anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 25.06.2022

Advertorial

Descoperă ultimele disponibilități în complexul rezidențial cu cea mai frumoasă vedere din Iași (P)

GALERIE
coperta-articol-ultimele-penthouseuri
 • coperta-articol-ultimele-penthouseuri
- +

Azimut Copou Iași este un ansamblu rezidențial construit de Inamstro România și se adresează rezidenților care doresc să se bucure de confortul unor locuințe cu finisaje de calitate și de un nivel ridicat de confort — toate într-un cadru natural deosebit, cu acces la multe facilități oferite de un oraș în plină dezvoltare.

Ce oferă complexul rezidențial Azimut Copou?

Poziționat în apropiere de Parcul Copou, în proximitatea unora dintre cele mai bune licee și școli, dar și de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, complexul rezidențial Azimut Copou este cu siguranță visul oricărui rezident care își dorește să locuiască într-un imobil situat într-o zonă excelentă și care oferă acces la numeroase facilități urbane.

Oricare dintre cele 90 de apartamente și penthouse-uri ale acestui complex rezidențial pune la dispoziție acces la facilități multiple. În primul rând vorbim despre locuințe spațioase și care oferă cea mai frumoasă priveliște panoramică din Iași. Alte facilități includ o parcare subterană și una terestră care oferă siguranța că vei avea mereu locul tău de parcare atunci când te întorci acasă. Magazinele situate la parterul complexului te ajută să economisești timp prețios atunci când ai de făcut cumpărături sau dacă vrei să ieși la o cafea cu prietenii. Zone de recreere pentru copii situate în apropiere oferă siguranța faptului că cei mici pot petrece timpul liber cu valoare.

Ultimele 6 penthouse-uri disponibile la Azimut Copou Iași

În complexul Azimut Copou mai sunt disponibile 6 penthouse-uri pentru cei interesați să investească într-un imobil ce oferă un nivel de confort ridicat și priveliști de excepție din cel mai înalt punct rezidențial din Iași. Aceste 6 penthouse-uri propun următoarele planimetrii:

Penthouse cu 4 camere cu o suprafață de 186 m2 pe 2 niveluri. La nivelul 1 ai bucătăria împreună cu livingul, holul și baia, iar la nivelul 2 regăsim 3 dormitoare, un dressing, un hol și baie. Acest penthouse oferă și 2 terase, una cu ieșire din dormitor de 11 m2 și una deschisă de 35 de m2, oferind rezidenților sentimentul de intimitate, dar în același timp sentimentul de libertate.

Varianta unui penthouse cu 5 camere cu suprafața de 198 m2 propune un living și o bucătărie de 29 m2, un balcon interior, un dormitor de 23 m2 și un hol foarte generos de 16 m2 la nivelul 1. La nivelul 2 regăsim un dressing, 3 dormitoare, o baie, hol cu suprafața de 33 m2 și terasă impresionantă de 39 m2.

Există și opțiunea unui penthouse cu 5 camere cu o suprafață de 220 m2. Acest imobil propune la nivelul 1 o bucătărie de tip open space împreună cu sufrageria în suprafață de 23 m2, un dormitor, un balcon, garderobă, un hol de 26 m2 și baie. Pentru nivelul 2 acest penthouse propune viitorilor locatari 3 dormitoare, 1 hol, o baie și o terasă foarte spațioasă de 32 m2.

Pentru cei care își doresc mai mult spațiu există varianta unui penthouse cu 6 camere, având o suprafață totală de peste 282 m2. Acest imobil are o zonă de zi cu dormitorul pentru oaspeți, baie și hol, dar și bucătăria împreună cu sufrageria sub formă de open space, această dispunere facilitând timpul petrecut împreună în familie. Pentru zona de relaxare penthouse-ul propune un hol, baie, 3 dormitoare, dar și o terasă de-a dreptul impresionantă de 99 m2.

Ce mai aștepți pentru a te bucura de unul dintre ultimele 6 penthouse-uri disponibile din complexul Azimut Copou din Iași?

Află toate informațiile de care ai nevoie pe pagina oficială www.inamstro.ro sau apelând unul dintre numerele de telefon +40 751 558 555; +40 754 200 633.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce urmează după David?

Nicolae GRECU

Ce urmează după David?

Va rămâne copilul minune din înotul românesc un star nemuritor, rece şi singur sau va fi pionul unei emulaţii atât de necesare în sportul autohton?

opinii

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Ideile învăţaţilor ardeleni privitoare la originea romană a poporului român şi la caracterul latin al limbii române au fost receptate şi împărtăşite şi de păturile cultivate ale societăţii din Moldova şi Valahia, contribuind la accelerarea procesului de modernizare, în sensul occidentalizării.

Cât de eficiente sunt pieţele?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Cât de eficiente sunt pieţele?

Titlul este extrem de îndrăzneţ deoarece dialectica privind eficienţa sau ineficienţa pieţelor se găseşte permanent într-un impas. Sistemele complexe nu pot fi înţelese dintr-o perspectivă simplistă. Interogaţia poate fi încadrată în ceea ce Andrei Pleşu numea întrebări „mari” sau „ruseşti”, ceea ce poate conduce spre un drum fără oprire. 

Franţa, în echilibru fragil

Alexandru CĂLINESCU

Franţa, în echilibru fragil

Dezavuarea lui Macron şi a politicii sale este fără echivoc. Partidul preşedintelui LREM (La République En Marche) a fost din capul locului o construcţie artificială, o ficţiune. LREM a canibalizat cele două mari partide tradiţionale de la dreapta şi de la stânga (...). Reformele pe care le promitea Macron au rămas, aproape toate, literă moartă. Preşedintele a preferat să apeleze la ceea ce se numeşte „democraţie directă”, organizând dezbateri naţionale (ineficiente) şi înfiinţând organisme artificiale („Convenţia cetăţenească pentru climat” - „cetăţenesc” este un cuvânt magic, sugerând racordarea la tradiţia republicană).

pulspulspuls

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Foială mare de câteva zile la poştalionul ieşean, stimaţi telespectatori. Motivul: nu vreo chestiune profesională sau vreun eveniment legat de instituţiune, ci cu totul altceva: faptul că şeful de la Iaşi, un locotenent de-al menajerului de oraş Grămadă, va candida la alegerile pemepiste din filiala judeţeană, alegeri care au loc chiar astăzi. 

Caricatura zilei

Tik Tok Yoga

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.