anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
anunturi

Eveniment

DevExperience - primul eveniment internaţional IT creat de ieşeni a ajuns la a 2-a ediţie

GALERIE
dev portrait+üd+ím S+índorAdrian-Oprea-2Alex MangAmber HaleyCosmin SontuDaniel SiegelDenis RadinEduard BudacuEduardo BoudasHannes Van De VrekenNicolas FrankelNicolas GoutayRadu IscuTobias MayerViktor FarcicWoody RousseauDr. Arne Beckhaus
 • dev portrait
 • +üd+ím S+índor
 • Adrian-Oprea-2
 • Alex Mang
 • Amber Haley
 • Cosmin Sontu
 • Daniel Siegel
 • Denis Radin
 • Eduard Budacu
 • Eduardo Boudas
 • Hannes Van De Vreken
 • Nicolas Frankel
 • Nicolas Goutay
 • Radu Iscu
 • Tobias Mayer
 • Viktor Farcic
 • Woody Rousseau
 • Dr. Arne Beckhaus
- +

DevExperience, conferinţa care aduce specialişti consacraţi din lumea IT&C în oraş, creată de IT’s Wise şi susţinută de comunitatea locală, va avea loc în zilele de 23 şi 24 martie 2017 la Hotel International, Iaşi.


Evenimentul se adresează tuturor celor interesaţi să cunoască ideile şi modul de lucru al oamenilor implicaţi în proiecte software de actualitate. De la Business Analysts, Product Managers, Technical Leads, Developeri, DevOps şi QA Engineers, fiecare poate afla informaţii valoroase şi sfaturi practice în abordarea noilor tehnologii.

300+ developeri şi nu numai sunt aşteptaţi la sfȃrşitul lunii pentru a realiza un schimb valoros de experienţă şi informaţie în cadrul prezentărilor şi a sesiunilor de training. 18 speakeri, dintre care 12 din străinătate vor susţine 2 zile de conferinţă, cu workshopuri, discursuri şi prezentări pe subiecte de ultimă generaţie.

Ediţia din 2017 aduce ca elemente de noutate desfăşurarea evenimentului în cursul a 2 zile, 3 workshop-uri intensive, o comisie de selecţie a agendei de speakeri şi o serie atractivă de discursuri fulger (lightning talks).

 

Agenda conferinţei

 

Pe 23 martie, în prima zi a evenimentului DevExperience, vor avea loc 3 workshop-uri complexe, fiecare cu durata de câte o zi, despre Scrum, DevOps şi Azure, susţinute de Tobias Mayer, Viktor Farcic şi Alex Mang. Menţionăm că biletele puse în vânzare pentru workshop-urile Scrum şi DevOps s-au terminat deja, însă mai există câteva bilete disponibile pentru workshop-ul Azure.

A doua zi de eveniment va cuprinde 2 discursuri consecutive susţinute de către invitaţii-cheie Tobias Mayer şi Daniel Siegel, urmate de 16 prezentări susţinute pe 4 fronturi paralele şi care dezbat tematici precum Front/Web, Cloud/Devops, Architecture şi Agility.

Din program:

Tobias Mayer, Scrum Trainer, Agile Coach - Writers Of Code, Awake From Your Slumber

Daniel Siegel, Digital Product Architect - The Lost Medium

Woody Rousseau, Deputy CTO @ Theodo UK - Web-Like Agility Utopia - For Mobile

Denis Radin, Front-end @ Liberty Global - Migrating Your Web App To Virtual Reality

Amber Haley, Agile Coach @ PayU - FlowMapping - The Art Of Mapping User Stories To Complex Interactions

Cosmin Sontu, Software Architect @ Centric - A Micro-Services Ready Architecture

Dr. Arne Beckhaus, Head of Big Data & Digital Transformation - Digital transformation: Shaping Tomorrow Today 

Radu Iscu, Software Architect @ Levi9 - Event Sourcing Patterns 

Alex Mang, Microsoft Azure MVP - How Far Can ‘Serverless’ Actually Go With Azure Functions?

