Două autoturisme au fost spulberate de un TIR: cinci persoane au fost duse la spital

duminică, 23 iunie 2024, 19:11
1 MIN
 Două autoturisme au fost spulberate de un TIR: cinci persoane au fost duse la spital

Două autoturisme şi un TIR au fost implicate într-un accident rutier produs duminică după amiază pe drumul naţional 1, în judeţul Cluj. Primele date de la faţa locului arată că cinci persoane au fost rănite, printre victime numărându-se şi doi copii.

Traficul rutier în zona accidentului este îngreunat. În urma accidentului rutier au fost transportaţi la spital doi copii, o femeie şi un bărbat. Cu toţii sunt conştienţi şi cooperanţi.

ISU Cluj anunţă că în urma accidentului rutier au fost transportaţi la spital doi copii, o femeie şi un bărbat. Cu toţii sunt conştienţi şi cooperanţi. Nu a mai fost necesară prezenţa elicopterului, întrucât ambulanţele prezente la faţa locului au putut gestiona situaţia.

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 17:45, în localitatea Gilău, pe DN1 -E60. Potrivit oficialilor Poliţiei judeţene Cluj, trei autovehicule, respectiv două autoturisme şi un autocamion au fost implicate în eveniment.

”Nu au existat persoane încarcerate, însă necesită îngrijiri medicale 2 minori şi 3 adulţi. La faţa locului acţionează echipajele de la Garda de Intervenţie Gilău, cu o autospecială şi două ambulanţe SMURD, respectiv o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Jideţean. Pentru a sprijini partea medicală, la faţa locului va ateriza şi elicopterul SMURD”, informează reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj. La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia este îngreunată în zonă.

 

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii