Drumeţii şi ateliere la şcoala de vară de la Seven Hills
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 02.12.2020

Drumeţii şi ateliere la şcoala de vară de la Seven Hills

GALERIE
Seven Hills International School
  • Seven Hills International School
- +

Părinţii care doresc să le ofere copiilor un program „Summer school” pot alege singura şcoala cu predare exclusiv în limba engleză din reginea Moldovei.

La Seven Hills se organizează vara aceasta ateliere educative de dezvoltare personală, activităţi muzicale, manifestări distractive în aer liber, cluburi de discovery, engleză, lectură şi chiar drumeţii. „Programul de vară organizat de singura şcoală Cambridge din regiune se adresează prichindeilor de grădiniţă şi elevilor din ciclurile primar şi gimnazial.

Copiii vor avea un program pe placul lor, deosebit de interesant şi antrenant. Activităţile educative includ ateliere de muzică, de dezvoltare a abilităţilor practice, de lectură şi de stimulare a creativităţii. În aer liber, cei mici vor merge în drumeţii şi vor participa la activităţi sportive şi de orientare turistică. După-amiezile vor fi dedicate cluburilor diverse, precum English Lab, Arts and Crafts, Reading for Pleasure, Discovery, Games Lab, Filmoteca Seven Hills şi Cercetaşii Seven Hills”, a explicat Liliana Romaniuc, directorul şcolii. Seven Hills Summer School se va desfăşura în perioada 29 iunie – 31 iulie, de luni până vineri, între orele 08:30 – 16:30. Taxa de participare la activităţile educaţionale porneşte de la 450 de lei pe lună.

Seven Hills International School este singura şcoală Cambridge din regiune şi a treia la nivel naţional. Aceasta are sediul în clădirea United Business Center 2 din ansamblul Palas Iaşi şi oferă programe educaţionale după curriculum britanic pentru grădiniţă, ciclul primar, gimnazial şi liceal. Studiile absolvite de elevi, urmate exclusiv în limba engleză, vor fi recunoscute şi echivalate peste tot în lume.

 
 
 
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Vot de Sf. Nicolae

Lucian DÎRDALA

Vot de Sf. Nicolae

Chiar dacă parlamentarii şi Parlamentul, ca instituţie, nu se bucură de încredere în rândul opiniei publice, cetăţenii României sunt singurii care pot remedia această situaţie, prin voturile lor. Singura condiţie ar fi ca ele să fie rezultatul unui proces de reflecţie atentă şi, poate, de deliberare sinceră cu cei apropiaţi.

Filmuletul zilei

opinii

Votul ca dar

Florin CÎNTIC

Votul ca dar

Deşi nu sunt superstiţios, m-am gândit să reiau acest text scris înainte de europarlamentarele de anul trecut, cu speranţa că poate nu şi-a pierdut din caracterul său profetic şi duminică va fi dusă la bun sfârşit o acţiune începută atunci.

O lume ce gândea în basme şi vorbea în poezii

Radu PĂRPĂUȚĂ

O lume ce gândea în basme şi vorbea în poezii

Această lume nu judeca sau, vai! nu condamna lumea de ieri cu mintea de azi, stângistă, de un neomarxism avântat şi prostesc. Măcar de-ar fi numai prefăcut, dar e prostesc. Nu cunoştea „progresismul” actual şi nici nu-l practica. Pentru ea lumea veche era şi lumea de azi, nu era una „mai înaintată”. 

Boala locvacităţii deşănţate

Ioan MILICĂ

Boala locvacităţii deşănţate

Să ne imaginăm, urmând firul consideraţiilor lui Huxley, că apocalipsa discursivă declanşată pe durata pandemiei actuale se traduce nu numai într-un puhoi de bâlbe, aberaţii, confuzii şi nehotărâri de tot soiul, ci şi într-un lanţ de constrângeri, privaţiuni şi pedepse, impuse printr-un discurs public ofensiv şi cinic, care amplifică încordarea şi istovirea psihică a indivizilor. 

pulspulspuls

Mesaj pentru nea Orban: iacătă de ce tac mâlc băieţii matale!

Mesaj pentru nea Orban: iacătă de ce tac mâlc băieţii matale!

Fiindc-am auzit că tot a anunţat nea Şică Orban că vine azi la Iaşi, am zis că merită să-i transmitem pe această cale şi o anume informare despre care suntem siguri că nu ştiu să i-o spună conţilierii lui de la Bucureşti, în legătură cu Iaşul. 

Caricatura zilei

Moldova: ”Avem autostradă, doar că-i la Bacău”

Editia PDF

Bancul zilei

O ambulanta goneste pe strazi si, la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.