anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

E clară treabă, fraţilor: oamenii lui Mihăiţă sunt toţi în fundul gol!

GALERIE
puls
 • puls
- +

Nu ştim dacă ştiţi, dar, pe lângă un fin analist cu doftorat magna cu lăute în sforăraie politică de Bahlui, amicul nostru Archibald Tănase este şi un vechi şi încercat şofer în traficul infernal din Iaşi. 

Iar în această calitate secundată (sau poate chiar terţiară) a lui, ieri ne-a trasmis câteva consideraţiuni referitoare la ce anume se dezbate în premăria lui Chirica privitor la problemele inacceptabile din zona CUG - Podu Roş. Nu, nu vă aşteptaţi la cine ştie ce propuneri de benzi sau pasarele, că nu despre asta e vorba.

Amicul Archie spune că s-a îngrozit de-a dreptul să vadă că premarele şi subordonaţii lui sunt, la zece zile de la calvarul de acolo, efectiv în fundul gol, nu au absolut nicio idee fie ea bună sau rea, şi că, din ce vedem acuma noi dinafară, pare că pe deasupra îi şi doare direct în fund de problemele de acolo.

Astfel cum să-ţi expolici că ei, la atâta timp, şi încă fără studenţi în oraş, abia iau în calcul să sune la CTP ca să mai bage tramvaie, apoi vorbesc de parcări etajate şi străzi suplimentare, de parcă ar fi vorba de rezolvat problema peste 10 ani, nu ceva urgent. Ce mai: oamenii sunt în curul gol, nişte habarnişti inconştienţi care abia aşteaptă seara ca să se ducă la club, şi-n rest îi doare-n cot de tot.

A, că uitam: cică în plus toţi aşteaptă cifrele pandemice să crească odată mai tare, ca să închidă odată gura la toţi cei ce fac scandal în online cu traficul din zonă. Deci: hai Covidu’!

Veşti noi şi despre taberele din partidoiul ieşean: se aşteaptă lupte de toamnă

Poate că nu auziţi, dar să ştiţi că se întâmplă chestii şi la partidoiul ieşean, stimaţi telespectatori. Nu ştim dacă tabăra lui Mariusică de la muniţip se aştepta la asta, dar adversarii din partid pare că au strâns răndurile şi s-au organizat olecuţă, prin ceva împărţiri de dregătorii interne.

De-un par egzamplu, nea Măricel, şeful de la judeţ, şi l-a făcut vice pe Cristian Stanciu, om considerat de unii cheie în arhitectura de putere din filială, chiar dacă el nu a fost niciodată la vârf. Apoi, pe lupii tineri Cruceanu şi Balanişcu nea Măricel şi i-a tras aproape, pe unul ungându-l şef la tineret, pe altul şef al ligii premarilor şi conţilierilor din comune.

Dar nici tabăra lui Mariusică nu stă cu mâinile în sân. După aducerea lui Blăjuţ, cu scopul de a consolida flancul din municipiu, atacul se orientează acuma spre judeţ. De aceea Măricel a simţit nevoia să se regrupeze, iar numirile lupilor tineri tocmai asta arată, că a pierdut la municipiu şi şi-a adus haita la judeţ. Se spune că grupul de municipiu ar fi pregătit chiar şi un înlocuitor pentru Măricel. Despre cine este şi ce mănâncă acesta dimineaţa, la prânz şi seara, într-un alt puls. Puţintică răbdare!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ultimele decizii și declarații ale Moscovei anunță o escaladare majoră a conflictului din Ucraina (II)

Alexandru LĂZESCU

Ultimele decizii și declarații ale Moscovei anunță o escaladare majoră a conflictului din Ucraina (II)

Mobilizarea generală decisă la Kremlin și mai ales așa-zisele „referendumuri”, un preambul la anexarea unei mari părți din Ucraina, la pachet cu amenințarea cu lovituri nucleare, cu efecte potențial incontrolabile, sunt privite cu îngrijorare nu doar în Occident, ci și la Beijing.

opinii

Experimentul Închisorii de la Stanford

Briscan ZARA

Experimentul Închisorii de la Stanford

Transformarea noastră odată cu evenimentele este inevitabilă. Vorbim despre destin? Nici vorbă, aşa îşi explică doar unii naivi neputinţa în faţa Marelui Val, atâta tot. E doar natura din care facem parte, nimic mai mult, trebuie să ne intre bine în cap asta.

Fascinanta şi invincibila prostie

Cristina DANILOV

Fascinanta şi invincibila prostie

Mulţi cred că naivitatea este un sinonim pentru prostie. Există o părere că prostia înseamnă a nu şti şi a nu înţelege ceva. De asemenea, atunci când vorbim despre prostie, vorbim despre un grad scăzut de inteligenţă, lipsă de inteligenţă, ilogicitatea acţiunilor unei persoane sau a cuvintelor sale. Dar credem că prostia este, în primul rând, lipsa de dorinţă a unei persoane de a gândi. Deci, un fel de lenea minţii.

Moş Ghiţă şi economia de piaţă

Mihai DORIN

Moş Ghiţă şi economia de piaţă

pulspulspuls

Boala lui Calache face ravagii în partidoiul local. Iată ultimul exemplu

Boala lui Calache face ravagii în partidoiul local. Iată ultimul exemplu

Să tot fie vreo câteva luni, stimaţi telespectatori, de când unii observatori mai atenţi ai politichiei locale au început a semnala comportamentul ciudat al unui veteran al partidoiului, lăsat la vatră între timp, fost purtător de cuvânt al primarilor din comune, gură mare şi spartă la vremea sa, cu relaţii la Bucale şi alte celea. 

Caricatura zilei

Trafic

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.