Din anul 2006, INAMSTRO construiește proiecte ambițioase în regiuni cu infrastructură în plină dezvoltare (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Advertorial

Din anul 2006, INAMSTRO construiește proiecte ambițioase în regiuni cu infrastructură în plină dezvoltare (P)

GALERIE
850x560px stireadeiasi.ro
 • 850x560px stireadeiasi.ro
- +

Compania de construcții Inamstro aduce valoare pe piața imobiliară din anul 2006, oferind un vector de progres în construcții prin arhitectura originală, tehnologie de ultimă oră și standardele înalte de calitate. Compania și-a consolidat numele grație succesului celor 17 proiecte finalizate cu succes în patru țări ale lumii și alte 25 de proiecte în dezvoltare.

Compania Inamstro și-a început activitatea în anul 2006, construind obiecte industriale de complexitate ridicată. Din dorința de a crea proiecte imobiliare inedite, și-a extins activitatea, construind ansambluri rezidențiale moderne în Republica Moldova, Italia, Kazahstan, Federația Rusă. 

Totodată, dezvoltatorul și-a dedicat atenția construirii spațiilor de birouri cu tehnologii de ultimă generație și standarde riguroase ale calității internaționale. În spatele acestor rezultate stă o echipă de profesioniști de înaltă calificare din întreaga lume. 

Inamstro a câștigat notorietate pe piața imobiliară din Iași grație experienței și dezvoltării proiectelor imobiliare ambițioase 

În segmentul imobiliarelor ieșene, Inamstro este specializat în construcția ansamblurilor rezidențiale cu un standard înalt de construcție din punct de vedere al arhitecturii și durabilității. 

În anul 2018 se înregistrează filiala companiei INAMSTRO în România și începe construcția ansamblului rezidențial „Aleea Mihail Sadoveanu.” Proiectul a cucerit persoanele care căutau combinația unică dintre construcția de calitate, designul elegant și locația excelentă. Ansamblul a fost predat în exploatare cu succes în 2019. 

În anul 2019 a început construcția primei faze a ansamblului rezidențial Zorilor - simbol al unui stil de viață retras și calm, într-o zonă minunată. În anul 2020 a fost lansat ansamblul rezidențial Azimut Copou amplasat pe cel mai înalt punct al Iașului, oferind priveliște panoramică de vis de la cea mai înaltă altitudine. Proiectul va fi predat în exploatare în anul 2022. 

Într-un ritm accelerat, dezvoltatorul a reușit să construiască cu dăruire ansambluri contemporane și să câștige încrederea ieșenilor. Cu siguranță, Inamstro pune amprenta pe segmentul imobiliar din Iași, devenind cel mai dinamic dezvoltator din Iași. 

Inamstro - compania de construcții dedicată oamenilor 

Pe lângă proiectele imobiliare, Inamstro a reușit să dezvolte un program de responsabilitate socială corporativă. De-a lungul timpului a contribuit la dotarea sistemului sanitar în instituțiile medicale, a sprijinit întreprinderile mici, devenind parteneri generali ai Teatrului Independent Geneza Art din Chișinău și alte acțiuni.

Spre exemplu, compania Inamstro în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași a contribuit la îmbunătățirea spațiilor verzi din Cartierul Frumoasa prin plantarea a 250 specii de copaci. De asemenea, au fost efectuate lucrări edilitare de reabilitare a infrastructurii publice. 

Au fost efectuate lucrări de montare a bordurilor, s-a turnat covor asfaltic pe o suprafață de 2.378,00 mp și au fost reabilitate 66 locuri de parcări publice. Trebuie să menționăm că compania de construcții Inamstro și-a asumat pe deplin cheltuielile cu o valoare de 390841 RON pentru efectuarea lucrărilor de reabilitare urbană în cartierul Frumoasa.

Grație misiunii de a construi prin stil și calitate, proiectele semnate de către Inamstro au la bază necesitățile și visurile oamenilor. Iar fiecare proiect este cea mai fiabilă confirmare a calității. 

Analizează toate proiectele Inamstro de pe site-ul http://www.inamstro.ro/ iar pentru alte detalii apelează la numărul: +40 758 557 555.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Dragul nostru Novak Djokovic

Nicolae GRECU

Dragul nostru Novak Djokovic

Nole pare a fi mioriticul nostru, dacă n-ar avea spiritul de luptă al înaintaşilor săi.

Filmuletul zilei

opinii

Seimeni (XVI). Instaurarea regimului comunist: colhozul, geaceul, ceapeul (3)

Eugen MUNTEANU

Seimeni (XVI). Instaurarea regimului comunist: colhozul, geaceul, ceapeul (3)

Autorul evocă o serie de detalii ale vieţii cotidiene a consătenilor săi în primii ani ai agriculturii comuniste.

Moartea, nebunia devenită banalitate

pr. Constantin STURZU

Moartea, nebunia devenită banalitate

Se vorbeşte prea mult în zilele noastre despre "numărul morţilor/ deceselor" şi prea puţin despre moartea însăşi. Accentul exclusiv şi obsesiv pus pe prima informaţie induce panica şi o tot sporeşte, cu efecte dintre cele mai devastatoare pe toate planurile existenţei noastre. 

Arhitectura azi

arh. Ionel OANCEA

Arhitectura azi

S-au risipit ca vântul sec al deşertului treizeci de ani de pace, de creştere economică, după statistici cea mai mare din Europa, ȋn aşteptarea noii arhitecturi româneşti. 

pulspulspuls

Credeaţi că, gata, nu-i vom mai vedea pe firmament? Ei, iote că reapar!

Credeaţi că, gata, nu-i vom mai vedea pe firmament? Ei, iote că reapar!

Aho aho, cetitori fraţi, staţi puţin şi nu mânaţi, căci pe astăzi Moşu’ vouă vă aduce brânză, ouă, dar şi niscai noutăţi din niscaiva zone mai mici ale politichiei ieşene pe care mulţi dintre noi le cam scosesem la pensie de câţiva ani, pe unii reprezentanţi chiar fără vechimea completă, ci pe caz de boală. 

Caricatura zilei

Pantaloni

Editia PDF

Bancul zilei

Doi tipi, amândoi casatoriti, stau de vorba: – Nu stiu ce sa ma mai fac! De câte ori vin acasa, dupa ce am ba (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X