Doliu la Inspectoratul Scolar Judetean Iasi. S-a stins din viata inspectorul scolar Nicu Miron
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

Doliu la Inspectoratul Scolar Judetean Iasi. S-a stins din viata inspectorul scolar Nicu Miron

GALERIE
15_Miron Nicu - MX553743
  • 15_Miron Nicu - MX553743
- +

          În aceste clipe de durere pe care ne-a provocat-o în suflete disparitia, în urma unei suferinte fatale, a d-lui profesor  Nicu  MIRON, echipa Inspectoratului Şcolar Judetean Iaşi este alături de familia îndoliată si, asemeni tuturor celor care l-au cunoscut, l-au pretuit si l-au iubit, îi transmite sincere condoleante. 

          Profesor eminent de matematică la Colegiul National „Emil Racovită”, inspector de specialitate la Inspectoratul Şcolar Judetean, prof. Nicu MIRON a reprezentat un autentic reper valoric, ale cărui calităţi morale, profesionale si manageriale deosebite, reflectate în performantele elevilor Domniei sale, precum si ale comunitătii profesorilor de matematică din Iasi au fost completate de virtuţi umane alese: sensibilitate, generozitate, colegialitate, devotament familial, însemne ale unei personalităţi distinse.

Aceste grele momente prin care trecem cu toţii ne îndeamnă la meditaţie. Ne amintim că timpul nu trece niciodată, noi trecem prin timp. Pentru d-l profesor MIRON timpul trecerii  noastre efemere s-a oprit, dar el va trăi veşnic în sufletele elevilor săi, ale colegilor, ale celor care l-au cunoscut şi apreciat.”
          Dumnezeu să-l odihnească în pace si să-i lumineze drumul în eternitate!
 
Conducerea ISJ Iaşi

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ziua Regalităţii

Lucian DÎRDALA

Ziua Regalităţii

În mod normal, societatea românească va descoperi, în timp, de ce această zi merită celebrată: va fi, probabil, un proces similar celui de (re)descoperire a rolului jucat de instituţia monarhică în istoria secolelor XIX-XX.

Filmuletul zilei

opinii

Iluzii de primăvară

Nichita DANILOV

Iluzii de primăvară

Lebăda îşi croia netulburată mersul maiestuos alunecând pe luciul apei, în timp ce în jurul ei un cârd de răţuşte agitate se cufundau în apă şi ieşeau la suprafaţă chiar pe sub burta ei, făcând o gălăgie infernală. Lebăda însă plutea imperturbabilă, ignorând cu totul cârdul de raţe şi tot ce era în jur.

La ordin, Führer! Un spectacol de colecţie

Dana ȚABREA

La ordin, Führer! Un spectacol de colecţie

Pe muchia fragilă ce desparte ura de adoraţie, pot apărea relaţii toxice susţinute de sentimente contradictorii succesive sau chiar simultane. Monodrama La ordin, Führer! scrisă de autoarea austriacă Brigitte Schweiger, cu un uşor caracter autobiografic (bunica scriitoarei a murit într-un lagăr de concentrare), investighează frenezia care-a cuprins minţile oamenilor odată cu apariţia hitlerismului.

De Ziua Tatălui

Michael ASTNER

De Ziua Tatălui

În august 2011, am scris un text dedicat memoriei tatălui meu, o baladă bilingvă în germană şi-n săseşte (varianta amnăşană). Anul trecut, într-una din lungile seri de noiembrie (la Amnaş fiind), am tradus balada.

pulspulspuls

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Un amic cetitor atent atent ne-a pus ieri la dispoziţie această faină poză de campanie, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Bravo autorităților locale care au ținut gol Spitalul Mobil de la Lețcani!

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.