Descoperă-ți vocația sau specializează-te în programare participând la cursurile IwantIT! (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial

Descoperă-ți vocația sau specializează-te în programare participând la cursurile IwantIT! (P)

GALERIE
iwantIT
  • iwantIT
- +

Dacă îți dorești o carieră în domeniul IT și nu știi în ce direcție s-o apuci pentru a face primul pas, avem o veste bună! IwantIT, o nouă școală de programare și-a deschis porțile în Iași și își așteaptă cu nerăbdare primii cursanți!

Totul a pornit de la interesul fondatorilor pentru programare și totodată, de la dorința lor de a instrui și pe alții în tainele domeniului IT. “Pasiunea cu care lucrăm la acest proiect și responsabilitatea pe care o simțim pentru sprijinirea tinerilor ieșeni, și nu numai, în obținerea unor cariere de succes, ne-au determinat să dezvoltăm cursuri IT de cea mai bună calitate! Ele sunt motivele pentru care zi de zi găsim puterea și motivația de a merge mai departe” spune Daniel, unul din membrii fondatori.

Cui se adresează cursurile de programare IwantIT?

Cursurile IwantIT pot fi considerate o alternativă la învățământul tradițional, sumarizând într-un timp relativ scurt punctele cheie învățate de studenții absolvenți ai unei facultăți tehnice, pe parcursul anilor de studiu. Astfel, cu ajutorul cursurilor IwantIT, poți pune cu succes bazele unei cariere în domeniul programării și testării sau chiar să te specializezi în ramuri IT pe care le cunoști deja, dar vrei să le aprofundezi. “Programare Python” și “Testare Manuală” sunt două exemple de cursuri care îți pot schimba radical viața, ajutându-te să obții slujbe bine plătite în arii din cele mai diverse.

Mai mult, dacă nu cunoști încă domeniul IT, dar ești curios în legătură cu el și vrei să vezi dacă ți se potrivește pentru o carieră de viitor, la IwantIT poți face cunoștință cu bazele programării și afla exact dacă ea este ceea ce cauți. Pentru cei nehotărâți încă, “Introducere în programare” este cursul potrivit deoarece la finalul său, oricine poate spune clar dacă programarea este sau nu ceea ce își dorește pentru mai departe.

Cine predă cursurile de programare IwantIT?

Trainerii IwantIT sunt persoane care deja și-au construit cariere strălucite în domeniul programării. Experiența acumulată în timp, capacitățile didactice deosebite și veșnica dorință de a-și împărtăși cunoștințele îi recomandă ca profesori dedicați și competenți. Toți sunt traineri cu “greutate” care au participat și participă activ la programe de training pentru specializare. În plus, cursurile lor de reconversie profesională se bucură de un succes remarcabil și un feedback pozitiv din partea participanților.

Ce spun foștii studenți despre trainerii IwantIT?

În luna iulie, în anul 2018, am participat la un training de specializare în programare organizat de fondatorii școlii IwantIT. La cursurile de atunci s-au implicat și traineri care lucrează în prezent în cadrul școlii IwantIT și pot spune cu mâna pe inimă că decizia de a participa a fost una din cele mai bune alegeri pe care le-am făcut până în prezent. După programul de training, mi-am început timid cariera, dar cunoștințele acumulate și modul de gândire ce mi-a fost insuflat în timpul programului m-au ajutat să am o evoluție profesională incredibilă. Recomand cu încredere cursurile IwantIT pentru că oamenii de aici sunt puși pe treabă și cred că oricine își dorește să înceapă cu dreptul o asemenea carieră, de la IwantIT ar trebui să pornească!

Cătălin, fost student al trainerilor IwantIT

Dacă și tu crezi că IT-ul face parte din viitorul tău și vrei să-ți construiești pe baza lui o carieră de succes, atunci alătură-te școlii IwantIT și hai să învățăm programare! Tot aici, pentru a afla care este cursul de care ai nevoie, poți opta pentru 30 de minute de consultanță gratuită cu unul din trainerii IwantIT. Intră pe www.IwantIT.ro și descoperă întreaga ofertă prin care poți face primul pas către viitorul pe care îl visezi!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Alexandru LĂZESCU

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Îndoiala şi spiritul critic nu mai sunt la modă. Un curent dominant în mass media şi pe reţelele sociale cultivă intoleranţa faţă de punctele de vedere care se abat de la cele considerate acceptabile, „corecte”, adesea, în mod ironic, „în numele ştiinţei”.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Liviu Suhar

Nichita DANILOV

Liviu Suhar

Senzaţia pe care o încearcă spectatorul privindu-i tablourile e una stranie. Cufundate într-o tăcere ce trece dincolo de cotidian, proiectându-şi umbra lăuntrică în spaţiul ancestral, obiectele par să comunice între ele într-un limbaj mut, prin intermediul ultrasunetelor transpuse într-o partitură muzicală. Tăcerea lor e înşelătoare.

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Dana ȚABREA

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Aparent, dacă e să-l avem în vedere pe Richard Rorty, distincţia dintre sferele publică şi privată sunt separate în măsura în care problemele care cad sub incidenţa fiecăreia dintre ele sunt diferite şi, desigur, întrebările adresate sunt altele. Cu privire la individul uman, cineva ar putea fi deopotrivă liberal şi ironist, ceea ce conduce la posibilitatea ca cele două sfere să nu prezinte o opoziţie ireconciliabilă. Dimpotrivă. Cele două sfere converg. Să luăm ca exemplu familia: prin definiţie familia presupune spaţiul privat şi discreţia, cu toate acestea familia este reglementată prin reguli şi norme care ţin de sfera publică.

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Michael ASTNER

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Acum trei ani, la început de martie - eram în drum spre Bucureşti (cu trenul) - m-am trezit cu un mesaj de la o persoană necunoscută, dar cu acelaşi nume de familie. Am avut o conversaţie ciudăţică pe messenger cu femeia în cauză, apoi am uitat de discuţie. 

pulspulspuls

Suferinţele discrete ale madamei

Suferinţele discrete ale madamei

Una mai molcuţă, de uichend, pe azi, dacă tot e sâmbătă şi e aşa frig afară. Şi ce ar putea fi mai moale şi mai pufos decât opera lirică, stimaţi telespectatori, şi mai ales graniţa penală a acesteia cu politichia mâloasă de Bahlui? 

Caricatura zilei

De 8 martie

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.