anunturi
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Eveniment (P)

Dental Future 2019 susține educația a 14 tineri în cadrul programului de responsabilitate socială prin „Fondul de Burse“

GALERIE
Dan Draghici
 • Dan Draghici
- +

Organizatorii Dental Future sprijină pentru al doilea an la rând „Fondul de Burse“, proiect derulat de Fundația Comunitară Iași.

Inițiatorii evenimentului, care se va desfășura la Iași în perioada 25-26 ianuarie, doresc să contribuie astfel, în mod activ, la educația tinerilor ieșeni lipsiți de resurse materiale de bază pentru a-și defini vocația și a urma cursurile gimnaziale și liceale.

Bursele sunt acordate elevilor din clasele V – XII, cu media mai mare de 8,50 în anul școlar anterior, şi unde venitul pe membru de familie nu depășește 800 lei, dar care se implică atunci când li se oferă ocazia în activități extrașcolare. Prin intermediul donației din acest an, prilejuită de cea de-a II-a ediție a Conferinței Internaționale „Dental Future“, de peste 8000 de euro, numărul de burse acordate crește de la 8, câte au fost la ediţia din 2018, la 14.

E o bucurie pentru noi ca «Fondul de Burse» să fie ales programul de responsabilitate socială al acestei conferințe internaționale și să fim în atenția oamenilor generoși. Dorim să sprijinim tinerii care investesc pasiune și determinare în formarea lor și ne inspiră să fim mai buni. Ei sunt cei care în viitor pot influența în bine comunitatea din care vor fac parte“, a declarat Ciprian-Mihai Păiuş, Director Executiv al Fundaţiei Comunitare Iaşi.

„Am ales ca «Dental Future» să fie un eveniment non-profit, în condițiile în care fondurile obținute din sponsorizări și din vânzarea de bilete acoperă costurile Conferinței, workshop-urile și sprijină un program social, și nu unul oricare – ci «Fondul de Burse». Fără investiție în educație, nu există viitor pentru profesiile foarte specializate și nici bunăstare“, crede Dan Drăghici, inițiator al „Dental Future“ și manager al grupului de firme Drăghici Dental. 

„Fondul de Burse” este un program de suflet al Fundației Comunitare Iași, prin care ieșenii ce își doresc să ajute la dezvoltarea unui tânăr se pot implica singuri sau împreună cu cei dragi. Pot alege să susțină cu o bursă în valoare anuală de 2.200 de lei un parcurs școlar care altfel ar putea fi presărat de dificultăți. În același timp, selectează viitorii bursieri și, timp de un an, le sunt aproape, urmărindu-le evoluția. Cea de-a 8-a sesiune a „Fondului de Burse” vine în sprijinul a 117 elevi, în total.

„Dental Future“ 2019 prezintă cele mai noi tehnici şi ultimele tendinţe din domeniul stomatologiei şi al tehnicii dentare. Evenimentul va fi structurat pe două secțiuni: conferinţă generală (25 și 26 ianuarie 2019, Hotel Internațional) și workshop-uri (23, 24 și 25 ianuarie 2019, la sediul Drăghici Dental). 

Vor fi două zile de informaţii teoretice, precum și sesiuni practice susținute de specialişti de top din șase țări și de pe două continente.
„Dental Future“ 2019 este organizat de echipele Drăghici Dental, Safra Dental și Junior & Family Dental Center.

Mai multe detalii:
www.dentalfuture.ro
www.facebook.com/dental.future.events/

CONTACT:
GABRIELA MIHUȚĂ
Manager eveniment
0744 706 719
gabi@dentalfuture.ro

GEORGIANA COZMA
Manager eveniment
0786 192 777
office@dentalfuture.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (II)

Alexandru LĂZESCU

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (II)

Într-un fel chiar şi Eurovisionul a arătat de ce mulţi europeni, mai ales cei din grupul nordic şi de pe flancul estic, nu au deloc încredere că o Europă suverană sub comandă franco-germană, decuplată de „anglo-saxoni”, le-ar putea asigura securitatea.

opinii

Cântăreţul cântăreţilor

Briscan ZARA

Cântăreţul cântăreţilor

Era o situaţie aproape incredibilă. E ca şi cum ai accepta la un concert de operă pe cineva care nu are voce decât de cântat sub duş, doar că să primească şi acela un salariu, din milă, din compasiune sau vreun interes. De fapt nu cred că exagerez dacă zic că în asta constau de fapt eşecurile pe bandă rulantă din toate domeniile de activitate din această ţară: lipsa de profesionalism a oamenilor.

Te văd abătut, nu ai vrea să vorbim despre asta?

Cristina DANILOV

Te văd abătut, nu ai vrea să vorbim despre asta?

Avem o provocare imensă, tocmai conștientizăm că sinuciderea există, că este o situație care necesită intervenție urgentă, că depășește situația în care cineva vrea doar să atragă atenția. Am auzit pe cineva spunând „Hai să vorbim despre sinucidere ca să nu mai vorbim despre sinucideri”, așa că va trebui, că ne place sau nu, să vorbim despre asta.

Preşedintele îngrijorării noastre

Mihai DORIN

Preşedintele îngrijorării noastre

Trăim vremuri grele, războiul e la fruntarii, starea de sărăcie şi depresie a populaţiei se adânceşte, iar ca un blestem cu repetiţie, clasa politică a coborât la cel mai de jos nivel de competenţă din toată istoria noastră post-decembristă. 

pulspulspuls

Iată un pasaj care trebuie citit cu mare atenţie şi cu băgare de seamă

Iată un pasaj care trebuie citit cu mare atenţie şi cu băgare de seamă

Stimaţi ieşeni, vă oferim pe astăzi un pasaj, unul mic dar tare interesant, din rechizitoriul care a dus la condamnarea la 10 ani a fostului premare de Bucureşti Sorin Oprescu. 

Caricatura zilei

Grătar la bloc, în balcon

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X