Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Advertorial

Din anul 2006, INAMSTRO construiește proiecte ambițioase în regiuni cu infrastructură în plină dezvoltare (P)

GALERIE
850x560px stireadeiasi.ro
  • 850x560px stireadeiasi.ro
- +

Compania de construcții Inamstro aduce valoare pe piața imobiliară din anul 2006, oferind un vector de progres în construcții prin arhitectura originală, tehnologie de ultimă oră și standardele înalte de calitate. Compania și-a consolidat numele grație succesului celor 17 proiecte finalizate cu succes în patru țări ale lumii și alte 25 de proiecte în dezvoltare.

Compania Inamstro și-a început activitatea în anul 2006, construind obiecte industriale de complexitate ridicată. Din dorința de a crea proiecte imobiliare inedite, și-a extins activitatea, construind ansambluri rezidențiale moderne în Republica Moldova, Italia, Kazahstan, Federația Rusă. 

Totodată, dezvoltatorul și-a dedicat atenția construirii spațiilor de birouri cu tehnologii de ultimă generație și standarde riguroase ale calității internaționale. În spatele acestor rezultate stă o echipă de profesioniști de înaltă calificare din întreaga lume. 

Inamstro a câștigat notorietate pe piața imobiliară din Iași grație experienței și dezvoltării proiectelor imobiliare ambițioase 

În segmentul imobiliarelor ieșene, Inamstro este specializat în construcția ansamblurilor rezidențiale cu un standard înalt de construcție din punct de vedere al arhitecturii și durabilității. 

În anul 2018 se înregistrează filiala companiei INAMSTRO în România și începe construcția ansamblului rezidențial „Aleea Mihail Sadoveanu.” Proiectul a cucerit persoanele care căutau combinația unică dintre construcția de calitate, designul elegant și locația excelentă. Ansamblul a fost predat în exploatare cu succes în 2019. 

În anul 2019 a început construcția primei faze a ansamblului rezidențial Zorilor - simbol al unui stil de viață retras și calm, într-o zonă minunată. În anul 2020 a fost lansat ansamblul rezidențial Azimut Copou amplasat pe cel mai înalt punct al Iașului, oferind priveliște panoramică de vis de la cea mai înaltă altitudine. Proiectul va fi predat în exploatare în anul 2022. 

Într-un ritm accelerat, dezvoltatorul a reușit să construiască cu dăruire ansambluri contemporane și să câștige încrederea ieșenilor. Cu siguranță, Inamstro pune amprenta pe segmentul imobiliar din Iași, devenind cel mai dinamic dezvoltator din Iași. 

Inamstro - compania de construcții dedicată oamenilor 

Pe lângă proiectele imobiliare, Inamstro a reușit să dezvolte un program de responsabilitate socială corporativă. De-a lungul timpului a contribuit la dotarea sistemului sanitar în instituțiile medicale, a sprijinit întreprinderile mici, devenind parteneri generali ai Teatrului Independent Geneza Art din Chișinău și alte acțiuni.

Spre exemplu, compania Inamstro în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași a contribuit la îmbunătățirea spațiilor verzi din Cartierul Frumoasa prin plantarea a 250 specii de copaci. De asemenea, au fost efectuate lucrări edilitare de reabilitare a infrastructurii publice. 

Au fost efectuate lucrări de montare a bordurilor, s-a turnat covor asfaltic pe o suprafață de 2.378,00 mp și au fost reabilitate 66 locuri de parcări publice. Trebuie să menționăm că compania de construcții Inamstro și-a asumat pe deplin cheltuielile cu o valoare de 390841 RON pentru efectuarea lucrărilor de reabilitare urbană în cartierul Frumoasa.

Grație misiunii de a construi prin stil și calitate, proiectele semnate de către Inamstro au la bază necesitățile și visurile oamenilor. Iar fiecare proiect este cea mai fiabilă confirmare a calității. 

Analizează toate proiectele Inamstro de pe site-ul http://www.inamstro.ro/ iar pentru alte detalii apelează la numărul: +40 758 557 555.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Indiscreţia jurnalistică

Ioan Alexandru TOFAN

Indiscreţia jurnalistică

Cele mai intime şi ferite aspecte ale unei vieţi individuale ajung mărfuri publice. Asta ca să fie clar că suntem toţi la fel, indiferent de ceea ce facem: anatomia ne leagă, ne face să fim asemenea geniilor. Lectura presei ne linişteşte, pentru că ne arată că nimeni nu-i perfect. Aşadar, să ne culcăm voioşi pe-o ureche, că avem de ce.

opinii

„Rabla” pentru politicieni

Briscan ZARA

„Rabla” pentru politicieni

Eu aş vota un politician sincer care ar spune în plină campanie electorală: „Stimaţi alegători, eu nu mă pricep cu adevărat la administraţie, mă orientez mai întotdeauna după cum bate vântul şi după cum îmi iese şi mie ceva. Eu candidez la această funcţie pentru că voi avea un salariu bun şi mai multe beneficii la pachet. Ăsta-i adevărul. Dacă mă credeţi şi încă doriţi să mă votaţi, bine, dacă nu, asta-i viaţa!...”

În faţa ispitei

Cristina DANILOV

În faţa ispitei

Suntem adesea în fața unei alegeri – să cedăm sau nu în fața ispitei? Adesea, oamenii nu realizează situația pe care o au și consecințele care pot veni din cedarea în fața ispitei. Acţionează emoțional, în funcţie de situaţie, motiv pentru care se întâmplă atât de multe greşeli în viaţa lor. De dragul unei plăceri mai mici, o persoană poate sacrifica o plăcere mai mare, de dragul unei aventuri, o relație stabilă, cedând în fața ispitei. Anticipând ceva bun, care poate fi primit aici și acum, o persoană începe să experimenteze emoții puternice care îl privează de capacitatea de a gândi în perspectivă. 

Din nou despre Marcel Chirnoagă

Nichita DANILOV

Din nou despre Marcel Chirnoagă

Spirit neliniştit, înrudit cu Hieronymus Bosch, Albrecht Dürer, Rembrandt, Francisco de Goya, William Blake, Gustave Doré, Khalil Gibran, Marcel Chirnoagă face parte din marea familie a artiştilor vizionari, care au schimbat percepţia noastră asupra lumii. El este un maestru al liniei, al luminii şi al umbrelor încrustate pe placa de metal, topite în bronz sau cioplite în piatră.

pulspulspuls

Pentru cine e întâlnirea de la filiala partidoiului?

Pentru cine e întâlnirea de la filiala partidoiului?

Iacătă, stimaţi telespectatori, ce instantaneu fain ne-a trimis un binevoitor, după ce l-a pescuit de pe tarlaua feisbucistă, de pe pagina unui băiat de bine, amic din zona sforarilor politici de Bahlui. 

Caricatura zilei

Ședințe despre Comasare

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri