Ei sunt tinerii motocicliști care au pierit ieri între Iași și Vaslui, într-o curbă cu linie continuă

luni, 20 mai 2024, 07:54
1 MIN
 Ei sunt tinerii motocicliști care au pierit ieri între Iași și Vaslui, într-o curbă cu linie continuă

Duminică după amiază a avut loc un accident grav, care s-a soldat cu trei morți. Este vorba despre doi bărbați cu vârste de 29 și 35 de ani și o femeie de 25 de ani.

Tinerii erau pe motociclete și într-o curbă periculoasă cu linie continua, pe drumul național spre Vaslui, pe raza comunei Codăești, la granița cu județul Iași, și s-au izbit de un autoturism. Mașina era condusă de o tânără de 19 de ani. Ea a suferit  un trautism cranio-facial și unul abdominal, dar și un puternic atac de panică.

Citiți și: Impact devastator între un autoturism și două motociclete. Trei tineri au murit în urma accidentului

La fața locului au intervenit echipaje din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași și a fost direcționat elicopterul SMURD către eveniment. Primele forțe și mijloace ajunse la locul evenimentului sunt din cadrul ISU Vaslui, respectiv SAJ Vaslui. Conform vremeanouă.ro, accidentul de la Codăești a generat un incendiu de proporții. Focul a izbucnit în urma impactului deosebit de violent a cuprins mașina, apoi motocicleta, iar acum, spun salvatorii, flăcările s-au extins și la vegetația din zonă.

Citiți și: Tripla dramă de la Codăești: doi dintre tinerii motociliști morți aveau nunta peste 2 săptămâni, iar al treilea era cavalerul lor de onoare

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii