Ehehe, domn premare: tu iar n-ai cască?
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 17.01.2021

Ehehe, domn premare: tu iar n-ai cască?

GALERIE
puls
  • puls
- +

Mişto tare imaginea asta care ne-a parvenit recent, de la o vizită pe şantierele oraşului a lui domn premare, pusă cică de el pe pagina de socializare. 

Trecem peste comentariile lipsite de delicateţe sau de înţelegere a nevoilor urgente ale omului, pe care le-am putut ceti acolo la comentarii, de la “Băă, tai-o repede: ce vrei să faci tu acolo?” până la “Acolo ţi-ai găsit!”, aşa că haideţi să abordăm partea serioasă a chestiunii.

De-un par egzamplu, vorba bancului” “Bă, tu i-ar n-ai cască?”. Păi spuneţi şi voi, stimaţi telespectatori, nu e el acuma bun de amendă dată de ITM pentru că a intrat pe şantier fără cască de protecţie? Că, din ce vedem, mască are. Măcar să fi luat o şapcă de la ăia doi din spate...

Iaca de ce nu-i semnal pe lângă Ţaigherime!

Dacă cumva ajungeţi perioada asta prin zona Ipejeului din Copou, sau prin cea a Poliţiei municipale din Centru, şi vedeţi că nu mai aveţi semnal bun de date mobile pe telefon, vă spunem noi de la ce este.

Cică de la scandalul Mama Mia, ăla cu mită în aripioare crocante şi pizza pentru cei de la rutieră, toată lumea pe acolo vorbeşte de atunci numai pe WhatsApp, pe motiv că discuţiile sunt criptate şi imposibil de interceptat. Hmm, zău? Ia’n mai documentaţi-vă, băbăeţ!

Mărturisire politică înduioşătoare

Una mondenă pe azi, la final, că tot e uichend. Iaca de spunea zilele trecute catindatu Băsescu, despre cum a auzit el pentru prima oară de madam Firea! “Păi, a fost prin curte la Modrogan (sediul PD, n.n.) până ce a dat-o afară Berceanu din curte. În istoria de început a anilor '90, era o fătucă venită de la Bacău, muncitoare, dar nu ştiu ce s-a supărat Beceanu într-o zi şi le-a dat afară. Şi pe ea, şi pe Mihaela Rădulescu. Ele acolo au deschis ochii în Bucureşti. Firea a rămas prietenă din acea vreme cu Petre Roman, care astăzi este pe lista PSD. Probabil a rămas într-o relaţie bună cu Petre Roman. Nu şi cu mine...” Ei, vedeţi cam de unde începe o frumoasă carieră de premar?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Primăvara din ianuarie

Nicolae GRECU

Primăvara din ianuarie

Pericolul de îngheţare şi pericolul de carantină pun în primejdie desfăşurarea Ligii I conform graficului.

Filmuletul zilei

opinii

Un corifeu al „gândirii politice corecte” - Noam Chomsky (I)

Eugen MUNTEANU

Un corifeu al „gândirii politice corecte” - Noam Chomsky (I)

Unul dintre cei mai proeminenţi promotori ai „corectitudinii politice”, ideologie larg răspândită în mediile academice şi în mass media occidentale, este lingvistul american Noam Chomsky. O parte din ideile sale politice sunt analizate în articolul de faţă.

Dar cine „le are cu Biserica”?

pr. Constantin STURZU

Dar cine „le are cu Biserica”?

Acum o lună, mai exact pe 16 decembrie, au fost publicate rezultatele unui sondaj realizat de Centrul de Cercetări Sociologice LARICS, în parteneriat cu Secretariatul de Stat pentru Culte şi cu Institutul de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale (ISPRI) al Academiei Române. Desfăşurată sub titulatura „Barometrul vieţii religioase”, cercetarea vine să evidenţieze şi ce impact a avut, din perspectivă religioasă, 2020 (anul „pandemic”) asupra populaţiei. 

Filozofie coruptă

arh. Ionel OANCEA

Filozofie coruptă

Într-o viziune grosolană despre normalitate se poate aprecia că administraţia comunistă era mai funcţională ca cea de astăzi. Pentru obţinerea unui act administrativ puteai merge la audienţe la diverşi tovarăşi cu funcţii dispuşi, de regulă, să te asculte. Dacă nu, existau cel puţin două chei universale capabile să facă minuni, pachetul de Kent sau de cafea naturală. Ajuta, la fel de mult, nepotismul, cunoştiinţele, bunii amici din lanţul slăbiciunilor atât de bine surprins în celebra schiţă a lui Caragiale.

pulspulspuls

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

După ce l-a acuzat lumea că a plecat din Casa Pătrată cu gentoiul burduşit de like-uri şi urmaritori ai paginii oficiale de Facebook a instituţiei, îndensând totul apoi pe pagina lui de polkitician, iacătă că nea Măricel, fostul şef de judeţ, mai vbine cu o surpriză, şi tot în spaţiul virtual. 

Caricatura zilei

Mușchi

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.