Doi bărbaţi care au furat componente ale unui sistem de irigaţie, prinşi la Iaşi

vineri, 10 septembrie 2021, 17:52
1 MIN
 Doi bărbaţi care au furat componente ale unui sistem de irigaţie, prinşi la Iaşi

În această dimineață, în jurul orei 04:00, polițiștii Secției 4 Poliție Urbană Iași au depistat, în flagrant delict, doi bărbați care transportau cu un autoturism bunuri susceptibile a fi sustrase. 

La vederea echipajului de poliție conducătorul mașinii a schimbat brusc direcția de deplasare intrând pe o stradă din municipiul Iași, în partea din spate a unei clădiri. Cele două persoane au fost oprite și identificate de polițiști, fiind vorba de doi bărbați, dintre care unul de 47 ani, iar altul de 34 ani.

Aceștia au fost conduși la sediul poliției pentru cercetări. Astfel, în urma verificărilor efectuate până în prezent a rezultat faptul că cei doi ar fi sustras, în noaptea precedentă, de pe un câmp din județ, piese componente ale unui sistem de irigație: cablu conductor electric, doi acumulatori auto, piese ce ar proveni de la motoare electrice.

De asemenea, în autoturism au mai fost găsite mănuși, un patent, o cheie tubulară, un ciocan și un creion de tensiune. Bunurile susceptibil a fi sustrase, în valoare reclamată de aproximativ 50.000 de euro, au fost predate părții vătămate. În baza probatoriului administrat în cauză, cei doi bărbați au fost reținuți de polițiștii Secției 4 Poliție pentru 24 de ore și introduși în Arestul IPJ Iași, iar cercetările continuă.

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii