Dinu Patriciu este executat silit
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 17.04.2021

Dinu Patriciu este executat silit

GALERIE
patriciu-pasha
  • patriciu-pasha
- +

Imobilul de birouri Evo Center One din Pipera deţinut de omul de afaceri Dinu Patriciu este scos la vânzare prin licitaţie publică, la un preţ de pornire de 1,45 milioane de euro, după ce firma prin intermediul căreia este operată clădirea,

CHF Investiţii, a intrat în faliment. Clădirea făcea parte din portofoliul fondului de investiţii britanic Fabian, preluat de omul de afaceri Patriciu la finalul anului 2008. Evo Center One a fost dezvoltată de compania Adama, fiind finalizată în anul 2006 şi achiziţionată în anul 2007 de Fabian pentru 4,9 milioane de euro. Evo Center One are o suprafaţă închiriabilă de circa 2.000 de metri pătraţi, structurată pe cinci etaje. Imobilul este construit pe un teren de 1.000 de metri pătraţi, iar până anul trecut cea mai mare parte a fost închiriată de Adama. Clădirea este amplasată pe strada Erou Iancu Nicolae din Pipera. Potrivit lichidatorului judiciar al firmei C.H.F. Investiţii, CII Melinte Răzvan, imobilul este gol de la intrarea în faliment, respectiv luna septembrie a anului trecut. Prima licitaţie de vânzare a imobilului este stabilită pentru 11 aprilie. Declanşarea procedurii de faliment a fost decisă la solicitarea firmei, care potrivit datelor publicate de Ministerul Finanţelor Publice avea în 2010 datorii de 25 milioane de lei şi pierderi de 8 milioane de lei. Dinu Patriciu mai are în portofoliu, prin intermediul fondului Dinu Patriciu Global Properties (DPGP), mai multe clădiri de birouri în Bucureşti. Omul de afaceri a vândut luna trecută imobilul The Lakeview deţinut împreună cu AIG/Lincoln, pentru 62 milioane de euro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De la Koudela la Schär, via Şovre

Nicolae GRECU

De la Koudela la Schär, via Şovre

Corectitudinea politică în sport începe să însemne respectarea ad litteram a unor reguli, indiferent cât de stupide ar fi.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (IV)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (IV)

În acest episod, autorul serialului se referă critic la încercările unui cunoscut etnolog contemporan de a impune ideea existenţei unui „mit fondator” românesc, bazat pe figura împăratului roman Traian, cuceritor al Daciei.

Iar şi iar despre pocăinţă

pr. Constantin STURZU

Iar şi iar despre pocăinţă

Pocăinţă nu se poate face decât în timp. Când se termină timpul, omul nepocăit "se încremeneşte în moleşeala sufletului şi în nesimţire". Există şi atunci un soi de pocăinţă, dar "pocăinţa lui de acolo este un regret pentru viaţa lui greşit trăită, dar unit cu neputinţa de a se mişca din ea" (Părintele Dumitru Stăniloae). 

Cum a devenit Europa un model civilizaţional?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Cum a devenit Europa un model civilizaţional?

Ideile vehiculate în rubrica de azi, aparţinând marelui filozof francez Rémi Brague (1947-), deşi par străine de tărâmul economiei, au un rol important în înţelegerea modului cum s-au născut şi consolidat valorile şi instituţiile occidentale care caracterizează azi o naţiune civilizată, inclusiv sub raport economic.

pulspulspuls

Un deştept Grămadă

Un deştept Grămadă

Până mai ieri, indiferent de guvern, PSD sau PNL, fostul dipotat local PMP Grămadă avea numai cuvinte de laudă despre orice ministru al Sănătăţii.

Caricatura zilei

Mita-n mască

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.