anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Directorul Casei Studenţilor vorbeşte despre modernizarea sălilor

GALERIE
raport activitate bogdan crucianu (5)
 • raport activitate bogdan crucianu (5)
- +

Bogdan Crucianu, director din 2016 la Casa de Cultură a Studenţilor, şi-a prezentat raportul de activitate la şase luni de la numirea în funcţie, subliniind faptul că, faţă de anul 2016, a existat o creştere cu 44% la venituri proprii încasate din chirii şi că în ultimul trimestru din 2017 s-a cerut o suplimentare cu 91.000 de lei a bugetului CCS pentru activităţi culturale. 

„În prezent, la Casa de Cultură a Studenţilor Iaşi activează aproximativ 300 de tineri. Unul din obiectivele principale ale instituţiei îl reprezintă atragerea unui număr cât mai mare de studenţi în activităţile desfăşurate în cadrul secţiilor de muzică, folclor, dans modern, teatru, modă, fotografie, pictură şi desen. Aici, sub îndrumarea specialiştilor, li se oferă posibilitatea dezvoltării unor talente native sau iniţierea în diverse domenii şi activităţi“, a precizat Bogdan Crucianu în raportul său.

El a precizat că în cele şase luni de mandat activitatea CCS a funcţionat neperturbată, încheindu-se 50 de parteneriate, fiind 11 de participări ale formaţiilor de la CCS la diverse concursuri şi festivaluri, s-au obţinut 15 premii şi a început modernizarea sălilor. Ca obiective pentru noul an, directorul a precizat că îşi propune să rezolve situaţia cu autorizaţia de incendiu a clădirii din Fundaţie, care lipseşte fiindcă terenul pe care se află rezervoarele de apă a fost pierdut de Primăria Iaşi în instanţă acum doi ani. Bogdan Crucianu a spus că fie se va rezolva, la intabularea terenului, ca zona respectivă să rămână în continuare în proprietate publică, fie rezervoarele vor fi mutate. 

 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De ţinut minte

Cătălin ONOFREI

De ţinut minte

Cele cinci mari trădări ale liberalilor.

opinii

Cine mai vrea să fie liber

Briscan ZARA

Cine mai vrea să fie liber

Nu mai există compatibilitate de idei şi credinţe nicăieri. E doar un curent general oficial, impus şi încurajat permanent de stat, la nivel de politică naţională, iar pe acela se merge într-un sens prin propagandă continuă. Se numeşte corectitudine politică. Nu poate fi definit de nimeni prin nimic, de aceea oricine poate face teoretic orice, dar poate fi şi tras la răspundere pentru orice, dacă situaţia o cere.

Curcubeul deasupra unei lumi intolerante

Cristina DANILOV

Curcubeul deasupra unei lumi intolerante

Fiecare dintre noi a avut o experienţă în care s-a simţit deplasat, o situaţie în care s-a simţit ruşinat sau inconfortabil doar pentru că a fost sau a făcut ceva diferit faţă de ceilalţi. Oamenii sunt experţi în a identifica aceste situaţii şi a face glume pe seama lor, uneori, din nefericire, excesiv.

Uzul raţiunii

Nichita DANILOV

Uzul raţiunii

Un popor fără un lider care să-i apere demnitatea şi interesele tinde să devină o mulţime nulă. Oare mai e nevoie să mai spun că spre asta alunecă zi de zi, ceas de ceas, România zilelor noastre?! Căci azi, noi, cei care am trăit în comunism, vedem cum idealurile în care am crezut sunt călcate unul după altul în picioare.

pulspulspuls

Pregătiri de puci la partidoiul ieşean: cine e organizatorul şi cine, vizatul?

Pregătiri de puci la partidoiul ieşean: cine e organizatorul şi cine, vizatul?

Un uichend agitat tare s-a încheiat ieri la partidoiul ieşean, stimaţi telespectatori. Ceva ce nu s-a prea văzut din stradă, că la discreţie lumea de la partidoi e campioană zonală, dar care cică a lăsat urme grele prin multe berouri, dacă nu cumva chiar şi cicatrici pe unele obrazuri mai puţin tăbăcite. 

Caricatura zilei

La umplut piscina

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.