Djokovici s-a calificat în semifinale la Wimbledon după ce De Minaur s-a retras

miercuri, 10 iulie 2024, 16:57
1 MIN
 Djokovici s-a calificat în semifinale la Wimbledon după ce De Minaur s-a retras

Novak Djokovici s-a calificat, miercuri, în semifinalele turneului de la Wimbledon, după ce Alex de Minaur s-a retras din cauza unei accidentări la şold, relatează bbc.com.

Australianul, al nouălea favorit, era programat să îl înfrunte pe sârbul Djokovici, de 24 de ori campion de grand slam, în al doilea meci de miercuri de pe Terenul Central.

Djokovici, în vârstă de 37 de ani, îl va înfrunta în semifinale fie pe italianul Lorenzo Musetti, fie pe americanul Taylor Fritz, cap de serie numărul 13.

„Sunt devastat să mă retrag din cauza unei accidentări la şold”, a declarat De Minaur. „Am simţit o durere puternică la ultimele trei puncte ale meciului meu cu Fils. [Am] făcut o examinare ieri şi a confirmat că aceasta a fost accidentarea şi cu risc ridicat de a o agrava dacă aş fi păşit pe teren.”

De Minaur l-a învins luni pe francezul Fils în patru seturi pentru a ajunge în primul său sfert de finală la Wimbledon. Jucătorul în vârstă de 25 de ani a declarat că perioada de recuperare pentru accidentare este de trei până la şase săptămâni.

Citiți și: Novak Djokovic a plecat dintr-un interviu pentru BBC după doar 98 de secunde: Întrebarea care l-a deranjat pe campionul sârb

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii