Eveniment

Diaflor Travel – Călătorului îi șade bine cu drumul personalizat

sâmbătă, 23 iulie 2016, 01:30
4 MIN
 Diaflor Travel – Călătorului îi șade bine cu drumul personalizat

    Câți dintre noi nu visăm să plecăm cât mai des în concediu? Să lăsăm la birou dosarul de griji și să scoatem valiza pregătită de aventuri de la naftalină?
 

     De multe ori n-ai nevoie de mare lucru. Vrei doar să pleci, să ieși din rutină și să intri în costumul de turist. Să te trezești dimineața fără alarmă, să răsară gânduri de expediții odată cu soarele și să îți pui șlapii sau ghetele de munte în picioare. De aceea, de multe ori ne pripim când ne alegem vacanța, eventual o cumpărăm last minute și deși ne întoarcem acasă mai odihniți, știm în inima noastră că s-ar fi putut mai bine. Am fi putut veni acasă senini și plini de spirit de aventură, încărcați cu adrenalină sau cu relaxarea de la templele spa.

     De ce ai nevoie de fapt, atunci când te duci într-o vacanță? Doar de odihnă și bronz? Noi credem că nu. Diaflor Travel s-a născut din dorința de a oferi călătorilor săi escapade personalizate și amintiri consistente care să le țină de cald în suflet pentru tot restul anului. Noi credem că o vacanță îți împlinește dorul de ducă, dar totodată îți face cunoștință cu vibrația altor culturi, te familiarizează cu tradițiile altor continente și îți poate prezenta stelele văzute de pe altă placă tectonică.

     Dar toate se aleg după placul și gustul fiecăruia. Pentru că nu toți vrem același lucru. Unii vor să dovedească un vârf foarte înalt. Alții să facă plajă la 40 de grade, nemișcați și răcoriți de un cocktail slab alcoolizat. Familiile care au copii vor ca odraslele lor să aibă parcuri unde să se distreze, dar unii părinți ar vrea să facă și altceva în afară să-i păzească. Tinerii îndrăgostiți vor locuri romantice și peisaje care să taie respirația unde să-și jure iubire eternă. Pentru că deși suntem la fel, umani, doritori de senzații și amintiri frumoase, trăim diferit. De ce atunci să ne facem vacanțele la fel, doar pentru că am ales aceeași destinație? Cu Diaflor Travel se poate și altfel.

     De ce e important să îți personalizezi vacanța? Din toate punctele de vedere! Pentru că acum ai ocazia, fără să te mai coste o avere ieșirile individuale din planul excursiei, unde ghizi care văd a mia oară aceleași lucruri le prezintă plictisiți.

     Ca să demonstrăm cât de dedicați suntem în a te face fericit, am organizat un concurs prin tragere la sorți cu premiul suprem: vacanța perfectă! Am pregătit două vacanțe la alegere, foarte diferite, în valoare totală de 3000 de euro, în două destinații superbe! Tot ce trebuie să faci e să comanzi felurile tale favorite de la Mamma Mia, indiferent de valoare, să completezi talonul Diaflor pe care-l vrei primi odată cu bonul fiscal și să-l introduci în urna pentru concurs. Ai mult timp la dispoziție ca să-ți mărești șansele cu cât mai multe taloane completate, pentru că perioada de desfășurare a concursului este 15 mai – 15 august.

     Diaflor Travel  pune în comun dorințe și idei, fără ca nimeni să facă vreun compromis. Vei putea să alegi, în sfârșit, să vizitezi locul visat și să faci ce-ți place cel mai mult. Vrei o excursie gastronomică, în care să savurezi delicii autohtone, făcute ca la mama lor acasă? Cu noi se poate! Meniul restaurantului, chiar dacă atinge cultura țării pe care o vizitezi, nu se compară cu gătitul ad-hoc, făcut de gospodinele ținutului. Sau poate vrei o destinație spa prin excelență. Îți vom găsi traseul cel mai satisfăcător, pentru ca tu să fii masat, relaxat și dus în al nouălea cer. Echipa noastră te așteaptă în biroul nostru din Ștefan cel Mare, ca să-ți găsească călătoria ta ideală. Te va ghida cu întrebări până veți descoperi împreună ce ți se potrivește cel mai bine. Iar dacă Diaflor nu are deja o ofertă, va alcătui una special pentru tine.

     Dacă visul tău cel mai de preț este să vezi lumea, dar crezi că este prea nesăbuit, Diaflor Travel te așteaptă în biroul său de pe Ștefan cel Mare, la o discuție despre aventuri, trasee inimaginabile și obiective îndeplinite. Sau despre cum călătorului îi șade cel mai bine cu propriul său drum.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii