De Business

Punem punctul pe știi

E oficial: IKEA înfinge “steagul” la Iaşi. Unde va fi construit magazinul

joi, 07 martie 2024, 13:55
1 MIN
 E oficial: IKEA înfinge “steagul” la Iaşi. Unde va fi construit magazinul

Lucrările de extindere a complexului ERA vor fi finalizate în aprilie 2025, conform celui mai recent raport al MAS P.L.C., companie implicată în proiect. Același document confirmă și tranzacția cu IKEA, care va deschide primul său magazin la Iași, lângă BricoDepot. Ziarul de Iasi a scris in premiera despre acesta investitie in toamna anului trecut. Vezi mai multe detalii aici.

„Extinderea fostului Centru Comercial Era în Mall Moldova va crea un centru comercial super-regional care va deservi estul României și Republica Moldova vecină, o zonă de influență estimată la aproximativ 952.000 de locuitori.

Centrul va include cel mai mare hipermarket din regiune, peste 200 de magazine, mai mult de 30 de restaurante, o facilitate de divertisment și agrement de amploare și un hub dedicat mobilierului pentru casă. Lucrările de construcție au început. În plus, aproximativ 5,25 hectare din teren sunt contractate de IKEA pentru a construi și opera primul său magazin în regiunea Moldovei”, se arată în raportul MAS P.LC.. Citeşte mai multe detalii pe apix.ro.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii