Elemente care păstrează valoarea unei locuințe în timp – partea a II-a
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

Articol sustinut de Prime Kapital

Elemente care păstrează valoarea unei locuințe în timp – partea a II-a

GALERIE
1. Silk District_exterior
 • 1. Silk District_exterior
- +

Săptămâna trecută v-am informat despre două dintre elementele capitale care ar trebui luate în calcul în momentul în care este achiziționat un apartament nou, decizie cu impact puternic atât asupra calității vieții proprietarului, cât și asupra confortului său financiar. Asta pentru că o locuință de calitate, achiziționată după analize profunde, bazată pe o bună documentare, poate asigura nu numai clipe zilnice de neuitat, dar poate genera și profit, dacă vă gândiți să o vindeți după o vreme, prin creșterea valorii investiției. 

Dacă în episodul precedent ne-am referit la localizare și calitate, astăzi vom detalia un alt capitol esențial: servicii și beneficii pentru comunitate. 

Unul din obiectivele esențiale ale Silk District este crearea unei comunități de calitate, unite, care beneficiază de confort cotidian și poate genera plus-valoare în momentul unei eventuale revânzări, o comunitate modernă, dinamică, în care copiii pot să se joace în siguranță în aer liber, în care fiecare persoană din complex să fie respectată.

Pentru aceasta, în cel mai cool cartier al Iașului a fost creat un concept unic, cu servicii și funcții secundare care completează perfect spațiul rezidențial.

Complexul situat la doar 10 minute de campusul Studențesc „Tudor Vladimirescu” va cuprinde spații de retail și servicii precum farmacie, curățătorie, sală de fitness, restaurante, cafenea, spații educaționale și de relaxare. 

Primul proiect de tip brownfield din oraș pune accent pe ecologie: 40.000 mp ai ansamblului sunt dedicați spațiilor verzi, locurilor de joacă, aleilor și teraselor. Pădurea urbană va cuprinde circa 1.400 de arbori, plantați ca parte a unui concept de landscape bazat pe principii sustenabile.

Pentru reducerea poluării, Silk District a fost gândit ca un cartier car-free și va încorpora încă din faze incipiente soluții de dezvoltare verzi ce contribuie la funcționarea optimă și eficientă a clădirilor. Viitorii proprietari vor regăsi în complex stații de încărcare electrică pentru mașini și pentru biciclete, unități de depozitare dispuse în subsolul clădirilor, zone dedicate activităților comune și jocurilor. Proiectul introduce structuri de parcare tip „multi-level” integrate, ce permit accesul direct către apartamente și servesc totodată drept element de design dinamic, asigurând crearea unui cartier pietonal.

Membrii comunității Silk District vor avea parte de aceste facilități și de multe altele, pentru că bunăstarea viitorilor rezidenți este confirmarea unui proiect de calitate. 

Mai mult, au fost luate toate măsurile pentru ca lucrurile să nu se schimbe după inaugurarea complexului. „Viitorul cartier al Iașului oferă spații de parcare ample, conectate la apartamente, dar „invizibile”, parcuri, zone de recreere și păduri urbane care cresc într-un mediu lipsit de mașini. După predare, asigurăm managementul ansamblului rezidențial în primii cinci ani, asigurându-ne astfel că zonele fără mașini rămân ca atare, că serviciile de mentenanță se fac într-o manieră profesionistă și eficientă din punct de vedere al costurilor” a subliniat Maggie Kitshoff, Residential Partner Prime Kapital.

La adresa silkdistrict.ro pot fi găsite toate informațiile legate de modul în care puteți deveni locuitori ai cartierului situat aproape de centrul orașului.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Avem selecţioner!

Nicolae GRECU

Avem selecţioner!

Dinspre conclavul de la „Casa Fotbalului” se iţesc dâre de fum alb, numai că cine e alesul rămâne un mister.

Filmuletul zilei

opinii

Seimeni (XVI). Instaurarea regimului comunist: colhozul, geaceul, ceapeul (4)

Eugen MUNTEANU

Seimeni (XVI). Instaurarea regimului comunist: colhozul, geaceul, ceapeul (4)

Autorul prezintă în continuare procesul rapid de dispariţie a ţărănimii prin colectivizarea comunistă a agriculturii, aşa cum l‑a perceput în propria copilărie.

Din bucătăria rugăciunii

pr. Constantin STURZU

Din bucătăria rugăciunii

Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române a consacrat 2022 ca fiind "Anul omagial al rugăciunii în viaţa Bisericii şi a creştinului” şi "Anul comemorativ al sfinţilor isihaşti Simeon Noul Teolog, Grigore Palama şi Paisie de la Neamţ”. De fapt, şi când vorbim despre sfinţii isihaşti, tot despre rugăciune vorbim. Adică despre ceea ce ne orientează spre Dumnezeu.

Economia, ştiinţă sau pseudoştiinţă?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Economia, ştiinţă sau pseudoştiinţă?

„Când teoria matematică este arbitrul suprem al adevărului, devine dificil să vedem diferenţa dintre ştiinţă şi pseudoştiinţă. Rezultatul sunt oameni precum judecătorul din procesul lui Evangeline Adams sau Fiul Raiului din China antică, care au încredere în exactitatea matematică a teoriilor fără a lua în considerare performanţele lor - care confundă matematica cu ştiinţa, raţionalitatea cu realitatea.” (Levinovitz, 2016)

pulspulspuls

Atenţiune, atenţiune! Ta-ra-ram, ta-ra-ram: iaca noua împărţeală a dregătoriilor moldave!

Atenţiune, atenţiune! Ta-ra-ram, ta-ra-ram: iaca noua împărţeală a dregătoriilor moldave!

Veşti noi pe astăzi, stimaţi telespectatori, multe “bombă”, despre noua împărţeală de posturi de şefi regionali din Moldova, la instituţiunile ce au sediul, multe din ele, taman la Iaşi. 

Caricatura zilei

Editia PDF

Bancul zilei

Doi tipi, amândoi casatoriti, stau de vorba: – Nu stiu ce sa ma mai fac! De câte ori vin acasa, dupa ce am ba (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X