anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Eduard Boz, consilier local deştept al PNL, a câştigat 162.000 de lei din consultanţă

GALERIE
castig, consultanta, eduard boz
  • castig, consultanta, eduard boz
- +

Un consilier local a dat lovitura după ce s-a asociat într-o firmă de consultanţă care a derulat contracte cu instituţii ale statului. Liberalul şi-a crescut substanţial veniturile în urma încasării dividendelor la firma Envi Group Proiect Consult SRL. 

Afacerile de consultanţă, profesia de avocat şi indemnizaţiile de la stat i-au adus anul trecut venituri medii de circa 5.000 euro/lună. În declaraţia de avere a acestuia figurează o sumă încasată din dividende în valoare de 162.789 lei şi una de 118.872 lei provenită din activitatea de bază a consilierului PNL (avocat). În 2021, dividendele încasate de Boz au fost de 60.000 lei. Despre Envi Grup, „Ziarul de Iaşi” a scris în trecut despre contractele pe care firma le-a încheiat cu primării (studii de fezabilitate pentru sisteme de gaze naturale) sau despre vânzările de măşti în pandemie, imediat după ce Boz a devenit acţionar în firmă.

Recent, Eduard Boz a mai prins o sursă de venit după ce a fost numit (politic) în fruntea Asociaţiei Metropolitane de Transport Public Iaşi. Într-o declaraţie rectificativă, în completarea celei iniţiale, Boz a declarat un venit de 5.876 lei de la AMTPI, liberalul ocupând funcţia de la sfârşitul anului trecut. La aceste venituri se adaugă şi indemnizaţia de consilier local (12.631 lei pe întreg anul 2021). La capitolul proprietăţi, Boz declară un apartament şi două terenuri. 

CITIȚI și: Apar băieţi deştepţi la liberalii ieşeni. O firmă abia înfiinţată câştigă 100.000 lei pe lună

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.