Două decese din cauza COVID la Iași în ultimele 24 de ore. Situația detaliată din județ
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Două decese din cauza COVID la Iași în ultimele 24 de ore. Situația detaliată din județ

GALERIE
covid
 • covid
- +

Conform datelor oferite de Institutul Naţional de Sănătate Publică, până astăzi, 13 ianuarie 2021, pe teritoriul judeţului Iaşi au fost confirmate 29292 de cazuri cu persoane infectate cu Covid-19 (cu 112 de cazuri în plus faţă de ziua precedentă). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 6699 au fost externate (cu 39 persoane externate în plus faţă de ziua precedentă).

În judeţul Iaşi în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 2 decese în rândul persoanelor confirmate pozitiv, numărul total de decese fiind 487.

Referitor la gradul de ocupare al paturilor (inclusiv paturi ATI) din spitalele suport COVID-19, conform raportărilor, astăzi, 13 ianuarie 2021, sunt ocupate 434 de paturi, din care 51 sunt paturi ATI.

Situaţia cu privire la gradul de ocupare pentru paturile ATI este următoarea:

 • 9 paturi ocupate la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase
 • 18 la Spitalul Mobil Leţcani
 • 6 la Spitalul de Pneumoftiziologie
 • 5 paturi la Spitalul Municipal Paşcani
 • 3 la Spitalul de Recuperare
 • 3 la Spitalul C.F. Iaşi
 • 7 la Spitalul de Neurochirurgie

În momentul de faţă mai sunt libere 16 paturi ATI:

 • 1 pat ATI la Spitalul Municipal Paşcani
 • 2 paturi ATI la Spitalul de Recuperare
 • 4 paturi la Spitalul C.F. Iaşi
 • 9 paturi ATI la Spitalul de Neurochirurgie

În spitalele suport COVID-19 mai sunt libere 267 de paturi:

 • 45 de paturi la Spitalul de Boli Infecţioase
 • 12 la Spitalul Spitalul Mobil Leţcani
 • 13 paturi la Spitalul de Pneumoftiziologie
 • 34 de paturi la Spitalul Hârlău,
 • 14 paturi la Spitalul de Recuperare,
 • 58 de paturi la Spitalul C.F Iaşi,
 • 9 paturi la Spitalul “Sf. Spiridon”
 • 18 paturi la Spitalul Militar
 • 64 de paturi la Spitalul CF Paşcani

La Spitalul Clinic „Dr. C.I. Parhon”, centru suport COVID-19 pentru bolnavii care au nevoie de asistenţă medicală de specialitate, este ocupat un pat ATI.

2 bolnavi confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus urmează tratamentul prin dializă în staţia de dializă de la Spitalul Clinic „Dr. C.I. Parhon” Iaşi.

La Spitalul Clinic de Obstetrica si Ginecologie “Elena Doamna” Iasi, centru suport COVID-19 pentru gravidele care au nevoie de asistenţă medicală de specialitate, nu sunt ocupate cele două paturi ATI.

Conform datelor centralizate la nivelul Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi, astăzi, 13 ianuarie 2021, un număr de 2753 de persoane se află în izolare, iar 4148 de persoane sunt carantinate la domiciliu.

Până în prezent, Direcţia de Sănătate Publică Iaşi a emis în total 29404 de decizii pentru persoanele aflate în izolare şi 30190 de decizii pentru persoanele aflate în carantină.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Joaca de-a reforma

Cătălin ONOFREI

Joaca de-a reforma

Îmi aduc aminte că aţi promis o Românie normală la cap, la inimă şi la trup!

Filmuletul zilei

opinii

Make Romania Great Again!

Briscan ZARA

Make Romania Great Again!

A fost vreodată România noastră grandioasă, a fost vreun moment din istorie la care ne putem raporta şi care poate fi luat drept exemplu de reuşită, de „aşa da”? Poate cineva spune că o anumită perioadă a fost cea mai apropiată de nivelul albastru al satisfacţiei dintre toate? A existat un moment la care să ne raportăm şi să zicem: „Nu mai e cum a fost atunci când eram cei mai şmecheri, când călăream valul, când eram temuţi, respectaţi, apreciaţi la adevărata valoare”?

Bunul păstor

Mihai DORIN

Bunul păstor

A plecat la Domnul mult prea devreme, la o vârstă la care un îndrumător spiritual îşi desăvârşeşte misiunea creştină, Prea Sfinţitul Florentin Crihălmeanu, episcop greco-catolic de Cluj-Gherla. Clujenii ne-au oferit cu acest prilej o lecţie de dragoste şi civilizaţie, prin felul în care au înţeles să-şi arate preţuirea pentru blândul păstor, care în cei peste 23 de ani de slujire a cucerit inimile credincioşilor. Şi nu au fost doar cei greco-catolici, aşa cum eu însumi am înţeles cu ani în urmă, atunci când l-am cunoscut, ci deopotrivă ortodocşi ori romano-catolici. 

Un chip pururi adorat

Nichita DANILOV

Un chip pururi adorat

A luminat ea, femeia, vreodată, inima lui bântuită de disperare şi dorinţă de moarte? În întunecatele clipe ale existenţei sale, şi-a adus oare aminte Eminescu de trecerea Veronicăi prin viaţa sa? Sau a fost şi ea o dezamăgire pustiitoare, cum deseori e existenţa oricăruia dintre noi pentru un altul? A fost ea picătura de neant ce a umplut paharul suferinţei sale sau stropul de lumină ce i-a împrăştiat, fie şi pentru o clipă, întunericul?

pulspulspuls

Unde-s ieşenii din scandalul intern din PNL? Or fi ăia ascunşi după draperie?

Unde-s ieşenii din scandalul intern din PNL? Or fi ăia ascunşi după draperie?

Iată, stimaţi telespectatori, că iarăşi pică ieşenii de papagal în politichia care se face la Bucureşti.

Caricatura zilei

N-a pățit-o numai Trump

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.