Detalii cu privire la cantonamentul de la Tiraspol
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 05.03.2021

COMUNICAT DE LA CSM POLITEHNICA

Detalii cu privire la cantonamentul de la Tiraspol

GALERIE
ambrosie-ata
  • ambrosie-ata
- +

 Preşedintele Adrian Ambrosie îşi cere scuze că a făcut o declaraţie care a creat confuzie

 
 
 
Am observat că, în ultimele zile, a aparut, în media, un nou subiect de interes în ceea ce priveşte echipa noastră şi anume plata cantonamentului de la Tiraspol. Mi-ar fi plăcut să putem discuta pe teme fotbalistice, dar dacă acesta este un subiect important pentru suporteri şi pentru presă, atunci este de datoria mea, ca preşedinte al clubului, să lămuresc problema în discuţie. Din cauza multiplelor probleme pe care a trebuit să le rezolv, este posibil să fi facut şi o declaraţie care a generat confuzie. De aceea, aş vrea să-mi cer scuze pentru declaraţia respectivă, din care a rezultat că Fotbal Hebdo va plăti atât renovarea efectuată la stadion, cât şi cantonamentul la baza sportivă de la Tiraspol. În calitate de circumstanţe atenuante ar fi vârtejul prin care a trecut clubul în acea periodă, pe care a trebuit să-l gestionez cum am putut mai bine.  Dar chiar şi în acest context, nu trebuia să fac această greşeală şi am ales să-mi prezint scuzele in faţa tuturor, în primul rând în faţa suporterilor pe care-i respect prea mult ca să-i mint, cât şi în faţa presei pentru că am furnizat o informaţieinexactă.
Deci, am să vă relatez exact care a fost situaţia pentru a se întelege foarte bine cum s-a ajuns ca noi să platim cantonamentul de la baza sportivă din Tiraspol. Iniţial, cheltuielile pentru renovarea bazei de la stadion şi cantonamentul echipei trebuiau împărţite între CSM Politehnica Iaşi şi partenerii noştri de la Fotbal Hebdo, noi asumându-ne partea de renovare şi ei plata cantonamentului. Din păcate, din cauza problemelor financiare prin care am trecut în acea perioadă, nu am reuşit să ne onorăm partea noastră de promisiune. Însă aceste lucrări trebuiau urgent executate deoarece sezonul începea în foarte scurt timp şi vestiarele arătau foarte rău. Mai mult decât atăt, comisia de omologare, formată din reprezentanţi ai LPF şi ai MAI (Jandarmerie, ISU, Politie) ne-au impus mutarea vestiarului oaspetilor din vechea locaţie pentru a putea permite accesul şi ieşirea suporterilor de la Tribuna B exclusiv prin poarta 8, blocată până în această vară. Un alt motiv care ne-a dus către această schimbare a responsabilităţilor a fost că lucrările de renovare trebuiau plătite imediat, iar cantonamentul putea fi achitat când ne intrau banii în cont, ceea ce s-a şi întâmplat.
Urgenţa de a încheia aceste lucrări ne-a făcut să schimbam planul iniţial. Datorită faptului că partenerii noştri de la Fotbal Hebdo au avut la îndemână toate mijloacele necesare (bani, echipă de lucru, etc), am decis ca ei să se ocupe de partea de renovare a stadionului şi noi să ne asumăm plata cantonamentului. Ca urmare, partenerii noştri au renovat vestiarele pentru gazde şi oaspeţi în totalitate (băi, bazine, mobilier, etc), sală antidoping, vestiar arbitri, cabinet medical, sală de mese cât şi renovarea completă a mini-hotelului de cantonament al echipei. Toate aceste lucrări au costat peste 40 de mii de euro, sumă justificată de facturile prezentate de Fotbal Hebdo. În ceea ce priveşte cantonamentul echipei, preţul total a fost de aproximativ 39 de mii de euro. Ar fi putut să ne coste undeva în jur de 28 de mii de euro, dar costurile au crescut din cauza controalelor medicale pe care am ales să le facem (controale care ne-au ajutat să depistăm anumite afecţiuni de care sufereau unii jucători, implicit să nu semnăm contracte cu jucători care aveau probleme de sănătate) dar şi de achiziţia unor opţiuni extra care au constat în anumite proceduri care i-au ajutat pe jucători să se refacă mai bine şi mai repede. Aceasta este situaţia exactă a problemei în discuţie, iar dacă s-a inţeles cumva greşit a fost din cauza acelei declaraţii inexacte pe care am dat-o şi pentru care îmi cer din nou scuze.
Dar, rugămintea mea, a jucătorilor şi a staff-ului este să ne concentrăm asupra meciurilor extrem de grele pe care le avem în următoarele etape. Ne aşteaptă patru etape infernale, în care întâlnim echipe mult mai bine cotate decât noi. Obiectivul nostru pentru aceste etape este să scoatem tot ce putem din punct de vedere al punctelor,  dar  scopul principal va fi de a ne roda ca echipă în compania unor adversari foarte puternici şi de a ne da seama cu exactitate unde suntem valoric faţă de ei.
Apelul meu către voi, suporterii noştri, este să veniţi în număr cât mai mare la stadion, să ne susţineţi, deoarece voi sunteţi cel mai important ingredient al acestui minunat sport. Fără voi, fără pasiunea voastră, fără ataşamentul vostru faţă de culori, nimic nu ar exista, nici jucători, nici antrenori, nici conducători, nici presa sportivă. Deci, vă aşteptăm lângă noi şi vă promitem că vom da absolut tot ca să vă facem mândri de noi.  În incheiere, vreau să vă anunţ că, până la sfarşitul lunii august, vom organiza o conferinţă de presă dedicată exclusiv colaborării dintre CSM Politehnica Iaşi şi Fotbal Hebdo.
 
