Dominic Fritz: Sunt revoltat de vandalizarea maşinii viceprimarului Cosmin Tabără

miercuri, 25 ianuarie 2023, 16:27
2 MIN
 Dominic Fritz: Sunt revoltat de vandalizarea maşinii viceprimarului Cosmin Tabără

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, s-a arătat revoltat, după ce a aflat că maşina viceprimarului liberal Cosmin Tabără a fost vandalizată. Fritz a precizat că trebuie să condamne orice act de agresiune faţă de aleşi şi a precizat că va lucra la o cultură politică bazată pe dialog.

Dominic Fritz a scris miercuri pe pagina sa de Facebook, că incidentul este periculos pentru Timişoara.

„Sunt revoltat de vandalizarea maşinii viceprimarului Cosmin Tabără. Este un incident pe cât de reprobabil, pe atât de periculos pentru Timişoara. Persoana sau persoanele care au recurs la acest gest golănesc dovedesc că nu au înţeles nimic din spiritul acestui oraş, nu au înţeles nimic despre democraţie şi cu siguranţa nu au înţeles nimic despre Cosmin Tabără. Sper ca ancheta Poliţiei în acest caz să fie rapidă şi să se finalizeze cu prinderea şi pedepsirea făptaşului sau făptaşilor. Indiferent de opţiunile politice, trebuie să condamnăm uniţi şi fără echivoc orice act de agresiune faţă de aleşii noştri”, a scris Fritz pe Facebook.

Edilul spune că va lucra la o cultură politică bazată pe dialog şi respect, nu pe atacuri personale. „Voi lucra în continuare la o cultură politică timişoreană bazată pe dialog, respect şi dezbaterea ideilor, nu pe atacuri personale. Toţi actorii politici din Timişoara au responsabilitatea de a eleva şi nu degenera discursul politic, pentru că vorbe de ură se transformă în fapte de ură. Cine nu înţelege acest fundament al democraţiei, nu are ce căuta în viaţa politică a Timişoarei”, a mai scris Fritz

Viceprimarul municipiului Timişoara, Cosmin Tabără (PNL), şi-a găsit maşina vandalizată, după ce a lăsat-o într-o parcare. Cu un obiect ascuţit a fost scris pe uşile laterale, mesajul „Fără respect”. Liberalul este de părere că prin acest gest se încearcă intimidarea sa, dar că nu va renunţa să lupte pentru corectitudine. Poliţia a deschis dosar penal pentru distrugere.

 

Comentarii