Adrian Oprea, Full-stack JavaScript Developer - Web Application Fitness - Reasons To Create Progressive Web Apps

Eduardo Bouças, Senior Engineer @ DADI+ - Learning to COPE (Create Once Publish Everywhere)

Eduard Budacu, Agile Coach @ DOvelopers CONNECT - Agile Research: Why, What And How

Viktor Farcic, Senior Consultant @ CloudBees - Continuous Deployment with Jenkins and Docker Swarm

Nicolas Frankel, Software Architect - The Dark Side Of Microservices

Ádám Sándor, Engineer and Consultant - Enabling DevOps with Kubernetes

Nicolas Goutay, Full Stack Developer & Architect - Getting The Most Out Of Redux For Web & Mobile

 

Vrei să participi?

 

Biletele pentru conferinţă – 119 euro (fără TVA) şi pentru participarea la training – 350 euro (fără TVA), împreună cu multe alte detalii despre eveniment, sunt disponibile în continuare pe www.devexperience.ro.
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

La Davos agenda a fost dominată de imperativul „salvării planetei” şi ofensiva de şarm a Chinei (III)

Alexandru LĂZESCU

La Davos agenda a fost dominată de imperativul „salvării planetei” şi ofensiva de şarm a Chinei (III)

Percepţia negativă şi criticile faţă de reuniunea de la Davos, în cadrul căreia vicepremierul chinez Liu He a anunţat dorinţa Beijingului de „re-globalizare”, au căpătat o tot mai mare amploare pe măsură ce propunerile avansate în timpul discuţiilor din cadrul Forumului s-au transformat într-o agendă radicală de inginerie socială motivată de o titanică luptă cu „schimbările climatice”.

opinii

O lume fără SUA

Briscan ZARA

O lume fără SUA

Imităm fără măcar să ne mai dăm seama artişti, sportivi, VIP-uri, politicieni americani, urmărim în proporţie covârşitoare filme de peste ocean, ascultăm muzică produsă tot de acolo, gândim şi dorim ceea ce gândesc şi doresc ei. Vorbim pe jumătate engleză pentru că ni se pare că nu există cuvinte sau expresii echivalente în română sau care să exprime atât de bine ceea ce „simţim”. Am împrumutat până şi gesturi caracteristice lor...

Nefericitul

Cristina DANILOV

Nefericitul

Privind în jur vedem cum unii oameni știu să găsească fericirea chiar și când lumea se prăbușește lângă ei, alți sunt nefericiți, deși au totul. Pentru unii, fericirea este trecătoare și depinde de circumstanțele prezente, în timp ce alții par să fie în general fericiți sau în general nefericiți, indiferent de ceea ce se întâmplă în viața lor. Se pune întrebarea: cum ar trebui să definim fericirea ca să putem înțelege mai bine nefericirea - prin succes și recunoaștere publică, satisfacția interioară sau altcumva?

Unificatori şi dezbinatori (I)

Mihai DORIN

Unificatori şi dezbinatori (I)

Nu sunt prea numeroase ideile creatoare de istorie. Creaţia în istorie nu e însă doar despre capacitatea de a proiecta idealuri, cât mai ales despre consecvenţa de a le perpetua, indiferent de riscuri şi de a descifra sensuri noi, în acord cu vremurile. 

pulspulspuls

Un scenariu care dă broboane reci multor liberali ieşeni. Îi va lăsa au ba Ciucă pe tuşă?

Un scenariu care dă broboane reci multor liberali ieşeni. Îi va lăsa au ba Ciucă pe tuşă?

Am râs noi, am glumit, ne-am dat coate, dar cât e glumă-i panaramă, şi ce-i serios apăi serios rămâne. Da, la ţinutul la distanţă a lui Chirica şi Alexe de către şeful liberalilor de Ziua Unirii de la Iaşi ne referim. 

Caricatura zilei

Second Hand Germania

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Un raport al Universitatii “Babes Bolyai” din Cluj Napoca a stabilit ca teza de doctorat a ministrului de Interne este plagiata. Credeti ca Lucian Bode sa demisioneze?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.