anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

ADVERTORIAL

Despre prelucrarea metalului prin aschiere

GALERIE
prelucrare-prin-aschiereprelucrarea-metalului-prin-
 • prelucrare-prin-aschiere
 • prelucrarea-metalului-prin-
- +

În ultimii ani, în România, în sectorul secundar, se observă o tendinţă de dezvoltare a intreprinzatorilor mici şi mijlocii. Ceea ce a fost odată una din ramurile de vârf ale industriei din ţara noastră, respectiv prelucrarea metalului, şi care s-a clatinat serios prin inchiderea marilor combinate, a început să se dezvolte cu paşi mici datorită micilor ateliere.

O parte importantă a prelucrării metalelor o reprezintă prelucrarea metalelor prin aşchiere. Echipamentele pentru prelucrarea metalului prin aşchiere întâlnite în mod uzual în atelierele de prelucrări metalice sunt reprezentate de strungurile pentru metal, maşinile de găurit, maşinile de găurit şi frezat şi ferăstraiele pentru metal.

Pentru a răspunde cererii de echipamente şi accesorii din acest domeniu pe piaţa naţională, masiniunelte.ro pune la dispoziţia intreprinzătorilor o gamă variată de strunguri pentru metal, precum: strunguri cu ax conducător, centre de prelucrare, strunguri universale, strunguri universale cu afişaj digital inclus, strunguri cilcice cu comandă numerică; maşini de găurit reprezentând: maşini de găurit cu fixare magnetica, maşini de găurit cu masă, maşini de găurit cu coloană, maşini de găurit cu viteză variabilă, maşini de găurit cu coloană şi stand, maşini de găurit radiale; maşini de găurit şi frezat printre care: maşini de găurit şi frezat clasice, maşini de frezat multifuncţionale, maşini de frezat universale, maşini de frezat verticale, maşini de frezat cu batiu; ferăstraie pentru metal de tipul: ferăstraie sabie, ferăstraie circulare manuale, ferăstraie circulare de debitat, ferăstraie de debitat şi retezat cu disc, ferăstraie mobile cu banda metalică, ferăstraie orizontale cu bandă, ferăstraie semi-automate cu bandă, ferăstraie complet automate, ferăstraie verticale, ferăstraie circulare cu disc metalic etc.

Echipa masiniunelte.ro vă asigură suportul tehnic pentru alegerea corectă a soluţiei optime pentru nevoile dumneavoastră (alegerea tipului de echipament în funcţie de specificul aplicaţiei, dimensionarea necesităţilor de prelucrare, accesorii necesare etc.) şi bugetul disponibil pentru o astfel de investiţie.

Gama de echipamente pentru prelucrarea metalului prin aşchiere comercializată prin magazinul online masiniunelte.ro se adresează în primul rând intreprinzătorilor mici şi mijlocii, dar nu neglijează nici marii producători care au nevoie de echipamente care să realizeze operaţiuni complicate şi să fie destinate utilizarii la capacitate industrială de producţie.

Principala gamă de utilaje şi accesorii pentru prelucrarea metalului prin aşchiere comercializată, la fel ca utilajele pentru prelucrarea lemnului şi utilajele pentru prelucrarea tablei, fac parte din oferta companiei austriece Bernardo, garantând calitatea acestora.

Experienţa echipei de a oferi soluţii clienţilor prin înţelegerea nevoilor acestuia datorită permanentei comunicări cu clientul, însoţită de asistenţă tehnică de specialitate oferită gratuit, garanţia echipamentelor şi service-ul oferit fac din masiniunelte.ro partenerul potrivit pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastră cu garanţia păstrării calităţii serviciilor oferite la cele mai bune preţuri de pe piaţa de profil.

În cazul în care aveţi nevoie de un echipament pentru realizarea unor aplicaţii de prelucrare a metalului prin aşchiere dar nu ştiţi cu exactitate care este tipul de echipament care să realizeze aplicaţia şi care să nu depăsescă bugetul pe care îl aveţi disponibil, contactaţi echipa masiniunelte.ro.

Masiniunelte.store.ro este partenerul de încredere pentru dezvoltarea durabilă a afacerii dumneavoastră.

Informaţii tehnice suplimentare, precum şi noutăţi apărute în ceea ce priveşte prelucrarea metalului prin aşchiere pot fi lecturate pe blogul nostru de specialitate.

masiniunelte.ro. – ne recomandă oamenii şi munca lor!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Admitere nouă, obiceiuri vechi

Ioan Alexandru TOFAN

Admitere nouă, obiceiuri vechi

În lipsa unor criterii ferme cu privire la viaţa academică şi a unor planuri solide de viaţă, absolvenţii de liceu nici nu au la îndemână prea multe temeiuri pentru a decide ce vor studia ca studenţi. Astfel, argumentul îmbulzelii devine oarecum convingător.

opinii

Modernitatea şi postmodernitatea alienării

Codrin Liviu CUȚITARU

Modernitatea şi postmodernitatea alienării

Fugi, Rabbit (şi toată seria pe care o deschide) reprezintă o parabolă a alienării în universul postindustrial, publicarea sa în română căpătând, încă din 2008, cu un an înaintea morţii scriitorului, o neaşteptată legitimitate culturală în contextul prezentului.

Perpetuum praedictionem

Bogdan ILIESCU

Perpetuum praedictionem

The best way to predict the future is to create it. (Cel mai bun mod să prezici viitorul este să îl creezi.) Peter Drucker

Provincialismul trufaş al capitalei

Florin CÎNTIC

Provincialismul trufaş al capitalei

Într-una dintre postările sale educative de pe FB, Dan Alexe sublinia că toţi avem accent şi că cel valah, „dă Bucureshti”, e unul dintre cele mai caraghioase, graiul obişnuit al respectivilor aborigeni fiind şi plin de greşeli de acord. Căci a fi provincial nu e o chestiune de plasare geografică, ci de educaţie, nu?

pulspulspuls

Concediu la secret pentru famiglia premarelui? Unul pe două direcții

Concediu la secret pentru famiglia premarelui? Unul pe două direcții

’Neaţa bună, dragi cetitori! Am vrut pe astăzi să vă spunem una faină cu premarele Mihăiţă al nostru, dar n-o mai spunem căci, din ce am auzit, omul și-a trimis famiglia în concediu. 

Caricatura zilei

Ambulanța

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.