DEXPO/VICTORIA/IAȘI - O pledoarie pentru DESIGN
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Comunicat de Presă

DEXPO/VICTORIA/IAȘI - O pledoarie pentru DESIGN

GALERIE
DEXPO
  • DEXPO
- +

Un grup profesional de designeri, absolvenți ai specializării Design, a UNAGE Iași, s-a unit în spațiul expozițional al UAP IAȘI, renumita sală VICTORIA, cu entuziasm și pasiune, pentru a demonstra publicului valoarea conceptului de DESIGN, în societatea actuală națională.

DE CE S-AU UNIT?

- Pentru că deja sunt cunoscuți, pentru că deja sunt o forță în comunicarea prin design grafic și pentru că unirea înseamnă un cumul de argumente în favoarea importanței deosebite a meseriei pe care o practică;

- Pentru a demonstra că nord-est-ul țării este la fel de implicat în mișcarea economică actuală, în care activitatea de design este unul dintre motoarele eficiente și de avangardă, în domeniile pe care ei activează;

- Pentru că diversitatea creațiilor lor în acest domeniu poate să convingă de importanța specialistului de design în contextul unei afaceri de succes. Pentru că antreprenorii de astăzi trebuie să fie atenționați de paleta bogată de profesioniști, care le pot face cunoscută și promovată munca lor;

- Pentru că toate acestea trebuiau sa fie cunoscute atât partenerilor viitori de pe piața muncii (din mediul de afaceri), cât și tinerilor designeri în devenire, studenții de la DESIGN, UNAGE, pentru a urma exemple de succes, în carierele lor viitoare.

CE DORESC SĂ VEDEȚI?

Diversitate creativă, soluții la probleme de comunicare complexe, profesioniști în practica de design, oportunități de promovare profesională în diversele direcții ale dezvoltării actuale economice.

DEXPO - un grup de designeri profesioniști uniți pentru a pleda cu argumente palpabile, pentru DESIGN: ADRIANA PERCĂ-ROBU, ALEX BĂLĂIȚĂ, ALEXANDRA POPOVICI, ALEXANDRU MELINTE, ANA MARIA MICU, ANDREI LAZĂR, BOGDAN SIBIESCU, CLAUDIA PLIAN, COSMIN CIUPU, DAN ICHIM, DIANA RĂILEANU, FLORIN BUSUIOC, GEORGE RUSSU, LOREDANA GAȘPAR, MATEI RUSU, MIHAI GÂDEI, MIHAELA RĂILEAN, RALUCA IOSUB-CHIȘ, SILVIU BURAGA, TEODORA TOPOR, TIB ROIBU, VIOREL NEDELCU.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Protestele din Cuba creează probleme curentului radical progresist din America (II)

Alexandru LĂZESCU

Protestele din Cuba creează probleme curentului radical progresist din America (II)

Atunci când ţările în care se aplică politicile socialiste intră invariabil într-o criză profundă, ajung în ruină economică şi la proteste reprimate brutal, ampla falangă progresistă din zona politică, academică şi din mass media din Occident ne explică că motivul este că acolo nu se aplica cu adevărat socialismul.

Filmuletul zilei

opinii

Oraşe de antichităţi

Briscan ZARA

Oraşe de antichităţi

Comunismul a fost o idee proastă, fără discuţie. Aşa ceva nu se poate aplica decât poate într-o societate cu mult mai dezvoltată şi conştientă de sine decât cele existente acum şi cu 50 de ani în urmă. A organiza o ţară întreagă după nişte principii fixe, nivelatoare, înjositoare pentru unii şi înălţătoare pentru alţii, ambele pe nedrept, este o crimă adevărată. Nu poţi neglija cu totul individul, cu unicitatea lui, pentru binele societăţii în ansamblu. Pentru că ăsta e comunismul, ca orice regim totalitar, un sistem care neglijează individul.

Povestea de război a marii Regine (II)

Mihai DORIN

Povestea de război a marii Regine (II)

Istoria românilor, dar şi cea universală, stă mărturie că monarhia este regimul care, în toate timpurile, a beneficiat de cea mai mare încredere din partea oamenilor. Să reţinem şi faptul că pe această relaţie de încredere s-au structurat marile idealuri în istorie, în vreme ce neîncrederea le-a năruit. În fine, regele reprezintă o triplă "realitate socială, politică, religioasă". Însă fundamentul regalităţii în economia istoriei este faptul că aceasta este cel mai puternic simbol al naţiunii, al unităţii, al continuităţii, al fertilităţii şi al mântuirii.

Final de admitere. Studenţia ca scurtătură

Ioan Alexandru TOFAN

Final de admitere. Studenţia ca scurtătură

S-a terminat admiterea şi atmosfera în universitate este aceeaşi ca la sfârşitul unei nunţi la un cămin cultural de la sat. Mormane de hârtii (chiar dacă există o platformă online de înscriere, dosarul plic este inevitabil ca o lege a firii), sticle cu apă sălcie, scrumiere pline, pixuri aruncate, priviri obosite, transpiraţie, poveşti amuzante sau teribile. Dar şi un sentiment de mulţumire, ca după număratul darului: au venit şi anul acesta studenţi, nu ne desfiinţează nimeni. Ba chiar au venit mai mulţi decât anul trecut, cel puţin la licenţă.

pulspulspuls

Noi tabere la liberali: bam-bam! Iaşul pare acum chiar pe lângă

PULS

Noi tabere la liberali: bam-bam! Iaşul pare acum chiar pe lângă

Când credeau şi liberalii noştri de la Iaşi că măcar pe jumate tot or să fie în tabăra câştigătoare, căci oricum jumatea lui Muraru merge cu Cîţu, iar jumatea lui Alexe se duce cu Orban, hop că dinspre Bucureşti vin veşti care răstoarnă toată calimera de la Iaşi.

Caricatura zilei

Drona auto

Editia PDF

Bancul zilei

Când ma întâlnesc în parc si vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie! (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.