Dental Future 2019 susține educația a 14 tineri în cadrul programului de responsabilitate socială prin „Fondul de Burse“
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 04.12.2020

Eveniment (P)

Dental Future 2019 susține educația a 14 tineri în cadrul programului de responsabilitate socială prin „Fondul de Burse“

GALERIE
Dan Draghici
  • Dan Draghici
- +

Organizatorii Dental Future sprijină pentru al doilea an la rând „Fondul de Burse“, proiect derulat de Fundația Comunitară Iași.

Inițiatorii evenimentului, care se va desfășura la Iași în perioada 25-26 ianuarie, doresc să contribuie astfel, în mod activ, la educația tinerilor ieșeni lipsiți de resurse materiale de bază pentru a-și defini vocația și a urma cursurile gimnaziale și liceale.

Bursele sunt acordate elevilor din clasele V – XII, cu media mai mare de 8,50 în anul școlar anterior, şi unde venitul pe membru de familie nu depășește 800 lei, dar care se implică atunci când li se oferă ocazia în activități extrașcolare. Prin intermediul donației din acest an, prilejuită de cea de-a II-a ediție a Conferinței Internaționale „Dental Future“, de peste 8000 de euro, numărul de burse acordate crește de la 8, câte au fost la ediţia din 2018, la 14.

E o bucurie pentru noi ca «Fondul de Burse» să fie ales programul de responsabilitate socială al acestei conferințe internaționale și să fim în atenția oamenilor generoși. Dorim să sprijinim tinerii care investesc pasiune și determinare în formarea lor și ne inspiră să fim mai buni. Ei sunt cei care în viitor pot influența în bine comunitatea din care vor fac parte“, a declarat Ciprian-Mihai Păiuş, Director Executiv al Fundaţiei Comunitare Iaşi.

„Am ales ca «Dental Future» să fie un eveniment non-profit, în condițiile în care fondurile obținute din sponsorizări și din vânzarea de bilete acoperă costurile Conferinței, workshop-urile și sprijină un program social, și nu unul oricare – ci «Fondul de Burse». Fără investiție în educație, nu există viitor pentru profesiile foarte specializate și nici bunăstare“, crede Dan Drăghici, inițiator al „Dental Future“ și manager al grupului de firme Drăghici Dental. 

„Fondul de Burse” este un program de suflet al Fundației Comunitare Iași, prin care ieșenii ce își doresc să ajute la dezvoltarea unui tânăr se pot implica singuri sau împreună cu cei dragi. Pot alege să susțină cu o bursă în valoare anuală de 2.200 de lei un parcurs școlar care altfel ar putea fi presărat de dificultăți. În același timp, selectează viitorii bursieri și, timp de un an, le sunt aproape, urmărindu-le evoluția. Cea de-a 8-a sesiune a „Fondului de Burse” vine în sprijinul a 117 elevi, în total.

„Dental Future“ 2019 prezintă cele mai noi tehnici şi ultimele tendinţe din domeniul stomatologiei şi al tehnicii dentare. Evenimentul va fi structurat pe două secțiuni: conferinţă generală (25 și 26 ianuarie 2019, Hotel Internațional) și workshop-uri (23, 24 și 25 ianuarie 2019, la sediul Drăghici Dental). 

Vor fi două zile de informaţii teoretice, precum și sesiuni practice susținute de specialişti de top din șase țări și de pe două continente.
„Dental Future“ 2019 este organizat de echipele Drăghici Dental, Safra Dental și Junior & Family Dental Center.

Mai multe detalii:
www.dentalfuture.ro
www.facebook.com/dental.future.events/

CONTACT:
GABRIELA MIHUȚĂ
Manager eveniment
0744 706 719
gabi@dentalfuture.ro

GEORGIANA COZMA
Manager eveniment
0786 192 777
office@dentalfuture.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Amintiri

Cătălin ONOFREI

Amintiri

Ultimele zile ale comunismului.

Filmuletul zilei

opinii

Românitate absolută

Codrin Liviu CUȚITARU

Românitate absolută

Nu se mai putea sta în incinta clocotitoare! În frunte cu rectorul şi cu drapelul naţional, intonând, marţial, cântecul „Noi suntem români”, participanţii, încolonaţi militar, au ieşit vehement pe coridoare şi ulterior în stradă...

Moldova şi transportul durabil în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (II)

George ŢURCĂNAŞU

Moldova şi transportul durabil în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (II)

Nu poţi fluiera o simfonie, este nevoie de o orchestră

Bogdan ILIESCU

Nu poţi fluiera o simfonie, este nevoie de o orchestră

„It is the long history of humankind (and animal kind, too) that those who learned to collaborate and improvise most effectively have prevailed.”/ „Este învăţătura istoriei îndelungate a omului (şi a animalelor, de asemenea) că cei care au învăţat să colaboreze şi să improvizeze cel mai eficient au triumfat.” - Charles Darwin

pulspulspuls

Lovitură de Palat ratată de Peni Hill şi Electrician: au tras, dar mingea n-a ajuns la poartă

Lovitură de Palat ratată de Peni Hill şi Electrician: au tras, dar mingea n-a ajuns la poartă

Fiţi atenţi aicea, stimaţi telespectatori, cam cum se pune problema şi şmenul între conţilierii partidoiului ieşean, când e vorba de votat au ba în calitate de vice al premarelui pe omul buhaiului şantajist Ghihocel, cel pus pe liste de dipotatul deştept Grămadă în urma unui şantaj, aşa cum se aude prin piaţă la Alexandru, ba chiar şi pe la Nicolina (unii zic chiar că şi pe la piaţa de cornute de la Podu Iloaiei, lunea dimineaţă)! 

Caricatura zilei

Mireasa hoțomană

Editia PDF

Bancul zilei

O ambulanta goneste pe strazi si, la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.