Adrian AMBROSIE

Preşedintele CSM Politehnica Iaşi 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

„Ajutorul” rusesc

Radu POPESCU

„Ajutorul” rusesc

Mai întâi se discreditează orice ajutor venit din partea României şi a Uniunii Europene, chiar dacă este vorba despre un vaccin omologat în Uniunea Europeană şi care este administrat gratuit populaţiei, pentru ca, ulterior, problema apărută să fie „rezolvată” prin importul a 1.000.000 de doze Sputnik din Rusia, vaccin care apoi va fi administrat, doar contra cost şi printr-o reţea comercială privilegiată, tuturor celor care vor să nu se îmbolnăvească de COVID.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

De la un martie la altul

Alexandru CĂLINESCU

De la un martie la altul

După un an la capătul căruia am văzut că, graţie inteligenţei umane, răul îşi are totuşi leac, e cazul să dăm prioritate lucidităţii, să ne dezbărăm de spaimele iraţionale şi să reîncepem, treptat, să trăim. Normal.

Nevoia de o nouă clădire simbol pentru Iaşi

George PLEȘU

Nevoia de o nouă clădire simbol pentru Iaşi

E timpul ca generaţia noastră să ofere o actualizare a identităţii oraşului prin construirea unei noi clădiri care să devină un reper (landmark) pentru comunitate, un punct de atracţie pentru vizitatori şi o ancoră pe harta regiunii, un atu în competiţia cu alte oraşe de talie similară din această zonă a Europei.

Odiseea, „la feminin”?

Nicolae CREŢU

Odiseea, „la feminin”?

Un titlu de carte, în librărie: Odiseea povestită de Penelopa, Circe, Calypso şi celelalte (Ed. Trei, 2020), de Marilu Oliva, trad. Beatrice Baciu. La ce să te aştepţi oare? Feminism, revendicativ, cu „retuşuri”, fie mai blânde, fie brutale, aduse epopeei homerice? Sau, şi mai rău, vreo tentativă de „rescriere” cu efect de intruziune „naratorială”, voit sau nu, „justiţiar” desfigurator? 

pulspulspuls

De ce-o fi dat bani Peni Hill patronului de la feisbuc? Şi cam cât?

De ce-o fi dat bani Peni Hill patronului de la feisbuc? Şi cam cât?

Ehehe, cred că nu se poate să nu ştiţi vorba aia a românului, stimaţi telespectatori: găgăuţă, dacă nu-i fudul, parcă nu e găgăuţă destul. Taare dreptate mai are şi românul ăsta necunoscut câteodată, zău aşa... 

Caricatura zilei

Dosar clasat

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.