Dinu spune că Daum seamănă cu Hitler: „Delirul lui aduce cu paranoia unui alt mustăcios german de tristă amintire”
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Dinu spune că Daum seamănă cu Hitler: „Delirul lui aduce cu paranoia unui alt mustăcios german de tristă amintire”

GALERIE
daum hitler
  • daum hitler
- +

Dinu spune că Daum seamănă cu Hitler: ”Delirul lui aduce cu paranoia unui alt mustăcios german de tristă amintire”. Cornel Dinu nu-l slăbește nicio clipă pe selecționerul neamț care a pus naționala și mai tare pe butuci decât era înainte.

Circul făcut ieri de Daum la conferința de presă l-a scos din minți pe „Procuror”, care, într-o declarație acordată pentru gsp.ro, l-a făcut praf pe neamț.

Dinu spune că Daum seamănă cu Hitler: „Delirul lui aduce cu paranoia unui alt mustăcios german de tristă amintire”. Cornel Dinu nu-l slăbește nicio clipă pe selecționerul neamț care a pus naționala și mai tare pe butuci decât era înainte. „Ultima ieşire a antrenorului clovn depăşeşte orice imaginaţie! Delirul la care am asistat are o singură asemănare, cu paranoia unui alt mustăcios german de tristă amintire. Acuza de lipsă de patriotism adusă ziariştilor şi, de aici, unei majorităţi semnificative a poporului român, care şi-a exprimat opţiunea de a-l da deoparte, este inadmisibilă. Nimeni nu a jignit într-o asemenea măsură suflarea şi spiritul patriotic al neamului românesc. Este obligatoriu ca Daum să primească o justă pedeapsă şi astfel să se estompeze palma pe care a dat-o obrazului românesc. Se impune încetarea imediată a contractului cu Federaţia, dacă reprezentanţii decizionali ai acesteia nu şi-au pierdut şi trăirea naţională”, a declarat Cornel Dinu.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cum să transformi o instituţie esenţială pentru piaţa asigurărilor într-o vacă bună de muls?

Dan CONSTANTIN

Cum să transformi o instituţie esenţială pentru piaţa asigurărilor într-o vacă bună de muls?

Cert este că piaţa asigurărilor nu este supravegheată în nici un fel, iar salariile lor babane sunt plătite din poliţele noastre, ale tuturor.

Filmuletul zilei

opinii

Irimia. Florin Irimia

Codrin Liviu CUȚITARU

Irimia. Florin Irimia

„Cazul” prezenţei prozatorului Florin Irimia pe lista de „activitate ştiinţifică zero” a Universităţii din Iaşi îmi demonstrează clar nebunia în care s-a ajuns cu „scientometria”. Acest monstru e pe cale să anuleze diversitatea şi bogăţia experienţei intelectuale, care ar trebui să stea la temelia vieţii universitare. Este noul „nazism” academic şi nu greşesc deloc emiţând o asemenea comparaţie.

Câteva date statistice recente (I)

George ŢURCĂNAŞU

Câteva date statistice recente (I)

În plan regional, cele opt judeţe ale Moldovei au coborât sub 4 milioane de locuitori, involuţia demografică având valori peste media naţională (-9 la mie). Alături de judeţul Iaşi, doar Suceava are un declin inferior mediei naţionale (-6,4 la mie). Toate celelalte judeţe au pierdut între 11,2 şi 13,8 la mie din populaţie.

Minciuna de aur

Bogdan ILIESCU

Minciuna de aur

„A lie told often enough becomes the truth.” (O minciună spusă suficient de des devine adevărul.) Vladimir Lenin

pulspulspuls

E clară treabă, fraţilor: oamenii lui Mihăiţă sunt toţi în fundul gol!

E clară treabă, fraţilor: oamenii lui Mihăiţă sunt toţi în fundul gol!

Nu ştim dacă ştiţi, dar, pe lângă un fin analist cu doftorat magna cu lăute în sforăraie politică de Bahlui, amicul nostru Archibald Tănase este şi un vechi şi încercat şofer în traficul infernal din Iaşi. 

Caricatura zilei

Toc

Editia PDF

Bancul zilei

- Ioane, ce tot strâmbi din nas la sarmalele mele? Nu sunt bune? - Ba da, Marie, sunt bune, dar toti ceilalti din sala de (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.