După integrarea cu iQuest, gigantul IT Nagarro continuă angajările în Iași (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

După integrarea cu iQuest, gigantul IT Nagarro continuă angajările în Iași (P)

GALERIE
Voicu Stoiciu Managing Partner Nagarro_1
  • Voicu Stoiciu Managing Partner Nagarro_1
- +

Compania recrutează specialiști locali în Java, frontend developer, DevOps și .NET 

Filiala locală a Nagarro, lider global în inginerie digitală și soluții tehnologice, recrutează 50 de IT-ști din România, specializați în tehnologii precum Java, frontend developer, DevOps și .NET. Noii angajați, la fel și cei actuali, vor lucra remote, în echipe mixte din geografii diferite.

Prin recenta fuziune cu iQuest, echipa Nagarro România numără în prezent circa 840 de specialiști IT, dintre care 20 recrutați în ultimele două luni. În total, grupul Nagarro are peste 8.400 de angajați în întreaga lume. Pentru 2021, pe fondul unei evoluții favorabile la nivel global a interesului pentru serviciile de inginerie digitală, compania are planuri de extindere și pe plan local, astfel că își propune să atragă încă 50 de profesioniști români în organizație, pentru toate centrele sale din România, inclusiv din Iași.  

Nagarro a înțeles beneficiile desfășurării activității remote cu mult înainte de criza Covid-19 și a practicat în ultimii ani acest mod de lucru, axat pe echipe formate din specialiști care activează în orașe și chiar țări diferite. Cu o acoperire de 25 de țări la nivel mondial și zeci de locații pe plan național, compania are la bază un model organizațional antreprenorial, plat și agil, în care angajații beneficiază de autonomie și un mod de lucru distribuit, făcând distanța fizică irelevantă. 

Portofoliul de clienți Nagarro include peste 750 dintre cele mai importante companii la nivel global din industriile de Manufacturing, Transport & Logistics, Banking & Insurance, Life sciences, Automotive, Digital, Retail și Telecom, din țări precum SUA, Marea Britanie, Elveția, Germania, Spania, Italia, Austria și statele nordice

Specialiștii Nagarro beneficiază de programe interne de dezvoltare a aptitudinilor profesionale

Pe lângă ofertele disponibile pentru toți specialiștii IT din piață, Nagarro oferă angajaților săi acces la o platformă globală, internă – Nagarro University – prin care aceștia se pot dezvolta profesional prin participarea la workshopuri, sesiuni tehnice ori testări periodice.  

Totodată, compania se implică și în programe de pregătire și susținere dedicate tinerilor absolvenți, care sunt caracterizați de dorința de învățare continuă și perfecționare, potrivit reprezentanților Nagarro. Astfel, în fiecare an, specialiștii companiei susțin, alături de universitățile tehnice din marile orașe din România, sesiuni pe diverse tematici din industria digitală și colaborează la crearea curriculei de cursuri pentru calificările tehnice.  Poti afla mai multe despre programele lor de recrutare si training pe www.nagarro.com, sectiunea Careers.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Alexandru LĂZESCU

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Îndoiala şi spiritul critic nu mai sunt la modă. Un curent dominant în mass media şi pe reţelele sociale cultivă intoleranţa faţă de punctele de vedere care se abat de la cele considerate acceptabile, „corecte”, adesea, în mod ironic, „în numele ştiinţei”.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Liviu Suhar

Nichita DANILOV

Liviu Suhar

Senzaţia pe care o încearcă spectatorul privindu-i tablourile e una stranie. Cufundate într-o tăcere ce trece dincolo de cotidian, proiectându-şi umbra lăuntrică în spaţiul ancestral, obiectele par să comunice între ele într-un limbaj mut, prin intermediul ultrasunetelor transpuse într-o partitură muzicală. Tăcerea lor e înşelătoare.

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Dana ȚABREA

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Aparent, dacă e să-l avem în vedere pe Richard Rorty, distincţia dintre sferele publică şi privată sunt separate în măsura în care problemele care cad sub incidenţa fiecăreia dintre ele sunt diferite şi, desigur, întrebările adresate sunt altele. Cu privire la individul uman, cineva ar putea fi deopotrivă liberal şi ironist, ceea ce conduce la posibilitatea ca cele două sfere să nu prezinte o opoziţie ireconciliabilă. Dimpotrivă. Cele două sfere converg. Să luăm ca exemplu familia: prin definiţie familia presupune spaţiul privat şi discreţia, cu toate acestea familia este reglementată prin reguli şi norme care ţin de sfera publică.

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Michael ASTNER

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Acum trei ani, la început de martie - eram în drum spre Bucureşti (cu trenul) - m-am trezit cu un mesaj de la o persoană necunoscută, dar cu acelaşi nume de familie. Am avut o conversaţie ciudăţică pe messenger cu femeia în cauză, apoi am uitat de discuţie. 

pulspulspuls

Suferinţele discrete ale madamei

Suferinţele discrete ale madamei

Una mai molcuţă, de uichend, pe azi, dacă tot e sâmbătă şi e aşa frig afară. Şi ce ar putea fi mai moale şi mai pufos decât opera lirică, stimaţi telespectatori, şi mai ales graniţa penală a acesteia cu politichia mâloasă de Bahlui? 

Caricatura zilei

De 8 martie

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.