Dr. Gheorghe Bălan, medic specialist gastroenterologie, în echipa Arcadia (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 31.07.2021

Dr. Gheorghe Bălan, medic specialist gastroenterologie, în echipa Arcadia (P)

GALERIE
comunicat-print_11-balan
  • comunicat-print_11-balan
- +

Asistent universitar dr. Gheorghe Bălan, medic specialist gastroenterologie cu vastă experiență în endoscopia digestivă, se alătură echipei Arcadia în cel mai mare centru privat de gastroenterologie din nord-estul României.

Expertiza oferită de dr. Gheorghe Bălan pacienților este rezultatul direct al pregătirii de specialitate, concretizată într-o activitate medicală desfășurată în sprijinul pacienților: peste 2 000 de endoscopii digestive superioare diagnostice, peste 1 500 de colonoscopii diagnostice, peste 750 de rezecții endoscopice: polipectomii colo-rectale, gastrice sau duodenale, peste 1 000 de colangiopancreatografii endoscopice retrograde (ERCP), peste 500 de proceduri de hemostază endoscopică în urgență, peste 250 de proceduri endoscopice paleative: stentări esofagiene, duodenale sau colonice, montare de gastrostome endoscopice, permeabilizări tumorale, dilatări ale stricturilor esofagiene.

Cu experiență zilnică în laboratorul de endoscopie intervențională, dr. Gheorghe Bălan este președinte ales al Grupului Român al Tinerilor Gastroenterologi și membru al Societății Române de Gastroenterologie și Hepatologie, al Societății Americane de Endoscopie Digestivă și al Societății Europene de Endoscopie Digestivă.

În Centrul de Gastroenterologie Arcadia, Dr. Gheorghe Bălan va realiza numeroase proceduri gastroenterologice: endoscopia digestivă superioară high definition asistată prin cromoendoscopie virtuală și magnificație optică, colonoscopia high definition asistată prin cromoendoscopie virtuală și magnificație optică și polipectomia endoscopică în cadrul aceleiași proceduri,colangiopancreatografia endoscopică retrogradă asistată laparoscopic – tratamentul într-o singură ședință a litiazei căilor biliare, rezecția endoscopică a polipilor dificili, a leziunilor cu extindere laterală și rezecția endoscopică mucosală, managementul endoscopic al stenozelor esofagiene și/sau pilorice și altele.

Activitatea medicală – consultații, investigații și intervenții – este dublată de activitatea științifică, de cercetare, și cea didactică pe care asistent univ. dr. Gheorghe Bălan o desfășoară în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, în cadrul modulelor dedicate studenților și medicilor rezidenți.

Lider în sănătate în regiunea de Nord-Est, Arcadia – Spitale și Centre Medicale oferă servicii medicale integrate, fondate pe o structură complexă, într-o continuă dezvoltare (Spital Multidisciplinar, Spital de Cardiologie Intervențională, 3 Centre de Imagistică Medicală, Maternitate, 6 Centre Medicale).

Începând cu data de 1 septembrie 2020, Dr. Gheorghe Bălan, medic specialist gastroenterologie, va acorda consultații și va realiza investigații și intervenții gastroenterologice în Arcadia. Pentru programări, pacienții au la dispoziție numărul 0232 920, Call Center Arcadia.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Berbecii care plătesc şi decid

Nicolae GRECU

Berbecii care plătesc şi decid

Pentru revigorarea sportului românesc şi a naţionalelor de fotbal , o strategie pe termen lung este posibilă. Pentru cluburi, este o utopie, unde modelul din Pipera face prozeliţi.

Filmuletul zilei

opinii

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (5)

Eugen MUNTEANU

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (5)

Sunt dator să încep acest penultim episod despre iniţierea mea în umilul meşteşug al pescuitului cu undiţa cu rectificarea unei erori din foiletonul trecut.

Creştinul şi concediul*

pr. Constantin STURZU

Creştinul şi concediul*

Pe tesaloniceni, Sfântul Apostol Pavel îi atenţiona: "rugaţi-vă neîncetat" (I Tesaloniceni 5, 17). Iar ucenicul său iubit, Timotei, primea, ca episcop, îndemnul: "stăruieşte cu timp şi fără de timp" (II Timotei 4, 2). Nu putem, aşadar, pune nici măcar o secundă între paranteze rugăciunea sau să ne autosuspendăm din statutul de creştin (sau, mai ales, de preot). A ne lua concediu nu înseamnă a nu ne mai face pravila, a dezlega postul, a sta cu burta la soare în timpul Liturghiei duminicale etc. Avem, însă, două repere în Sfintele Scripturi şi în Sfânta Tradiţie care ne lămuresc cam în ce fel se poate vorbi, totuşi, despre vacanţă în termeni creştini.

Dezvoltare şi dezvoltatori

pr. Constantin STURZU

Dezvoltare şi dezvoltatori

pulspulspuls

Domn premare a plecat în concediu în străinătăţuri fără să spună lumii

PULS

Domn premare a plecat în concediu în străinătăţuri fără să spună lumii

Ieri dimineaţă, când se îngâna ziua cu noaptea, ghici cine se îndrepta spre aeroport, stimaţi telespectatori? Da, aţi ghicit, era dom’ premare în persoană. Nu, nu, nu era în drum spre vreo Brazilie, vreun Madagascar sau alt stat cu care nu avem acord de extrădare, nu, nu… Omul cică s-a îmbarcat efectiv ca tot omul, într-o cursă de Antalya, unde a plecat cu famiglia pentru relaxare timp de zece zile, din ce am înţeles. După cum ştiţi, chiar cu o zi înainte de plecare în zona Antalyei au izbucnit masive incendii de vegetaţie şi păduri din cauza caniculei ucigătoare, şi zic unii că premarele a stat niţel la îndoială din cauza asta, a urmărit cu mare atenţie ştirile tematice, apoi a decis că musai să plece, ca să nu piadă banii pe bilete. 

Caricatura zilei

Bumerang

Editia PDF

Bancul zilei

Când ma întâlnesc în parc si vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie! (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.