Dezbatere despre antreprenoriatul ieşean şi seară de gală cu ocazia aniversării a 10 ani de AVISSO
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Aniversare suplimentul „Iasul in Afaceri”

Dezbatere despre antreprenoriatul ieşean şi seară de gală cu ocazia aniversării a 10 ani de AVISSO

GALERIE
trofeuLei pe alb
  • trofeu
  • Lei pe alb
- +

AVISSO, alături de partenerii săi, organizează pe 3 noiembrie o serie de evenimente cu prilejul împlinirii a 10 ani de activitate în mijlocul comunităţii ieşene. Se împlineşte un deceniu de când AVISSO susţine dezvoltarea companiilor din Iaşi, prin servicii de consultanţă în afaceri, financiar-contabile şi resurse umane, iar acesta va fi prilejul prin care compania îşi va prezenta câteva dintre cele mai importante proiecte aflate în derulare sau în pregătire, va încuraja dezbaterea deschisă şi orientată spre identificarea de soluţii pentru dezvoltarea antreprenoriatului ieşean, va mulţumi colaboratorilor, clienţilor şi angajaţilor pentru încrederea investită şi parteneriatul de durată. Totodată, vor fi premiaţi câştigătorii Campaniei „Lei de business tânăr“.


Masă rotundă la Camera de Comerţ: „Cum este sprijinit antreprenoriatul ieşean?“

Joi, 3 noiembrie, de la ora 12.00, la sediul Camerei de Co­merţ şi Industrie Iaşi va avea loc masa rotundă cu tema „Cum este sprijinit antreprenoriatul ieşean? Dezvoltarea mediului de afaceri ieşean şi provocările de ordin legislativ şi financiar ale României. Sunt aşteptaţi să participe invitaţi speciali din Iaşi şi Bucureşti: Mihai Chirica, Primarul Municipiului Iaşi, Dragoş Anastasiu, Preşedintele Eurolines, Adrian Benţa, consultant fiscal, Robert Aurelian Şova, Preşedinte al Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR), Florin Dobre, Director CECCAR, Costel Istrate, Preşedintele CECCAR - filiala Iaşi, Paul Butnariu, Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi, Mihaela Măriucă, managing partner AVISSO, Eusebiu Vreme, reprezentant al Camerei Auditorilor Financiari din România la Iaşi.

Printre punctele de discuţie abordate de organizatori:

-  Proiectele de investiţii cu finanţare nerambursabilă: în ce măsură criteriile de evaluare sunt cu adevărat business friendly?
-  Care sunt avantajele fiscale şi legislative pentru tinerii antreprenori?
- Conceptul de intraprenor: existenţa şi accesibilitatea programelor independente de finanţare în vederea implementării şi consolidării acestui concept.
- Consecinţele eliminării reducerii de 50% acordată IMM-urilor pentru citeriile legate de cifra de afaceri, garanţia de participare şi garanţia de bună execuţie cerute în achiziţiile publice de bunuri, servicii şi lucrări.GALA AVISSO 10

 

Seara zilei de 3 noiembrie va fi rezervată Galei AVISSO 10, care va începe de la ora 19.00 la Grand Hotel Traian. Aceasta va reuni 200 de reprezentanţi ai mediului de afaceri, cultural, social, autorităţi publice şi mass media.
Tot pe 3 noiembrie, AVISSO va lansa INTERNATIONAL HEALTH HUB, o platformă internaţională de colaborare pentru dezvoltarea oportunităţilor economice din domeniul serviciilor medicale.PREMIEREA CÂŞTIGĂTORILOR CAMPANIEI „LEI DE BUSINESS TÂNĂR“

 

Câteva zeci de idei de afaceri au fost înscrise până acum în competiţia „Lei de business tânăr“. Competiţia destinată antreprenorilor la început de drum mai este deschisă doar până pe 29 octombrie, timp în care mai poate fi completat la adresa www.lei.avisso.eu formularul de aplicaţie.

Pe 3 noiembrie, în cadrul Galei AVISSO 10 vor fi premiaţi, în prezenţa juriului, cei doi câştigători. Aceştia vor beneficia, timp de un an, de servicii de consultanţă în afaceri, financiar-contabile şi de promovare şi vor fi sprijiniţi în a identifica surse de finanţare pentru business-urile lor.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

AUKUS: o ofertă de nerefuzat

Lucian DÎRDALA

AUKUS: o ofertă de nerefuzat

Este greu de crezut că relaţia instituţională a UE cu Australia va rămâne aceeaşi, în condiţiile în care Franţa ar putea bloca în Consiliu viitorul acord de liber schimb, aflat în faza finală a negocierilor.

Filmuletul zilei

opinii

Lecţia 9/11

Florin CÎNTIC

Lecţia 9/11

Deşi, pentru români, 11 septembrie ar fi trebuit să rămână în istorie drept data cuceririi Plevnei (în 1877), noi nu vom putea uita, totuşi, ziua de 11/09 a anului 2001. Poate nu ar fi rău să medităm la sângeroasa lecţie care a fost servită atunci lumii civilizate.

După liceul militar

Radu PĂRPĂUȚĂ

După liceul militar

... Am venit cu coada între picioare de la liceul militar. Am pierdut un an. De ce? S-a întâmplat aşa (dar eu nu cred că s-a întâmplat, am aproape convingerea că a fost premeditat, să mă înveţe minte să nu mă mai retrag de la măreţul liceu) pentru că s-a întârziat cu trimiterea situaţiei mele la învăţătură de la liceul milităros. În aceste condiţii, directorii de la liceele din Iaşi nu au acceptat să mă înscriu. Tata a încercat la mai multe licee - nimic.

Rarităţi la Festivalul „George Enescu”

Alex VASILIU

Rarităţi la Festivalul „George Enescu”

Concertele ordonate vineri, sâmbătă, duminică şi luni au prilejuit audiţii unice pentru că opus-urile prezentate ajung extrem de rar sau nu ajung deloc pe scenele noastre de concert. Un prim argument a aparţinut ansamblului Les Dissonances, avându-l ca dirijor şi solist la vioară pe David Grimal.

pulspulspuls

Una vorbeşte la Bucale, alta gavareşte pentru noi în târg...

Una vorbeşte la Bucale, alta gavareşte pentru noi în târg...

Dom’le, oare ce mănâncă, ce bea, sau poate ce fumează dom’ premare Mihăiţă de le serveşte cu atâta nonşalanţă prin interviuri din afara Iaşului încât îngheaţă apele, nu alta, dar parcă îi ia şi pe toţi de gogomani, imaginându-şi că nu ştie lumea ce şi cum? 

Caricatura zilei

DNA

Editia PDF

Bancul zilei

- Ioane, ce tot strâmbi din nas la sarmalele mele? Nu sunt bune? - Ba da, Marie, sunt bune, dar toti ceilalti din sala de (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.