anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial

Doi speakeri internaționali ”vin„ la Iași în această toamnă, în cadrul a două evenimente tehnice organizate de Centric (P)

GALERIE
Centric_EventsRichard-BradshawSamNewman_NewsletterSamNewman_SocialMediaPost_AllInfo_02testing event
 • Centric_Events
 • Richard-Bradshaw
 • SamNewman_Newsletter
 • SamNewman_SocialMediaPost_AllInfo_02
 • testing event
- +

La începutul lunii octombrie, Centric IT Solutions organizează pentru comunitatea de IT două evenimente tehnice, unul concentrat pe development – Microservices and Serverless (1 octombrie) și al doilea pe software testing – Exploring the Future of Software Testing (6 octombrie).

Am fost mereu o companie care a considerat că educația continuă este esențială. De aceea, încercăm să facilităm angajaților noștri accesul la diverse materiale educaționale (cursuri, platforme online, cărți, etc.).

Cu doi ani în urmă, am dat startul unei inițiative prin care ne-am propus să aducem la Iași experți internaționali, care să susțină workshop-uri pentru colegii noștri. Și pentru că suntem o companie care pune preț pe comunitatea locală, am decis sa facilităm accesul la acesti experti din domeniu și persoanelor din afara Centric, prin intermediul organizării unor evenimente deschise comunității. ” a menționat Andrei Spițelnicu, Country Manager.

Speakeri la aceste două evenimente vor fi Sam Newman – expert în tehnologie, consultant independent și autor al cărților Building Microservices și Monolith To Microservices și Richard Bradshaw, supranumit ”the friendly tester” și fondator al unei companii ce oferă servicii de testare, consultanță și coaching.

Sam Newman va vorbi participanților despre tehnologia serverless și modul în care poate fi ea integrată cu micro-serviciile, iar Richard Bradshaw va explora varii teorii cu privire la viitorul software testing-ului.

Suntem mândri că și în acest an, continuând o inițiativă începută acum 2 ani, Centric își îmbunătățește obișnuitul tech event din toamnă, prin invitarea a doi cunoscuți formatori de opinie la nivel mondial și atacând doua direcții primordiale în Software Development si Quality Assurance.
Se vor discuta subiecte în trend precum microservicii, serverless, Domain Driven Design aplicat pe FaaS, pe partea de development și subiecte precum strategii eficiente de testare sau despre ce ne rezerva viitorul, când vine vorba despre Quality Assurance
.” spune Florin Olariu, Technical Manager în Centric IT Solutions

Ambele evenimente se vor desfășura online și au înregistrare gratuită astfel încât vor putea fi accesate în siguranță de un public cât mai numeros.

Despre Centric

Centric, companie care face parte din grupul internațional Sanderink Investments, este o organizație europeană, prezentă în 10 țări și oferă clienților săi în principal soluții software, dar și servicii precum outsourcing în domeniul IT, business process outsourcing (BPO), staffing. Compania are sedii în țări precum Olanda (unde a fost și fondată în 1992), Belgia, România, Germania, Franța, Norvegia, Suedia, Elveția, Lituania și Luxemburg.
Centric IT Solutions România a luat ființă la Iași în 2010 și produce soluții software variate care pornesc de la sectorul public, resurse umane și salarizare, construcții, logistică, închirieri de locuințe, până la soluții complete pentru marile lanțuri de magazine. Compania are avantajul de a oferi celor aproape 350 de angajați posibilitatea să dezvolte atât produse software destinate anumitor segmente de piață, cât și proiecte special create pentru clienții săi.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ciuma lui Pandele

Cătălin ONOFREI

Ciuma lui Pandele

Dar chiar sunt useriştii altfel decât ceilalţi? Au patru ani să ne convingă!

Filmuletul zilei

opinii

Ce facem acuma?...

Briscan ZARA

Ce facem acuma?...

Înţeleg atitudinea de învingător în alegeri a unui lider care se adresează doar echipei sale de campanie, în sensul că „munca voastră a dat roade şi am învins echipele celelalte”, dar nicidecum cu referire la câştigul unei funcţii în administraţie care e pur şi simplu un alt job, unul mai dificil chiar decât unul din privat.

Repede ochire asupra alegerilor locale

Mihai DORIN

Repede ochire asupra alegerilor locale

Hipnoza

Nichita DANILOV

Hipnoza

Brusc se auzi un râs în stânga noastră, care ne trezi la realitate. Râdea bătându-şi, în semn de triumf pumnii, Alleluieva, alături de compatriotul ei. „A fost o iluzie”, spuse ea. „Tot ce aţi văzut v-a fost indus în subconştient prin intermediul autosugestiei...”

pulspulspuls

Primele concluziuni ale alegerilor de duminică de la Iaşi

Primele concluziuni ale alegerilor de duminică de la Iaşi

Eheheei, stimaţi telespectatori, iacătă-ne trecuţi şi de alegerile astea locale greoaie, alegeri pe care noi, ca ieşeni, parcă le-am traversat olecuţă şi ruşinaţi tot văzând ce rivoluţii şi reforme au loc prin ţară. 

Caricatura zilei

Surpriza

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.