Drumul către succesul în IT este pavat cu ore de practică pe bune. La Wantsome
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial

Drumul către succesul în IT este pavat cu ore de practică pe bune. La Wantsome

GALERIE
foto-nou
  • foto-nou
- +

„I've always considered myself to be just average talent and what I have is a ridiculous insane obsessiveness for practice and preparation.” - Will Smith

Pe 23 septembrie, primii absolvenți ai academiei Wantsome au ieșit victorioși pe ușile sălilor de curs, încrezători în ceea ce le va aduce viitorul. Unii dintre ei au „furat” startul, căci au reușit să se angajeze încă din primele săptămâni de curs. Suntem mândri de fiecare în parte și de noi deopotrivă și abia așteptăm să începem cea de-a doua serie de cursuri.


Primele Wantsome Transformations

 

Fiecare om este diferit iar cursanții noștri ne-au demonstrat acest lucru; unii au preferat să parcurgă întreaga programă a cursurilor de testare manuală sau automată și abia apoi să aplice pentru joburi iar alții s-au simțit pregătiți după doar câteva săptămâni de curs.

Dintre aceștia din urmă, șase sunt deja angajați și fericiți iar poveștile lor au început să apară și aici, pe blogul nostru. Vă invităm să citiți despre transformările Veronicăi și ale Endorei în junior programmers la Continental din proiectant, respectiv tehnician dentar.

Este important de menționat este că acești oameni, atunci când au călcat pragul sălilor noastre de curs, aveau cunoștințe minime în domeniul testării.

Așadar, ceea ce face Wantsome special este că ia oameni ce pot veni cu zero cunoștințe de programare și îi transformă în candidați perfect angajabili. Cursurile noastre sunt suficiente pentru ca acest lucru să se întâmple și nu este nevoie de alte cursuri suplimentare.

 

What's the next move?

 

Progresele uimitoare ale cursanților noștri ne-au dat aripi și ne-au încurajat să continuăm și, drept rezultat, în data de 10 octombrie va începe o nouă serie de cursuri Wantsome. Pe lângă cursurile de testare manuală și testare automată cu care am pornit anul trecut, acum am introdus încă trei nou-nouțe și la fel de prietenoase: Programare Java, Infrastructure și Programare .NET.

Am adus alături de noi traineri cu experiență, dar și cu drag de oameni și dornici să împărtășească din cunoștințele lor.

 

Credem în educație prin practică

 

Ne place să spunem despre trainerii noștri că sunt speciali iar acest lucru a fost confirmat și de cei ce au urmat deja cursurile lor. Puterea lor specială este de a fi alături de fiecare om în parte, de a-și alege cuvintele și exemplele potrivite, de a descoperi potențialul din fiecare și de a-i sprijini pentru a și-l pune în valoare.

Sunt oameni cu multă experiență în domeniu iar acest lucru se vede atât în partea teoretică a cursurilor, cât mai ales în cea practică. Noi credem în educație prin practică și ne bucurăm să avem alături traineri ce ne împărtășesc filosofia.

 

Perioada de înscrieri este deschisă

 

Wantsome transformă oameni ce își doresc o schimbare în carieră sau îi ajută să avanseze și să se perfecționeze pe cei care sunt deja pe drumul acesta. Așadar, dacă faci parte din una dintre aceste categorii, ești potrivit pentru cursurile noastre.

Trebuie să știi că ne dorim alături în această aventură oameni care sunt la fel de implicați ca noi și de aceea viitorii noștri cursanți trebuie să treacă de o etapă de selecție (un interviu și un test).

 

Cursurile încep pe 10 octombrie, so hurry up!

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Hai cu pensiile speciale: Poliţiştii tocmai au mai rupt un gât!

Dan CONSTANTIN

Hai cu pensiile speciale: Poliţiştii tocmai au mai rupt un gât!

După cum se poate observa din cele trei cazuri, atât intervenţia, cât şi neintervenţia Poliţiei provoacă pierderi de vieţi omeneşti.

Filmuletul zilei

opinii

Şerban Axinte şi anxietăţile sale

Nichita DANILOV

Şerban Axinte şi anxietăţile sale

Consider că nu e simplu să scrii un reportaj contemplându-ţi de pe marginea prăpastiei propriul tău abis existenţial în care simţi că luneci fără să găseşti un punct de echilibru.

Noii infractori

Dana ȚABREA

Noii infractori

În cadrul Maratonului dramaturgiei israeliene pe scene româneşti, derulat între 14 şi 16 aprilie, cele cinci teatre partenere (Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti, Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul „Toma Caragiu” Ploieşti, Teatrul „L.S. Bulandra” Bucureşti şi Teatrul de Stat din Constanţa), propun publicului, cu ocazia Zilei Naţionale a Israelului, montări ale pieselor unor autori israelieni de prestigiu, precum Edna Mazia, Hillel Mittelpunkt, Zadok Zemach, Savyon Liebrecht sau Hanoh Levin.

„Absolutismul” libertăţii de expresie

Michael ASTNER

„Absolutismul” libertăţii de expresie

Ultima întrebare a interviului (din Die Welt) luat de Mara Delius politologului Mark Lilla (despre care am scris săptămâna trecută) pune-n discuţie declaraţia unei critici a scrisorii deschise semnată anul trecut de 150 de intelectuali din SUA (majoritatea de stânga!, cum m-a asigurat la telefon un prieten…).

pulspulspuls

Un deştept Grămadă

Un deştept Grămadă

Până mai ieri, indiferent de guvern, PSD sau PNL, fostul dipotat local PMP Grămadă avea numai cuvinte de laudă despre orice ministru al Sănătăţii.

Caricatura zilei

Cu telefonu pe trecere

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.