iași și una în București.

Mai multe detalii:

www.dentalfuture.ro

www.facebook.com/dental.future.events/

CONTACT:

GABRIELA MIHUȚĂ
Manager eveniment
0744 706 719
gabi@dentalfuture.ro

GEORGIANA COZMA
Manager eveniment
0786 192 777
office@dentalfuture.ro

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Volei, handbal, rugby

Nicolae GRECU

Volei, handbal, rugby

Dacă ar fi de ales trei jocuri sportive pentru a le sprijini, tradiţia  ar obliga guvernanţii să se opreasă la cele trei.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (III)

Eugen MUNTEANU

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (III)

În episodul de faţă sunt menţionate numele tuturor cercetătorilor care au contribuit la finalizarea proiectului.

Însemnări pentru predica de mâine

pr. Constantin STURZU

Însemnări pentru predica de mâine

Pilda întoarcerii fiului risipitor este considerată de scriitorul Charles Dickens cel "mai măreţ pasaj din literatura universală". Nu cred că este inimă care să nu vibreze la citirea ei. 

Forma oraşului

arh. Ionel OANCEA

Forma oraşului

O ştire surprinzătoare, învelită în trecut, revelatoare pentru ieşeni, vine tocmai de la începutul secolului nouăsprezece. Oraşul avea pe atunci aproximativ zece mii de suflete în structură cosmopolită, cum stă bine unei capitale de ţară, moldoveni, evrei, greci, armeni, albanezi, ruşi şi mulţi alţii în procente mai mici. 

pulspulspuls

Aventurile lui Peni Hill la un ziar din capitală

Aventurile lui Peni Hill la un ziar din capitală

S-a dus Peni Hill deunăzi şi a dat interviu la un ziar din capitală, ca să mai scoată capul în lume după problemele cu justiţia. 

Caricatura zilei

Bloc lângă vilă

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.