anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 13.08.2022

Detalii incendiare în ancheta directorului Şcolii de Arte, Vlad Baba. Subordonaţii spun tot!

GALERIE
Vlad_Baba_director_Arte
  • Vlad_Baba_director_Arte
- +

Funia pare să se “strângă în jurul gâtului” directorului Şcolii de Arte, Vlad Baba. Patru angajaţi ai instituţiei au semnat acorduri de recunoaştere a vinovăţiei cu procurorii.

Este vorba de şefa Serviciului Artistic, Andreea-Elena Popovici, un muncitor, Ilie Vintzi, referentul economic Mihaela Cucoradă şi secretara comisiilor de concurs prin care cei trei au fost angajaţi, Elena Nina Zugravu.

Prin semnarea unui acord de recunoaştere a vinovăţiei, inculpatul îşi asumă faptele imputate de procurori, acceptând încadrarea juridică făcută de aceştia în forma prezentată de aceştia. Acordul priveşte şi felul şi cuantumul pedepsei, precum şi forma de executare a acesteia. De regulă, sunt propuse pedepse situate spre minimul legal, eventual cu suspendarea executării. Acordul trebuie aprobat de instanţă. Tribunalul a stabilit termenele de judecată pentru cele patru acorduri propuse de procurori în perioada 23-30 iunie.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.