Echipament multifuncţional pentru vidanjat, stropit şi deszăpezit
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

ADVERTORIAL

Echipament multifuncţional pentru vidanjat, stropit şi deszăpezit

GALERIE
foto_echpament_multifunctional_patru_anotimpuri
 • foto_echpament_multifunctional_patru_anotimpuri
- +

Eficient, utilajul poate fi folosit în toate cele 4 anotimpuri.

Calitate şi eficienţă - acestea sunt carcateristicile principale ale echipmanetului multifuncţional care poate fi utilizat în orice anotimp, pentru diferite activităţi din nomeniul salubrizării. Autoşasiului MAN TGM 13.250 4X4 cu dispozitiv rapid de cuplare, i se pot ataşa o vidanjă, o instalaţie de spălare cu jet de apă sau o lamă pentru dezăpezire. Acest utilaj multifuncţional are eficienţă maximă de utilizare, putând fi practic folosit în toate cele 4 anotimpuri. Astfel, în funcţie de anotimp, ehipamentul poate efectua mai multe activităţi specifice salubrizării: vidanjare, stropire cu apă sau dezăpezire - în sezonul rece autoşasiului i se poate monta o lamă sau un plug.

Proiectat şi produs de către producători de renume, acest echipament multifuncţional este comercializat în România de Compania Grădinariu, reprezentantul unor renumite mărci în domeniul salubrizării. De precizat că Firma Grădinariu oferă clienţilor nu doar utilaje şi echipamente de cea mai bună calitate, ci şi consultanţă tehnică sau lucrări de întreţinere prin service-ul propriu unde sunt pregătite pentru livrare şi se asigură lucrările de mentenanţă pentru utilajele noi.

CARACTERISTICI TEHNICE

Autoşasiu

« Autoşasiu MAN TGM 13.250 4X4 cu masa maximă autorizată de 13,5 tone, cu 8 tone sarcină utilă

Vidanja

« Pompa de vacuum:

 • -Cu palete rotative;
 • -Înălţime minimă de aspirare – 7 m;
 • -Presiune de operare – 0,5 bari;
 • -Răcire apă;
 • -Lubrifiere ulei;
 • -Accesorii: 4 furtune de aspirare cu o cuplare în 4, 3 m lungime/buc.;

Instalaţie de spălare cu jet de apă

 • « Pompa de înaltă presiune cu debit 180 litri/min;
 • « Presiune maximă 250 bari;
 • « Tambur furtun : ½ ”, 50 metri lungime.
 • Lamă sau plug pentru dezăpezire
 • Plug zapadă articulat cu sistem de ridicare propriu
 • « Sistem ataşare pentru placa DIN.
 • « Bandă de cauciuc sau lamă de oţel Hardox
 • « Autonivelare +/- 5
 • « Lamă cu 2 părţi (dreapta, stânga) cu sistem hidraulic de comandă cu unghi de înclinare +/-30

Lama de zăpadă

« Deflectorul lamei este construit din HDPE, un material foarte rezistent la solicitări intense şi foarte uşor. Acest lucru conferă lamei de zăpadă avantajul unei greutăţi proprii mult reduse în comparaţie cu o lamă clasică din oţel; în acest fel se reduce substanţial încărcarea axei faţă a şasiului purtător şi implicit aduce o economie în ceea ce priveşte consumul de combustibil.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce câştigă un profesor

Ioan Alexandru TOFAN

Ce câştigă un profesor

Oricum ar fi, lapte şi miere nu curg în pădurea despre care vorbesc. Dacă ea adăposteşte cumva vreo comoară, ea este aceea a frumuseţii lecturii, a pasiunii de a scrie şi a descoperirilor făcute împreună cu studenţii. Nu e puţin lucru, ba chiar aş spune că e suficient pentru a fi fericit. Dar într-o lume care preţuieşte mai ales câştigul financiar, nu e mare scofală.

Filmuletul zilei

opinii

Maestrul jocului

Codrin Liviu CUȚITARU

Maestrul jocului

Metafora „jocului” constituie nucleul „ideologic” al textului, sugerând abstracţiunea absolută, voluptatea fiinţării în raţiunea pură, nealterată de vreo „impuritate” emoţională ori instinctuală. Jucătorii lui Hesse aspiră la o stare intelectuală supremă, lipsită de orice constrângere existenţială.

Unirea şi Piaţa

George ŢURCĂNAŞU

Unirea şi Piaţa

24 ianuarie e o zi ce trebuie sărbătorită! Însă, nu doar antrenându-ne în Hora Unirii. 24 Ianuarie 1859 e o discontinuitate majoră în evoluţia noastră teritorială şi identitară, un eveniment marcant, fără îndoială, dar unul ce a avut un dublu efect. 

„Ultima tuşă”

Nicolae TURTUREANU

„Ultima tuşă”

Sub acest nou generic, reiau câteva secvenţe din receptările mele, în timp (şi în acest spaţiu), a celui care a fost pictorul, scriitorul, omul şi, peste toate, prietenul Val Gheorghiu.

pulspulspuls

Întâlnire secretă la o cabană din pădure, pentru împărţit ciolanul de la Iaşi

Întâlnire secretă la o cabană din pădure, pentru împărţit ciolanul de la Iaşi

Iacătă, stimaţi telespectatori, că abia azi s-a auzit, prin presa din zona cu pricina, despre una bucată întâlnire ultrasecretă a mai multor şefi pesedişti din Moldova, acum câteva zile, întâlnire la care cică s-ar fi pus pe masă posturile care ar reveni PSD în zonă, şi care să fie împărţite frăţeşte, doar la participanţi. 

Caricatura zilei

Auto-sanie

Editia PDF

Bancul zilei

Doi tipi, amândoi casatoriti, stau de vorba: – Nu stiu ce sa ma mai fac! De câte ori vin acasa, dupa ce am ba (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X