Despre re-inventarea unui început pe timp de pandemie: CLOP Casual Restaurant (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 01.08.2021

Despre re-inventarea unui început pe timp de pandemie: CLOP Casual Restaurant (P)

GALERIE
Clop-1Clop-2
  • Clop-1
  • Clop-2
- +

Restaurantul CLOP a fost inițial o idee, un concept pe care proprietarii săi îl tot analizau de ceva timp: reinterpretarea celor mai iubite dish-uri tradiționale internaționale, sub același CLOP cu mâncarea românească. Așa a pornit o afacere mai mult decât curajoasă, într-o piață HORECA nesigură, în care incertitudinea guvernează deciziile proprietarilor de restaurante.

În Iași, până la CLOP Casual Restaurant, mâncarea tradițională nu fusese prezentată într-o manieră modernă sau servită în altfel de locații decât cele  tip “han” sau „cherhana”. De aici curajul lui Bogdan Irinescu, proprietar MOO The Group, de a investi într-o locație premium, cu detalii de arhitectură moderne, toate închegate într-un concept de design interior unic în Iași. 

Meniul CLOP e o călătorie în jurul lumii. Gurmandul ieșean are ocazia de a petrece fiecare zi în alt colț al planetei, fie că e America cu ai săi burgeri suculenți și coastele în sos bbq, Italia cu pastele italienești făcute chiar în bucătăria CLOP, Grecia cu al ei souvlaki și salata grecească, Orientul Mijlociu cu aromatul kebab sau poate Austria și șnițelul vienez alături de salata de cartofi tradițională. Și, când obosește, românul se întoarce la tradiționalii mici românești gătiți pe jar, dar nu înainte de o ciorbă rădăuțeană și plănuind deja un desert cum altul nu-i în lumea-ntreagă: papanași cu smântână și dulceață de casă, ca în dulcea Bucovină!

După meniu, design-ul restaurantului este acel element de diferențiere pentru CLOP. Suntem mai mult decât încântați de rezultatul final și la fel de dezamăgiți că nu putem împărți cu ieșenii această bucurie” – spune Bogdan. “Inaugurarea unui restaurant în pandemie pare o nebunie acum, însă noi am continuat să perfecționăm acest proiect, realizând însă, pe parcurs, că deschiderea lui nu va fi una clasică.” – a continuat acesta.

Întradevăr, CLOP nu a avut parte de o inaugurare cu fast, așa cum ar fi meritat. Inițial, s-a deschis terasa, apoi o parte din interior, până când noile restricții au limitat din nou activitatea strict pe terasă. Marea deschidere va avea loc, însă anul viitor, când condițiile vor fi mai prietenoase pentru clienții restaurantului.

“Am fost nevoiți să adaptăm proiectul CLOP la situația actuală, anulând toate avantajele oferite de interiorul spectaculos al locației și nu a fost deloc ușor: mai ales din punct de vedere  financiar. Am dezvoltat website-ul www.restaurantclop.ro ca o platformă de online shopping și ne-am creat și propriul sistem de livrare, asociindu-ne totodată și cu livratori externi cum ar fi Glovo și Food Panda. Costuri suplimentare au fost și cu optimizarea acestei platforme și promovarea ei pe canalele online. ”- a mai spus Bogdan Irinescu. 

Până la noi măsuri de relaxare, când ieșenii vor putea admira locația de interior a restaurantului, aceștia se pot bucura de meniul special CLOP, pe terasa încălzită, cu extra păturici pentru cei mai friguroși sau acasă, dacă plasează o comandă direct pe www.restaurantclop.ro dar și prin Glovo sau Food Panda. 

Cei care plasează comanda direct pe site-ul www.restaurantclop.ro beneficiază de discounturi considerabile: 15% la orice produs la livrare și  20% dacă ridică personal comanda din locație! Delivery = 15%! Pick-up personal = 20 %!

Corporatiștii care lucrează de acasă (sau chiar la birou) pot adăuga pe lista de opțiuni de prânz gourmet și Business Lunch-ul de la Clop Casual Restaurant, care cuprinde supă, fel principal și desert, toate la un preț special de doar 28,9lei.

“De ce încă investim? Credem mult în proiectele noastre și știm că, odată ajunse la client, el le va înțelege și le va iubi la fel ca noi. CLOP e acel copil eminent, care nu reușește să ajungă la examen. Dar noi știm că odată ajuns, va lua nota 10+. ” – a încheiat Bogdan.

Luna decembrie vine la CLOP cu noi surprize pentru cei mai fideli  iubitori ai restaurantului, la orice masă servită în locație. Ce cadouri a pregătit Moșul? Ia masa la CLOP și o să afli, nu vrem să risipim misterul Crăciunului!

CLOP Casual Restaurant - în parcul Palas, zona patinoar / urmărește CLOP în social media, pentru noutăți, promoții sau doar ca să vezi ce mai fac bun de mâncare: Facebook  și  Instagram 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Berbecii care plătesc şi decid

Nicolae GRECU

Berbecii care plătesc şi decid

Pentru revigorarea sportului românesc şi a naţionalelor de fotbal , o strategie pe termen lung este posibilă. Pentru cluburi, este o utopie, unde modelul din Pipera face prozeliţi.

Filmuletul zilei

opinii

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (5)

Eugen MUNTEANU

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (5)

Sunt dator să încep acest penultim episod despre iniţierea mea în umilul meşteşug al pescuitului cu undiţa cu rectificarea unei erori din foiletonul trecut.

Creştinul şi concediul*

pr. Constantin STURZU

Creştinul şi concediul*

Pe tesaloniceni, Sfântul Apostol Pavel îi atenţiona: "rugaţi-vă neîncetat" (I Tesaloniceni 5, 17). Iar ucenicul său iubit, Timotei, primea, ca episcop, îndemnul: "stăruieşte cu timp şi fără de timp" (II Timotei 4, 2). Nu putem, aşadar, pune nici măcar o secundă între paranteze rugăciunea sau să ne autosuspendăm din statutul de creştin (sau, mai ales, de preot). A ne lua concediu nu înseamnă a nu ne mai face pravila, a dezlega postul, a sta cu burta la soare în timpul Liturghiei duminicale etc. Avem, însă, două repere în Sfintele Scripturi şi în Sfânta Tradiţie care ne lămuresc cam în ce fel se poate vorbi, totuşi, despre vacanţă în termeni creştini.

Dezvoltare şi dezvoltatori

arh. Ionel OANCEA

Dezvoltare şi dezvoltatori

În anul 1997, am fost, mai mulţi colegi din Primăria Iaşi, într-o vizită de studii administrative la Göteborg. În oraşul suedez se derula un mare şi spectaculos proiect urban pe terenul de trei sute de hectare desfăşurat în lungul canalului Gotha, vizavi de centrul istoric. 

pulspulspuls

Hopa: dom’ Tudorel a schimbat foaia când vine vorba despre el!

Redacția

Hopa: dom’ Tudorel a schimbat foaia când vine vorba despre el!

Iată, dragi studenţi şi stimabili profesori, fie că l-aţi votat, fie că nu, domn rector Tudorel a trecut la alt nivel (ca să producem şi-o rimă), când vine vorba despre sine. Concret, mai nou scrie despre el însuşi, când vine vorba, la persoana a treia. 

Caricatura zilei

Bumerang

Editia PDF

Bancul zilei

Când ma întâlnesc în parc si vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie! (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.