anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

miercuri, 05.10.2022

Reglări de conturi la vârful filialei:

Dispută în Capitala Culturală: Şeful PSD Iaşi îl acuză pe secretarul general că l-a strâns de gât. A arătat urme

GALERIE
PSD_Iasi_Popa-Citea
  • PSD_Iasi_Popa-Citea
- +

Senatorul Maricel Popa a prezentat şi poze colegilor care ar dovedi agresiunea deputatului Vasile Cîtea, obţinând schimbarea acestuia din funcţia de secretar general al organizaţiei. Cîtea a respins acuzaţiile, reproşându-i lui Popa că minte.

 

Rumoare printre cei aproximativ 80 de participanţi la şedinţa Comitetului Executiv Judeţean al PSD care s-a ţinut ieri în sala Hotelului Coroana, de la intrarea în Tg. Frumos dinspre Iaşi. După discuţii privind strategia partidului în perioada următoare, de la votul în Parlament pentru Guvernul Ciucă până la posibilitatea convocării alegerilor anticipate la primăvară, preşedintele filialei ieşene a PSD l-a acuzat pe secretarul organizaţiei judeţene că l-a agresat.

Mai mult, de la prezidiu - unde se mai aflau preşedintele executiv Cristian Stanciu şi cel acuzat, Vasile Cîtea - Maricel Popa le-a arătat celor prezenţi în sală fotografii (color) cu urmele pe care i le-ar fi lăsat pe gât agresorul şi chiar un certificat medico-legal. „M-a bătut, iată pozele care dovedesc asta!”, le-ar fi spus preşedintele Popa primarilor şi preşedinţilor de organizaţii PSD prezenţi, care s-au arătat surprinşi. Sursele noastre ne-au relatat că Vasile Cîtea i-a replicat scurt: „Minţi!”. Incidentul s-ar fi petrecut cu o săptămână în urmă.

Ieri, Maricel Popa a declarat că nu mai poate lucra cu Vasile Cîtea şi l-a propus pe Bogdan Cojocaru secretar general al organizaţiei. Acesta a primit votul covârşitor al membrilor CEx. „Am vrut să fie o echipă tânără în perspectiva alegerilor din 2024 şi a celor anticipate care ar putea fi în primăvară”, ne-a declarat ulterior Maricel Popa. El nu a vrut să comenteze acuzele pe care i le-a adus lui Vasile Cîtea. „Nu m-am aşteptat la aşa ceva”, ne-a spus, la rândul lui, deputatul Vasile Cîtea. El a dezminţit acuzaţiile lui Popa că l-ar fi agresat şi a arătat apoi spre partea plină a paharului: „Până la urmă, mi-a făcut un bine: o să am mai mult timp să stau cu familia”.

Cu câteva săptămâni în urmă, un alt apropiat al lui Maricel Popa, Cristian Stanciu, liderul grupului aleşilor PSD din Consiliul Judeţean, a fost numit provizoriu preşedinte executiv al organizaţiei judeţene. Înaintea sa, funcţia a fost ocupată de Mihai Chirica, înlocuit în 2017 de Victorel Lupu.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.