Dental Future 2019 susține educația a 14 tineri în cadrul programului de responsabilitate socială prin „Fondul de Burse“
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 24.09.2021

Eveniment (P)

Dental Future 2019 susține educația a 14 tineri în cadrul programului de responsabilitate socială prin „Fondul de Burse“

GALERIE
Dan Draghici
  • Dan Draghici
- +

Organizatorii Dental Future sprijină pentru al doilea an la rând „Fondul de Burse“, proiect derulat de Fundația Comunitară Iași.

Inițiatorii evenimentului, care se va desfășura la Iași în perioada 25-26 ianuarie, doresc să contribuie astfel, în mod activ, la educația tinerilor ieșeni lipsiți de resurse materiale de bază pentru a-și defini vocația și a urma cursurile gimnaziale și liceale.

Bursele sunt acordate elevilor din clasele V – XII, cu media mai mare de 8,50 în anul școlar anterior, şi unde venitul pe membru de familie nu depășește 800 lei, dar care se implică atunci când li se oferă ocazia în activități extrașcolare. Prin intermediul donației din acest an, prilejuită de cea de-a II-a ediție a Conferinței Internaționale „Dental Future“, de peste 8000 de euro, numărul de burse acordate crește de la 8, câte au fost la ediţia din 2018, la 14.

E o bucurie pentru noi ca «Fondul de Burse» să fie ales programul de responsabilitate socială al acestei conferințe internaționale și să fim în atenția oamenilor generoși. Dorim să sprijinim tinerii care investesc pasiune și determinare în formarea lor și ne inspiră să fim mai buni. Ei sunt cei care în viitor pot influența în bine comunitatea din care vor fac parte“, a declarat Ciprian-Mihai Păiuş, Director Executiv al Fundaţiei Comunitare Iaşi.

„Am ales ca «Dental Future» să fie un eveniment non-profit, în condițiile în care fondurile obținute din sponsorizări și din vânzarea de bilete acoperă costurile Conferinței, workshop-urile și sprijină un program social, și nu unul oricare – ci «Fondul de Burse». Fără investiție în educație, nu există viitor pentru profesiile foarte specializate și nici bunăstare“, crede Dan Drăghici, inițiator al „Dental Future“ și manager al grupului de firme Drăghici Dental. 

„Fondul de Burse” este un program de suflet al Fundației Comunitare Iași, prin care ieșenii ce își doresc să ajute la dezvoltarea unui tânăr se pot implica singuri sau împreună cu cei dragi. Pot alege să susțină cu o bursă în valoare anuală de 2.200 de lei un parcurs școlar care altfel ar putea fi presărat de dificultăți. În același timp, selectează viitorii bursieri și, timp de un an, le sunt aproape, urmărindu-le evoluția. Cea de-a 8-a sesiune a „Fondului de Burse” vine în sprijinul a 117 elevi, în total.

„Dental Future“ 2019 prezintă cele mai noi tehnici şi ultimele tendinţe din domeniul stomatologiei şi al tehnicii dentare. Evenimentul va fi structurat pe două secțiuni: conferinţă generală (25 și 26 ianuarie 2019, Hotel Internațional) și workshop-uri (23, 24 și 25 ianuarie 2019, la sediul Drăghici Dental). 

Vor fi două zile de informaţii teoretice, precum și sesiuni practice susținute de specialişti de top din șase țări și de pe două continente.
„Dental Future“ 2019 este organizat de echipele Drăghici Dental, Safra Dental și Junior & Family Dental Center.

Mai multe detalii:
www.dentalfuture.ro
www.facebook.com/dental.future.events/

CONTACT:
GABRIELA MIHUȚĂ
Manager eveniment
0744 706 719
gabi@dentalfuture.ro

GEORGIANA COZMA
Manager eveniment
0786 192 777
office@dentalfuture.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine, ce, cum în 2024

Pavel LUCESCU

Cine, ce, cum în 2024

Cu ochii pe 2024 când au loc toate alegerile posibile, locale, europarlamentare, parlamentare şi prezidenţiale, toate partidele îşi fac calcule. Dar nu toate au şanse să le nimerească pe alea de succes.

Filmuletul zilei

opinii

Drum fără pulbere (V)

Neculai SEGHEDIN

Drum fără pulbere (V)

Canalul Dunărea-Marea Neagră, inaugurat la 26 mai 1984, este cea mai mare lucrare inginerească din România și una dintre cele mai mari din lume. Este un motiv de mândrie pentru noi, dar este și un simbol al durerii, nedreptății și suferinței!

Atenţie, cade tencuiala!

Radu POPESCU

Atenţie, cade tencuiala!

Chişinăul, la fel ca Iaşul, este un oraş frumos şi cu un enorm potenţial neexploatat. „Născut talent, murit speranţă”, cum se mai zice la noi, şi asta în principal din cauza ghinionului chişinăuienilor de a se fi pricopsit de ani şi ani de zile cu o administraţie locală depăşită de situaţie. 

Între şoşocism şi cîţism

Nicolae CREŢU

Între şoşocism şi cîţism

Sunt oare şi oameni inteligenţi, cei care cu adevărat gândesc cu propriile capete şi nu se lasă prostiţi de fabricanţii de „Imagine”, dispuşi să vadă în ubicuu prezenţa şi mai ales „combativa” Şoşoacă un „fenomen” demn de atenţie? 

pulspulspuls

Iaca ce face dom’ Costel în Casa cu Pătrate când îi are pe procurorii DNA la uşă

Iaca ce face dom’ Costel în Casa cu Pătrate când îi are pe procurorii DNA la uşă

Bun, hai că dosarul ca dosarul, iar percheziţiile de ieri aşijderea, dar oare cum se face, dragi comeseni ai rubricuţei noastre, că la mai puţin de o oră după descinderea mascaţilor şi procurorilor DNA de la Bucureşti în biroul lui din Casa cu Pătrate, deci atenţie: după nu înainte, dom’ Costel de la Cejău aruncă pe pagina lui de Facebook această postare haioasă? 

Caricatura zilei

Submarin francez

Editia PDF

Bancul zilei

- Ioane, ce tot strâmbi din nas la sarmalele mele? Nu sunt bune? - Ba da, Marie, sunt bune, dar toti ceilalti din sala de (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.