anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Dragnea junior vrea despăgubiri de la CEC pentru scurgere de informații în presă

GALERIE
valentin-dragnea
  • valentin-dragnea
- +

În februarie 2018, câteva extrase de cont de la CEC Bank, sucursala Corabia, pe numele lui Valentin Ștefan Dragnea au fost publicate în presă. În aprilie 2018, Dragnea junior a dat CEC în judecată. În iulie a.c., a primit despgubiri de 25.000 de euro. Decizia nu e definitivă.

În motivarea cererii, se arată că, în datele de 28.09.2017 și 15.12.2017, au fost generate de către Unitatea CEC Bank SA Corabia, pe numele reclamantului, două extrase de cont. Aceste extrase de cont au fost emise fără a exista o solicitare în acest sens din partea reclamantului, banca acționând în mod voluntar la generarea acestora.

Ulterior emiterii voluntare și neautorizate de către bancă a extraselor de cont, acestea au fost încredințate unei terțe persoane, devenind subiectul mai multor articole de presă.

Astfel, susține reclamantul că, în primul rând, prin divulgarea neautorizată, cu încălcarea secretului bancar, de către CEC Bank a informațiilor a extraselor de cont, au fost făcute publice date personale, atât date financiare, cât și domiciliul reclamantului. În al doilea rând, divulgarea neautorizată a generat apariția în presă a articolelor de presă menționate, în care au fost făcute numeroase speculații neadevărate cu privire la proveniența și destinația sumelor de bani, imaginea sa fiind astfel grav prejudiciată.

CEC Bank a admis, arată Tribunalul București, acuzațiile, dar nu și responsabilitatea, invocând fapta unui angajat.

Aflați amănunte de pe newsweek.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Politruci

Cătălin ONOFREI

Politruci

Da, sunt total de acord cu Orban. Politrucii trebuie mătrăşiţi. Dar începeţi cu cei din PNL, din PSD, din USR! Sigur este vorba de o măsură constituţională!

Filmuletul zilei

opinii

Cuvântul ierarhului

Mihai DORIN

Cuvântul ierarhului

Trăim o stare de agitaţie care ne complică vieţile, iar pe unii îi împiedică să gândească responsabil. Am în vedere mai ales pe cei care au datoria - prin statutul funcţiei şi fişa postului - să aducă măcar un strop de calm, dacă pace nu pot, din varii motive, care ţin nu atât de complexitatea gestionării pandemiei, cât de incapacitatea intelectuală de a identifica soluţii mature, nu simple măsuri imperativ-restrictive. 

Câte ceva despre enigmele alegerilor prezidenţiale din SUA

Nichita DANILOV

Câte ceva despre enigmele alegerilor prezidenţiale din SUA

Mergeam cu autobuzul 42 CUG – Copou, pe traseul ce cuprinde Bazarul, dealul Cetăţuia, cartierul Frumoasa, Manta Roşie, Pasarela Bucium, Bulevardul Socola, Bulevardul Tudor Vladimirescu, Elena Doamnă, Tg. Cucu, Bulevardul Independenţei, Casa Studenţilor, Universitatea, Supermagazinul Copou, Rondul de la Agronomie şi înapoi. Făcusem de câteva ori traseul, stând pe scaun şi privind pe geam.

Scrisoarea tovarăşului Călugăr

Michael ASTNER

Scrisoarea tovarăşului Călugăr

Prin ianuarie 1974, tata a primit o scrisoare oficială de mulţumire de la maiorul în rezervă Ioan Călugăr, comandantul Centrului de Pregătire Militară a Tineretului pentru Apărarea Patriei de pe lîngă Întreprinderea de Confecţii „Steaua Roşie“ Sibiu. Iat-o:

pulspulspuls

Oare ce o fi cu diversiunea cu miros kaghebist a lui Peni Hill

Oare ce o fi cu diversiunea cu miros kaghebist a lui Peni Hill

Când vă spuneam noi că ceva e putred în relaţiile externe ale lui Peni Hill, că nu degeaba l-a şi acuzat Dragnea la vremea lui, la un moment dat, că e băiat de mingi de-al ghinărarilor din SIE, voi nu şi nu: Bartman, Batman... 

Caricatura zilei

Bun simt auto

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.