Djokovici îşi apără tatăl după controversele stârnite de imaginile cu sârbul alături de susţinătorii lui Vladimir Putin

vineri, 27 ianuarie 2023, 17:56
2 MIN
 Djokovici îşi apără tatăl după controversele stârnite de imaginile cu sârbul alături de susţinătorii lui Vladimir Putin

Novak Djokovici (FOTO JOS), calificat în finală la Australian Open, şi-a apărat tatăl, după controversele stârnite de imaginile cu bărbatul alături de susţinătorii lui Vladimir Putin şi de steaguri ale Rusiei. Djokovici a precizat că familia sa este împotriva războiului, relatează Reuters.

Srdjan Djokovici nu a asistat, vineri, la semifinala lui Novak cu Tommy Paul, pentru a evita alte controverse.

“El trecea pe acolo, a fost fotografiat, iar situaţia a escaladat. A fost folosit greşit în această situaţie de acest grup de oameni. Nu pot fi supărat pe el pentru că pot spune că nu a fost vina lui. A ieşit ca să se bucure cu fanii mei”, a explicat Novak Djokovici. “Apoi, s-a simţit prost şi ştia că mă va afecta ce s-a întâmplat în ultimele 24-48 de ore”, a adăugat el.

Novak Djokovici a subliniat că familia sa este împotriva războiului. “Tata, toată familia mea şi eu am trecut prin câteva războaie în anii ’90. Suntem împotriva războiului, nu vom susţine niciodată violenţa sau vreun război. Ştim cât de devastator este pentru familie, pentru oamenii din orice ţară care trece printr-un război”, a adăugat sportivul.

“Tata trecea pe acolo. Erau multe steaguri ale Serbiei. Asta a crezut el. Credea că se fotografiază cu cineva din Serbia. Atâta tot. A mers mai departe”, a mai declarat Novak Djokovici. Tenismenul speră să îl aibă în tribună pe tatăl său la finala Australian Open. “Nu a fost plăcut să nu îl am alături. Sper ca el să fie prezent”. În finala de la Melbourne, Djokovici îl va întâlni pe Stefanos Tsitsipas.

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii