Donald Trump susţine că se aşteaptă să fie arestat marţi, într-o investigaţie a procuraturii din Manhattan

sâmbătă, 18 martie 2023, 17:38
2 MIN
 Donald Trump susţine că se aşteaptă să fie arestat marţi, într-o investigaţie a procuraturii din Manhattan

Fostul preşedinte al Statelor Unite Donald Trump a afirmat sâmbătă că se aşteaptă să fie arestat marţi, într-un caz al biroului procurorului districtual din Manhattan, potrivit unei postări făcută de acesta pe reţeaua Truth Social, transmite Reuters.

Un purtător de cuvânt al procuraturii nu a răspuns imediat unei cereri de comentarii. Trump a spus, fără a furniza dovezi, că ”scurgeri ilegale” de informaţii din biroul procurorului districtual din Manhattan au indicat că va fi arestat. El nu a detaliat care ar fi acuzaţiile.

”Scurgeri ilegale de la un birou al procurorului de district corupt şi extrem de politic din Manhattan… indică faptul că, fără a putea fi dovedită nicio crimă… de departe cel mai de frunte candidat republican şi fostul preşedinte al Statelor Unite ale Americii va fi arestat marţea viitoare”, a scris Trump.

Biroul procurorului districtual din Manhattan, Alvin Bragg, a început la începutul acestui an să prezinte dovezi unui mare juriu care investighează o plată de 130.000 de dolari pe care Michael Cohen, fostul avocat personal şi reparator al lui Trump, a făcut-o starului porno Stormy Daniels în ultimele zile ale campaniei lui Trump din 2016.

Daniels, al cărei nume real este Stephanie Clifford, spune că a avut o aventură cu Trump cu un deceniu în urmă. Trump a negat că aventura a avut loc.

Trump a fost preşedinte republican al SUA din 2017 până în 2021 şi a spus că va face o încercare de a reveni la Casa Albă în alegerile prezidenţiale din SUA din 2024.

Avocatul său Joseph Tacopina a declarat vineri seara că Donald Trump se va preda pentru a face faţă acuzaţiilor penale, dacă va fi pus sub acuzare de un mare juriu din Manhattan.

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii