Despre prelucrarea metalului prin aschiere
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

ADVERTORIAL

Despre prelucrarea metalului prin aschiere

GALERIE
prelucrare-prin-aschiereprelucrarea-metalului-prin-
  • prelucrare-prin-aschiere
  • prelucrarea-metalului-prin-
- +

În ultimii ani, în România, în sectorul secundar, se observă o tendinţă de dezvoltare a intreprinzatorilor mici şi mijlocii. Ceea ce a fost odată una din ramurile de vârf ale industriei din ţara noastră, respectiv prelucrarea metalului, şi care s-a clatinat serios prin inchiderea marilor combinate, a început să se dezvolte cu paşi mici datorită micilor ateliere.

O parte importantă a prelucrării metalelor o reprezintă prelucrarea metalelor prin aşchiere. Echipamentele pentru prelucrarea metalului prin aşchiere întâlnite în mod uzual în atelierele de prelucrări metalice sunt reprezentate de strungurile pentru metal, maşinile de găurit, maşinile de găurit şi frezat şi ferăstraiele pentru metal.

Pentru a răspunde cererii de echipamente şi accesorii din acest domeniu pe piaţa naţională, masiniunelte.store.ro pune la dispoziţia intreprinzătorilor o gamă variată de strunguri pentru metal, precum: strunguri cu ax conducător, centre de prelucrare, strunguri universale, strunguri universale cu afişaj digital inclus, strunguri cilcice cu comandă numerică; maşini de găurit reprezentând: maşini de găurit cu fixare magnetica, maşini de găurit cu masă, maşini de găurit cu coloană, maşini de găurit cu viteză variabilă, maşini de găurit cu coloană şi stand, maşini de găurit radiale; maşini de găurit şi frezat printre care: maşini de găurit şi frezat clasice, maşini de frezat multifuncţionale, maşini de frezat universale, maşini de frezat verticale, maşini de frezat cu batiu; ferăstraie pentru metal de tipul: ferăstraie sabie, ferăstraie circulare manuale, ferăstraie circulare de debitat, ferăstraie de debitat şi retezat cu disc, ferăstraie mobile cu banda metalică, ferăstraie orizontale cu bandă, ferăstraie semi-automate cu bandă, ferăstraie complet automate, ferăstraie verticale, ferăstraie circulare cu disc metalic etc.

Echipa masiniunelte.store.ro vă asigură suportul tehnic pentru alegerea corectă a soluţiei optime pentru nevoile dumneavoastră (alegerea tipului de echipament în funcţie de specificul aplicaţiei, dimensionarea necesităţilor de prelucrare, accesorii necesare etc.) şi bugetul disponibil pentru o astfel de investiţie.

Gama de echipamente pentru prelucrarea metalului prin aşchiere comercializată prin magazinul online masiniunelte.store.ro se adresează în primul rând intreprinzătorilor mici şi mijlocii, dar nu neglijează nici marii producători care au nevoie de echipamente care să realizeze operaţiuni complicate şi să fie destinate utilizarii la capacitate industrială de producţie.

Principala gamă de utilaje şi accesorii pentru prelucrarea metalului prin aşchiere comercializată, la fel ca utilajele pentru prelucrarea lemnului şi utilajele pentru prelucrarea tablei, fac parte din oferta companiei austriece Bernardo, garantând calitatea acestora.

Experienţa echipei de a oferi soluţii clienţilor prin înţelegerea nevoilor acestuia datorită permanentei comunicări cu clientul, însoţită de asistenţă tehnică de specialitate oferită gratuit, garanţia echipamentelor şi service-ul oferit fac din masiniunelte.store.ro partenerul potrivit pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră cu garanţia păstrării calităţii serviciilor oferite la cele mai bune preţuri de pe piaţa de profil.

În cazul în care aveţi nevoie de un echipament pentru realizarea unor aplicaţii de prelucrare a metalului prin aşchiere dar nu ştiţi cu exactitate care este tipul de echipament care să realizeze aplicaţia şi care să nu depăsescă bugetul pe care îl aveţi disponibil, contactaţi echipa masiniunelte.store.ro.

Masiniunelte.store.ro este partenerul de încredere pentru dezvoltarea durabilă a afacerii dumneavoastră.

Informaţii tehnice suplimentare, precum şi noutăţi apărute în ceea ce priveşte prelucrarea metalului prin aşchiere pot fi lecturate pe blogul nostru de specialitate.

masiniunelte.store.ro. – ne recomandă oamenii şi munca lor!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Alexandru LĂZESCU

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Îndoiala şi spiritul critic nu mai sunt la modă. Un curent dominant în mass media şi pe reţelele sociale cultivă intoleranţa faţă de punctele de vedere care se abat de la cele considerate acceptabile, „corecte”, adesea, în mod ironic, „în numele ştiinţei”.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Liviu Suhar

Nichita DANILOV

Liviu Suhar

Senzaţia pe care o încearcă spectatorul privindu-i tablourile e una stranie. Cufundate într-o tăcere ce trece dincolo de cotidian, proiectându-şi umbra lăuntrică în spaţiul ancestral, obiectele par să comunice între ele într-un limbaj mut, prin intermediul ultrasunetelor transpuse într-o partitură muzicală. Tăcerea lor e înşelătoare.

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Dana ȚABREA

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Aparent, dacă e să-l avem în vedere pe Richard Rorty, distincţia dintre sferele publică şi privată sunt separate în măsura în care problemele care cad sub incidenţa fiecăreia dintre ele sunt diferite şi, desigur, întrebările adresate sunt altele. Cu privire la individul uman, cineva ar putea fi deopotrivă liberal şi ironist, ceea ce conduce la posibilitatea ca cele două sfere să nu prezinte o opoziţie ireconciliabilă. Dimpotrivă. Cele două sfere converg. Să luăm ca exemplu familia: prin definiţie familia presupune spaţiul privat şi discreţia, cu toate acestea familia este reglementată prin reguli şi norme care ţin de sfera publică.

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Michael ASTNER

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Acum trei ani, la început de martie - eram în drum spre Bucureşti (cu trenul) - m-am trezit cu un mesaj de la o persoană necunoscută, dar cu acelaşi nume de familie. Am avut o conversaţie ciudăţică pe messenger cu femeia în cauză, apoi am uitat de discuţie. 

pulspulspuls

Suferinţele discrete ale madamei

Suferinţele discrete ale madamei

Una mai molcuţă, de uichend, pe azi, dacă tot e sâmbătă şi e aşa frig afară. Şi ce ar putea fi mai moale şi mai pufos decât opera lirică, stimaţi telespectatori, şi mai ales graniţa penală a acesteia cu politichia mâloasă de Bahlui? 

Caricatura zilei

De 8 martie

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.