anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
anunturi

Dominic Fritz: Timişoara devine un hub european pentru producţia de biciclete şi biciclete electrice

GALERIE
velo-tm
 • velo-tm
- +

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a subliniat importanţa investiţiilor făcute de două companii, la Timişoara, datorită cărora oraşul devine un hub european pentru producţia de biciclete şi biciclete electrice. 

O fabrică italiană vrea să asambleze 1 milion de biciclete anul acesta, în timp ce altă fabrică germană vrea să crească producţia de la 90.000 la 400.000 de unităţi pe an.

Edilul din Timişoara, Dominic Fritz, a vizitat două fabrici care au ca obiect de activitatea asamblarea, respectiv producţia de bicilete.

”Timişoara devine un hub european pentru producţia de biciclete şi biciclete electrice. În vizitele mele la SMW, fabrica asociată Decathlon, şi la Corratec, noua fabrică de biciclete electrice, am discutat despre viziunea noastră comună ca Timişoara să devină un centru european în producţia de biciclete şi e-bikes. Datorită investiţiilor pe care le fac cele două companii la Timişoara, suntem deja bine plasaţi pe harta europeană de producţie velo şi urmează să atragem şi alte investiţii în domeniu”, a scris pe Facebook, Dominic Fritz.

 Primarul municipiului Timişoara a explicat şi care sunt ţintele celor doup fabrici.

 ”Italienii de la SMW ţintesc să asambleze 1 milion de biciclete anul acesta la Timişoara, pentru magazinele Decathlon din toată Europa. Cu fabrica de la Timişoara, germanii de la Corratec vor creşte producţia de biciclete electrice de la 90.000 la 400.000 de unităţi pe an.  Timişoara, oraşul mobilităţii verzi şi a investiţiilor care mişcă toată Europa”, a mai transmis Fritz.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Când salariile o iau înaintea autostrăzilor

Mihai CHIPER

Când salariile o iau înaintea autostrăzilor

Cum să interpretăm anomalia statistică de la Iaşi?

opinii

Autorul (III)

Codrin Liviu CUȚITARU

Autorul (III)

Autorul e, înainte de orice, o enigmă culturală şi, nu în ultimul rând, una istorică. Romanţând biografia unui personaj canonic (de talia lui James), te confrunţi, volens-nolens, cu restricţii în perimetrul imaginativ. Oricâtă flexibilitate de construcţie ar oferi literatura, istoria (necesara raportare la factualitate) restrânge, auster, „deschiderile” potenţiale ale tabloului epic.

RPL 2021: Despre involuţia marilor oraşe şi despre câteva erori vizibile de înregistrare

George ŢURCĂNAŞU

RPL 2021: Despre involuţia marilor oraşe şi despre câteva erori vizibile de înregistrare

Avem datele (încă provizorii!) de la RPL2021 defalcate pe UAT-uri locale (comune, oraşe şi municipii). Vă propun să aruncăm o privire asupra acestora.

Creierul tăcut

Bogdan ILIESCU

Creierul tăcut

„The great events of the world take place in the brain.”/ „Marile evenimente ale lumii au loc în creier.” -  Oscar Wilde

pulspulspuls

Cum a ajuns iar Iaşul exemplu negativ la spor electoral? Ghici cine-s protagoniştii? Aţi ghicit!

Cum a ajuns iar Iaşul exemplu negativ la spor electoral? Ghici cine-s protagoniştii? Aţi ghicit!

Am auzit şi noi de la alţii mai informaţi din zona arcului guvernamental că se tot vorbeşte prin conducerile partidelor, din ce în ce mai insistent de ceva vreme, de o comasare a alegerilor care vor avea loc anul viitor. 

Caricatura zilei

Pițuțurlică

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Un raport al Universitatii “Babes Bolyai” din Cluj Napoca a stabilit ca teza de doctorat a ministrului de Interne este plagiata. Credeti ca Lucian Bode sa demisioneze?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.