anunturi
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Dr. Gheorghe Bălan, medic specialist gastroenterologie, în echipa Arcadia (P)

GALERIE
comunicat-print_11-balan
 • comunicat-print_11-balan
- +

Asistent universitar dr. Gheorghe Bălan, medic specialist gastroenterologie cu vastă experiență în endoscopia digestivă, se alătură echipei Arcadia în cel mai mare centru privat de gastroenterologie din nord-estul României.

Expertiza oferită de dr. Gheorghe Bălan pacienților este rezultatul direct al pregătirii de specialitate, concretizată într-o activitate medicală desfășurată în sprijinul pacienților: peste 2 000 de endoscopii digestive superioare diagnostice, peste 1 500 de colonoscopii diagnostice, peste 750 de rezecții endoscopice: polipectomii colo-rectale, gastrice sau duodenale, peste 1 000 de colangiopancreatografii endoscopice retrograde (ERCP), peste 500 de proceduri de hemostază endoscopică în urgență, peste 250 de proceduri endoscopice paleative: stentări esofagiene, duodenale sau colonice, montare de gastrostome endoscopice, permeabilizări tumorale, dilatări ale stricturilor esofagiene.

Cu experiență zilnică în laboratorul de endoscopie intervențională, dr. Gheorghe Bălan este președinte ales al Grupului Român al Tinerilor Gastroenterologi și membru al Societății Române de Gastroenterologie și Hepatologie, al Societății Americane de Endoscopie Digestivă și al Societății Europene de Endoscopie Digestivă.

În Centrul de Gastroenterologie Arcadia, Dr. Gheorghe Bălan va realiza numeroase proceduri gastroenterologice: endoscopia digestivă superioară high definition asistată prin cromoendoscopie virtuală și magnificație optică, colonoscopia high definition asistată prin cromoendoscopie virtuală și magnificație optică și polipectomia endoscopică în cadrul aceleiași proceduri,colangiopancreatografia endoscopică retrogradă asistată laparoscopic – tratamentul într-o singură ședință a litiazei căilor biliare, rezecția endoscopică a polipilor dificili, a leziunilor cu extindere laterală și rezecția endoscopică mucosală, managementul endoscopic al stenozelor esofagiene și/sau pilorice și altele.

Activitatea medicală – consultații, investigații și intervenții – este dublată de activitatea științifică, de cercetare, și cea didactică pe care asistent univ. dr. Gheorghe Bălan o desfășoară în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, în cadrul modulelor dedicate studenților și medicilor rezidenți.

Lider în sănătate în regiunea de Nord-Est, Arcadia – Spitale și Centre Medicale oferă servicii medicale integrate, fondate pe o structură complexă, într-o continuă dezvoltare (Spital Multidisciplinar, Spital de Cardiologie Intervențională, 3 Centre de Imagistică Medicală, Maternitate, 6 Centre Medicale).

Începând cu data de 1 septembrie 2020, Dr. Gheorghe Bălan, medic specialist gastroenterologie, va acorda consultații și va realiza investigații și intervenții gastroenterologice în Arcadia. Pentru programări, pacienții au la dispoziție numărul 0232 920, Call Center Arcadia.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (I)

Alexandru LĂZESCU

Cum trebuie citite demersurile d-lui Macron de modificare a Tratatului UE (I)

Într-un fel chiar şi Eurovizonul a arătat de ce mulţi europeni, mai ales cei din grupul nordic şi de pe flancul estic, nu au deloc încredere că o Europă suverană sub comandă franco-germană, decuplată de „anglo-saxoni”, le-ar putea asigura securitatea.

opinii

Catedrala simfonică a lui Eugen Doga

Nichita DANILOV

Catedrala simfonică a lui Eugen Doga

Dacă ar trebui să folosesc o imagine parabolică pentru percepţia muzicii sale, atunci, forţând un pic accentele, aş spune că la auzul uverturilor şi simfoniilor sale până şi pietrele de pe caldarâm se trezesc din amorţire şi încep să danseze transformându-se când în nişte clape de pian, când în nişte imense clape de armonică.

Nevoia de noroc

Michael ASTNER

Nevoia de noroc

Repet şi o spun din nou: E nevoie şi de oareşce noroc - şi în viaţă, şi în joc.

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (III)*

Eugen MUNTEANU

Identitate personală, identitate etnică, identitate naţională (III)*

Pornind de la constatarea că limba nu este un bloc unitar şi omogen, ci un conglomerat de varietăţi, autorul analizează funcţia limbii în configurarea identităţii naţionale.

pulspulspuls

Musiu senator şi madam dipotat: o explicaţiune pentru a ţine de cald în uichend

Musiu senator şi madam dipotat: o explicaţiune pentru a ţine de cald în uichend

Ca o mică explicaţiune despre una sau alta din cele întâmplate în politichia locală, haideţi să opinăm pe astăzi despre o ciudăţenie remarcată de unii observatori ieşeni mai atenţi din fire. 

Caricatura zilei

Isărescu Ceai de Tei

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X