DESCHIDEREA KARCHER CENTER IASI
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Eveniment

DESCHIDEREA KARCHER CENTER IASI

GALERIE
macheta-online-ziarul-de-iasi
  • macheta-online-ziarul-de-iasi
- +

Compania Kärcher este o firmă germană cu peste 75 de ani de tradiție în producerea și desfacerea echipamentelor pentru curățare atât pentru uz casnic cât și pentru cel profesional.

Compania furnizează soluția potrivită pentru orice aplicație in domeniul curățării. Caracteristica dominantă a produselor Karcher este calitatea. Producătorul german nu face niciun fel de compromis în această privință, aducând consumatorilor tehnologii de top.

Compania Kärcher are reprezentanțe în 160 de țări, inclusiv în România, și este lider pe piața mondială a produselor și echipamentelor pentru curățare.

Cea mai nouă prezență pe piața românească o va constitui Kärcher Center din Iași, Strada Silvestru nr. 26 – 36, Rond Podul de Piatră. Marea deschidere va avea loc în data de 7 iulie, la ora 14. Cu această ocazie, compania oferă 30% reducere la toată gama de produse și echipamente pentru curățare timp de o săptămână.

Calitatea echipamentelor puse în vânzare va fi testată curățând o mașină de raliuri venită direct de pe circuit.

Kärcher Center Iași oferă gama completă pentru curățarea în interiorul și exteriorul caselor și gama completă pentru grădină. Tot aici, partenerii noștri găsesc gamele de produse profesionale pentru curățare ce se adresează tuturor domeniilor: agricultură, industrie, retail, automotive, horeca, construcții, firme de curățenie etc.

Personalul, calificat şi instruit temeinic, asigură consultanţă de specialitate şi un service competent, la nivelul celor mai recente progrese ale tehnicii. Rezultatul îl constituie clienţii pe deplin mulţumiţi  si un lider de piaţă de succes.

Pentru întrebări, vă stăm cu plăcere oricând la dispoziție.

Vă rugăm să ne contactați: Kärcher Center Iași
Str. Silvestru, nr. 26 - 36
Telefon: +40 372 709 007
Mobil: +40 735 444 482
www.kaercher.ro

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Alexandru LĂZESCU

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Îndoiala şi spiritul critic nu mai sunt la modă. Un curent dominant în mass media şi pe reţelele sociale cultivă intoleranţa faţă de punctele de vedere care se abat de la cele considerate acceptabile, „corecte”, adesea, în mod ironic, „în numele ştiinţei”.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Liviu Suhar

Nichita DANILOV

Liviu Suhar

Senzaţia pe care o încearcă spectatorul privindu-i tablourile e una stranie. Cufundate într-o tăcere ce trece dincolo de cotidian, proiectându-şi umbra lăuntrică în spaţiul ancestral, obiectele par să comunice între ele într-un limbaj mut, prin intermediul ultrasunetelor transpuse într-o partitură muzicală. Tăcerea lor e înşelătoare.

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Dana ȚABREA

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Aparent, dacă e să-l avem în vedere pe Richard Rorty, distincţia dintre sferele publică şi privată sunt separate în măsura în care problemele care cad sub incidenţa fiecăreia dintre ele sunt diferite şi, desigur, întrebările adresate sunt altele. Cu privire la individul uman, cineva ar putea fi deopotrivă liberal şi ironist, ceea ce conduce la posibilitatea ca cele două sfere să nu prezinte o opoziţie ireconciliabilă. Dimpotrivă. Cele două sfere converg. Să luăm ca exemplu familia: prin definiţie familia presupune spaţiul privat şi discreţia, cu toate acestea familia este reglementată prin reguli şi norme care ţin de sfera publică.

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Michael ASTNER

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Acum trei ani, la început de martie - eram în drum spre Bucureşti (cu trenul) - m-am trezit cu un mesaj de la o persoană necunoscută, dar cu acelaşi nume de familie. Am avut o conversaţie ciudăţică pe messenger cu femeia în cauză, apoi am uitat de discuţie. 

pulspulspuls

Suferinţele discrete ale madamei

Suferinţele discrete ale madamei

Una mai molcuţă, de uichend, pe azi, dacă tot e sâmbătă şi e aşa frig afară. Şi ce ar putea fi mai moale şi mai pufos decât opera lirică, stimaţi telespectatori, şi mai ales graniţa penală a acesteia cu politichia mâloasă de Bahlui? 

Caricatura zilei

De 8 martie

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.