anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

După Calculatoare, Electronica e cea mai căutată facultate de la Politehnică

GALERIE
inscrieri facultate1
  • inscrieri facultate1
- +

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi“ din Iaşi are până în prezent 1.775 de dosare depuse pentru locurile la buget şi 53 de dosare la taxă pentru toate cele 11 facultăţi.

 

 Astfel, în cursul zilei de ieri au fost depuse doar 181 de dosare pentru locurile la buget şi 6 pentru cele la taxă, în condiţiile în care luni, pe 16 iulie, au fost depuse 353 de dosare pentru locurile la buget şi 12 pentru cele la taxă. Trebuie însă menţionat că din cele peste 350 de dosare depuse luni, puţin peste 100 au fost depuse la Facultatea de Automatică şi Calculatoare, luni fiind ultima zi de depunere a dosarelor la această facultate. Ieri, cele mai multe dosare au fost depuse la Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei, 47 pentru locurile la buget şi două pentru cele la taxă, 33 de dosare pentru locurile la buget la Facultatea de Construcţii şi Instalaţii şi 32 de dosare la buget la Facultatea de Mecanică.

La polul opus, cu cele mai puţine dosare depuse de la începutul perioadei de admitere, sunt facultăţile de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului „Cristofor Simionescu“, cu 36 de dosare pentru locurile la buget şi unul la taxă, cea de Ştiinţa şi Ingineria Materialelor, cu 27 de dosare la buget şi 10 la taxă, Facultatea de Textile – Pielărie şi Management Industrial, cu 39 de dosare la buget, şi Facultatea de Hidrotehnică, Geodezie şi Ingineria Mediului, cu 42 de dosare la buget şi două la taxă.

 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

PNL nu poate guverna fără PSD

Cosmin PAȘCA

PNL nu poate guverna fără PSD

Nu este exclus ca, pe fondul unui dezinteres masiv la urne, PSD să obţină un număr de mandate sensibil mai mare decât cel estimat pe baza voturilor de la locale. Şi atunci nici „mama” alianţei cu USR PLUS, PMP şi UDMR nu va oferi PNL liniştea necesară să guverneze.

Filmuletul zilei

opinii

Transformare

Codrin Liviu CUȚITARU

Transformare

„Laa instaanţăă meelg cuu aaltceevaa. Suusţiin căă m-aauu deesnaaţiioonaaliizaat ceeii dee laa LLS, puunâânduu-măă săă fuumeez... Aam şii dooveezii. Mii-aauu daat naarghiileeaa, aauu făăcuut aapooii seelfiiuulii şii auu puus poozeelee pee Facebook cuu coomeentaaliiuul - S-aa tuulciit chiineezooiiuul! M-aauu moodiifiicaat deecii. M-aauu deesnaaţiioonaaliizaat. Veezii tuu, Coodliinee, îînvăăţâând eeuu loomâânaa, aam deescoopeeriit şii cuum săă fiiuu hooţ, ceeaa cee ee biinee.” N-am mai ştiut ce să adaug. Am rămas plost.

Din corola de minuni a creierului - Memoria

Bogdan ILIESCU

Din corola de minuni a creierului - Memoria

„Without memory, there is no culture. Without memory, there would be no civilization, no society, no future.” Elie Wiesel

Centenar diplomatic (II)

Florin CÎNTIC

Centenar diplomatic (II)

1920 a însemnat recunoaşterea internaţională a României complete, în adevăratele sale fruntarii. Trianonul şi apoi, în octombrie, Parisul, sunt cele două repere de neuitat pentru că ele au adus consfinţirea unirii cu Transilvania şi Basarabia.

pulspulspuls

Vorba zilei: Cică Chirica are mai mulţi oameni pe lista PSD decât pe cea a PNL

Vorba zilei: Cică Chirica are mai mulţi oameni pe lista PSD decât pe cea a PNL

Pe la sfârşitul anilor 90, Mircea Dinescu a făcut valuri printr-o afirmaţie la adresa şefului Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii, un profesor universitar care frecventa asiduu diverse conferinţe internaţionale, în pofida faptului că nu prea stăpânea limbile străine. 

Caricatura zilei

Chef

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.