Două companii cu afaceri importante în Iaşi au fost premiate pentru performanţele lor
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

sambata, 08.05.2021

Două companii cu afaceri importante în Iaşi au fost premiate pentru performanţele lor

GALERIE
premii companii Iasi
  • premii companii Iasi
- +

Câştigători sunt SCC România, la categoria Most Transformed Workplace – CEE, şi Ness România, la categoria Business Services Firm of the Year – România.

 

Două multinaţionale care au centre deschise şi în Iaşi au fost premiate pentru performanţele lor în sectorul serviciilor de afaceri din Europa Centrală şi de Est (CEE), în cadrul celei de-a 9-a Gală CEE Business Services Summit & Awards. Câştigătorii sunt SCC România, la categoria Most Transformed Workplace – CEE, şi Ness România, la categoria Business Services Firm of the Year – România.  Evenimentul s-a desfăşurat la Varşovia, în perioada 14-15 aprilie 2021, participând aproape 200 de manageri/lideri de opinie şi 147 de companii din CEE.

SCC are două centre de servicii pe piaţa IT&Outsourcing din România, respectiv în Iaşi şi Bacău, având în total 1.050 de angajaţi. Oferă servicii precum Suport pentru infrastructură, Managementul bazelor de date, Ambalarea aplicaţiilor şi Business Intelligence. Ness România proiectează, construieşte şi integrează platforme digitale şi software, care ajută organizaţiile şi companiile să îşi crească afacerile. Pe lângă Iaşi, mai au un sediu în Timişoara, centre care însumează 550 de angajaţi.  „Vreau să mulţumesc tuturor colegilor din SCC pentru efortul depus în direcţia adaptării şi alinierii la transformarea noului context de muncă din 2020. Acest premiu internaţional ne confirmă că am luat măsuri eficiente şi benefice pentru toţi angajaţii noştri”, a precizat Mihai Bondar, director SCC România. Cristian Nistor, brand manager în cadrul SCC România, arată că transformarea digitală are un impact semnificativ asupra managementului brandului SCC şi asupra strategiei lor generale.

„Fiind deja o companie digitală, ne-am adaptat şi transformat relativ rapid în noul context de muncă în anul 2020”, ne-a spus Cristian Nistor.  Gala promovează, de asemenea, regiunea CEE ca destinaţie de servicii de afaceri de clasă mondială pentru companiile globale care operează în Europa, America de Nord şi Asia. „Premiul ne onorează şi ne demonstrează că realizările noastre sunt recunoscute. Această distincţie este încununarea eforturilor tuturor colegilor din Ness România, cărora le mulţumim pentru dedicaţie şi implicare! Ness este o companie în continuă creştere, pentru care provocările sunt oportunităţi de dezvoltare şi găsire a unor soluţii inteligente, iar evenimentele ca cel de la Varşovia ne motivează să continuăm să facem acest lucru la standarde înalte”, a declarat Giorgiana Dumitru, marketing manager Ness România, pentru „Ziarul de Iaşi”.  

Dan Zaharia, consultant în cadrul companiei de imobiliare Extind: „Iaşul dovedeşte o maturitate în a consolida cadrul de dezvoltare pentru companiile deja existente, multe din ele prezente de 15-20 de ani aici. Nu trebuie însă neglijată capacitatea de a atrage noi investitori ITO prin finalizarea investiţiilor de noi proiecte de birouri (UBC Campus, Silk District), în sprijinirea Universităţii Iaşi de a rafina polul regional de talente, dar şi de a crea un nivel de trai ridicat prin digitalizarea serviciilor, a sprijinirii activităţilor culturale şi menţinerea unei poziţionări pro-europene şi pro-business”, consideră Dan Zaharia.

Cititi si: Trei multinaţionale care activează şi în Iaşi, nominalizate la premiile «CEE Business Services Summit & Awards»

Cititi si: O zi în biroul unei companii IT din Iaşi. Astăzi, la SCC

Cititi si: Cum este să lucrezi în IT într-o clădire modernă de birouri din Iași: O ZI LA NESS

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Obsesiile microbiştilor români

Nicolae GRECU

Obsesiile microbiştilor români

„Ne-a furat arbitrul” şi „jucătorul X ne-a vândut la pariuri” sunt unele dintre acestea.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Episodul de azi, penultimul din această serie, conţine o succintă prezentare a confuziei medievale dintre denumirile istorice Dacia versus Danemarca, respectiv Dacus versus Danus, confuzie pe baza căreia autori contemporani construiesc ipoteze aberante, cu motivaţie „patriotică”, dar cu un puternic iz protocronist.

După Înviere

pr. Constantin STURZU

După Înviere

Cea mai importantă predică a Domnului a fost una fără cuvinte. A început în Ghetsimani, cu sudoarea Lui, care "s-a făcut ca picături de sânge" (Luca 22, 44) şi a continuat pe Cruce, până la gestul de a-Şi da duhul de bunăvoie, nu pentru că fusese biruit de moarte. 

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

pulspulspuls

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Un amic cetitor atent atent ne-a pus ieri la dispoziţie această faină poză de campanie, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

În atenția DIICOT

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.