anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

vineri, 30.09.2022

Eveniment

DevExperience - prima conferinţă internaţională adresată seniorilor IT din Iaşi este aici

GALERIE
AgendaEvenimentDominiqueSangsooViktorDaveKfirZornitsaCarlosBogdanWilfriedIvanaAlexJamesLisetteAndrei
 • AgendaEveniment
 • Dominique
 • Sangsoo
 • Viktor
 • Dave
 • Kfir
 • Zornitsa
 • Carlos
 • Bogdan
 • Wilfried
 • Ivana
 • Alex
 • James
 • Lisette
 • Andrei
- +

Vineri, pe 25 martie 2016, 14 specialişti din întreaga lume se întâlnesc la Hotel Internaţional pentru a susţine workshopuri & traininguri în cadrul primei ediţii a conferinţei DevExperience, intitulată: The Absolutely Normal International IT Conference în Iaşi 

Cine vine şi ce prezintă

14 speakeri de talie internaţională din companii de succes apreciate pentru spiritul inovator, dintre care 13 nu au mai fost niciodată în Iaşi:

Dominique Siacci, CTO & Co-Founder la GoodBarber - Lessons learned from building an app builder
Sangsoo Nam, Android Developer la Spotify - Application Architecture for Scaled Agile
Viktor Farcic, Senior Consultant la CloudBees - Self healing systems
Dave Hecker, Co-Founder la SourceSeek - Managing Client Expectations
Kfir Bloch, Head of Backend Engineering la Wix.com - The Art of Decomposing Monoliths
Zornitsa Nikolova, Agile Trainer & Practitioner - A Design Thinking Approach to Continuous Improvement
Carlos Sanchez, membru al The Apache Software Foundation - From Monolith to Docker Distributed Applications
Bogdan Costea, Development Lead la Xogito - Continuous deployment - practice makes perfect
Wilfried Mbouenda Mbogne, Java/Android Programmer la ALYT - Let your users share your App with Friends: App Invites for Android
Ivana Gancheva, Agile Coach - Business Requirements Gathering
Alex Mang, Microsoft Azure MVP - Achieving High Scalability and Security for Your Web, Mobile and API Apps
James Thomas, IBMer working in Emerging Technologies - Building Cloud Native Applications
Lisette Sutherland, Helping you work from anywhere... with Collaboration Superpowers! - The secrets of successful remote teams
Andrei Craciun, Senior Java Developer/Architect at SHE Informationstechnologie AG - Surroundings (Internet of Things)

Cui i se adresează

Specialiştilor IT interesaţi să cunoască profesionişti cu diferite roluri în dezvoltarea unui proiect software. De la Business Analysts, Product Managers, Technical Leads, DevOps şi QA Engineers, fiecare poate afla informaţii valoroase şi sfaturi practice în abordarea noilor tehnologii.

Când, cum şi unde

Conferinţa se desfăşoară pe tot parcursul zilei de vineri, 25 martie, în Iaşi, la demisolul Hotel Internaţional, începând cu ora 8.15 şi până la 19.30.
Programul este structurat în prezentări interactive a câte 45 de minute, desfăşurate în paralel în 3 săli de conferinţă, cu 3 paneluri de discuţii - microservere, dezvoltare mobile şi agilitate, 4 pauze de cafea, un prânz business la etajul 1 al hotelului şi o petrecere de socializare la final.
Până pe 12 martie un bilet de participare poate fi achiziţionat cu 79 euro, iar între 12 şi 24 martie cu 99 euro.

Ce este

DevExperience este prima conferinţă internaţională în care specialişti în dezvoltare software din toate ţările lumii se întâlnesc la Iaşi pentru un schimb de idei şi informaţii. Conferinţa este structurată ca un eveniment de training în care invitaţii vor împărtăşi ultimele practici, instrumente şi tehnologii unei comunităţi locale dornice să înveţe şi să se perfecţioneze.

De ce un astfel de eveniment

Este bine cunoscut faptul că Iaşiul are talente în IT&C. Oraşul nostru este unul dintre cele 3 mari nume când vine vorba de externalizare şi dezvoltare IT în România. Aproape 10% din angajaţii locali lucrează în acestă industrie, branduri celebre în tehnologie au deja noi birouri aici, iar startup-urile şi iniţiativele noi se află într-o creştere progresivă. Cu toate acestea, deşi de o calitate înaltă şi aşteptate cu mare interes din partea publicului, există foarte puţine evenimente IT în oraş. Astfel, o conferinţă internaţională ca DevExperience este un act normal şi necesar.

Cine organizează conferinţa

Conceptul DevExperience este creat de echipa de specialişti în resurse umane de la IT’S WISE şi colaboratorii lor, într-o manieră care combină mai multe idei bune şi soluţii atractive observate în cadrul altor evenimente de acest gen. Prima ediţie DevExperience din martie 2016 nu ar fi putut fi organizată fără sprijinul sponsorilor care s-au implicat cu drag în acest minunat demers: Centric, Vezuvian şi Optymyze în calitate de parteneri diamond, Codefy, Cegeka şi Eloquentix în calitate de parteneri gold şi Xogito în calitate de partener silver.

Pentru informaţii suplimentare:

http://devexperience.ro/
https://www.facebook.com/DevExperienceRo
http://www.itswise.ro/

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De ce câştigă extrema dreaptă

Pavel LUCESCU

De ce câştigă extrema dreaptă

Tot mai mulţi din aşa-zisa lume civilizată strigă tot mai strident că vor o schimbare. Deocamdată nici ei nu ştiu cum şi către ce. Dar, ca de atâtea ori în istorie, se vor găsi mereu politicieni care vor ştii să călărească valul şi să ne vândă cu succes o nouă rundă de iluzii.

opinii

Cu ochii larg închişi

Alexandru CĂLINESCU

Cu ochii larg închişi

Unele evenimente din ultima vreme, mai ales aşa-zisele „referendumuri” organizate de ruşi în terioriile ocupate, m-au făcut să-mi reamintesc de un text pe care l-am publicat în urmă cu nouăsprezece ani. Îl reiau aici, în ideea că el va arăta, o dată în plus, că liderul de la Kremlin este, în tot ce face, de o nesmintită şi sinistră consecvenţă.

De la oraşul creativ, la cel al creatorilor (I)

George PLEȘU

De la oraşul creativ, la cel al creatorilor (I)

Săptămâna trecută a fost lansată, fără prea mare tam-tam mediatic, dar cu reacţii bune în online, platforma orasulcreatorilor.com. În spatele ei sunt oameni din echipa care a realizat logo-ul Iaşului, care de data aceasta au invitat pentru consultări mai largi o serie de tineri implicaţi în industriile creative locale, în timp ce site-ul era încă în perioada de teste.

Ego-grafii. Emil Brumaru (I)

Codrin Liviu CUȚITARU

Ego-grafii. Emil Brumaru (I)

Emil Brumaru era, în subsidiar, aidoma tuturor scriitorilor adevăraţi, fiinţa cea mai delicată cu putinţă - aproape fragilă, aş îndrăzni să observ - care-şi disimula, în identitatea (construită) de rebel al culturii, propriile temeri şi inhibiţii în faţa „infernului” din celălalt.

pulspulspuls

Aripa fără scrupule a partidoiului local tocmai dă atacul la un proiect de milioane de iepuroi!!

Aripa fără scrupule a partidoiului local tocmai dă atacul la un proiect de milioane de iepuroi!!

Iată, dacă mai era nevoie, stimaţi telespectatori, dovada că şi în politichie este valabilă vorba aia că aşchia nu sare departe de trunchi şi unde altundeva puteam vedea mai bine o asemenea confirmare decât în familia fostului deputat Rachetă Patriot, hahalera universitară care a făcut de râs oraşul în ţară şi nu numai cu iniţiativa legii privind pensiile speciale, dar mai ales prin nenumăratele declaraţii şovine, patriotarde şi pompoase de tip vadimist. 

Caricatura zilei

Zbor anulat

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.